Selam bugün biri obp hesaplanırken 9, 10 ,11, 12. Sınıf yıl sonu başarı ortalaması alınır buna ayrıca okul puanları eklenir dedi . İnternete biraz baktım böyle bir bilgi bulamadım. Her lise nin belli bir puanı varmı ve bu obp puanına ekleniyormu veya etkiliyor mu? |
Obp hesaplanırken lise puanları ekleniyor mu
-
-
Hayır. Meslek liselerinden gelen ek puan dışında ek puan yok.
-
Aslında mantiken olmalı gibime geliyor. Arkadaş her lisenin zorluk derecesi aynı değil bu nedenle bu var dedi banada mantıklı gelmişti))
-
arkadaşınla iletişimi kes bu konuda bile makatindan sallayan adam sana full yanlış info verjr -
sen sistemi yanlış anlamışsın. mantıklı geliyorsa orada bir hata vardır devletimizin eğitim eşitsizliğini daha yükseğe çıkartmak için tuttuğu bir sistem. Allah zeval vermesin
-
13 yaşında ergenliğe yeni girmiş birinin o karmaşada yapacağı hata 18 yaşındaki tercihine etki etsin diyorsan bu senin problemin.
-
Daha önce vardı, kaldırıldı sonra
Edit: Daha önce dediğim 10-15 yıl falan, arkadaşın sallamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 17 Ocak 2024; 14:29:29 > -
Aynı şeyi 18 yaşında yaptığın bir seçimin tüm hayatını etkilemesi için de kullanabilirsin. Napalım 25-30 yaşına kadar hiç rekabetçi bir ortama sokmayalım mı çocukları?
-
quote:
Orijinalden alıntı: psikolog201013 yaşında ergenliğe yeni girmiş birinin o karmaşada yapacağı hata 18 yaşındaki tercihine etki etsin diyorsan bu senin problemin.
13 yaşında Lgs olayı var mesela çocuk çok çalışıp Galatasarayı iel i hasalı falan kazanıyor oraya gidiyor haliyle o okullardaki zorluk derecesi ile basit bir lisenin zorluk derecesi aynı değil. Bu açıdan baktıgımda mantıklı geldi.
-
13 yaşında ergenle 18 yaşında bireyi aynı kefeye koydun dimi az önce. Epstein dosyasını incele derim, adın olabilir.
-
Eskiden vardı zaten birebir bu mantıkla. gsl ielliler yabancı hocaların sınavlarından 50 alıp ek puanla eşitlenirmiş, şu an öyle bir şey yok dümdüz obp
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X