Selam bugün biri obp hesaplanırken 9, 10 ,11, 12. Sınıf yıl sonu başarı ortalaması alınır buna ayrıca okul puanları eklenir dedi . İnternete biraz baktım böyle bir bilgi bulamadım. Her lise nin belli bir puanı varmı ve bu obp puanına ekleniyormu veya etkiliyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Obp hesaplanırken lise puanları ekleniyor mu

-
-
Hayır. Meslek liselerinden gelen ek puan dışında ek puan yok.
-
Aslında mantiken olmalı gibime geliyor. Arkadaş her lisenin zorluk derecesi aynı değil bu nedenle bu var dedi banada mantıklı gelmişti))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşınla iletişimi kes bu konuda bile makatindan sallayan adam sana full yanlış info verjr
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sen sistemi yanlış anlamışsın. mantıklı geliyorsa orada bir hata vardır
devletimizin eğitim eşitsizliğini daha yükseğe çıkartmak için tuttuğu bir sistem. Allah zeval vermesin
-
13 yaşında ergenliğe yeni girmiş birinin o karmaşada yapacağı hata 18 yaşındaki tercihine etki etsin diyorsan bu senin problemin.
-
Daha önce vardı, kaldırıldı sonra
Edit: Daha önce dediğim 10-15 yıl falan, arkadaşın sallamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 17 Ocak 2024; 14:29:29 > -
Aynı şeyi 18 yaşında yaptığın bir seçimin tüm hayatını etkilemesi için de kullanabilirsin. Napalım 25-30 yaşına kadar hiç rekabetçi bir ortama sokmayalım mı çocukları?
-
13 yaşında Lgs olayı var mesela çocuk çok çalışıp Galatasarayı iel i hasalı falan kazanıyor oraya gidiyor haliyle o okullardaki zorluk derecesi ile basit bir lisenin zorluk derecesi aynı değil. Bu açıdan baktıgımda mantıklı geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 yaşında ergenle 18 yaşında bireyi aynı kefeye koydun dimi az önce. Epstein dosyasını incele derim, adın olabilir.
-
Eskiden vardı zaten birebir bu mantıkla. gsl ielliler yabancı hocaların sınavlarından 50 alıp ek puanla eşitlenirmiş, şu an öyle bir şey yok dümdüz obp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X