< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
yav anlamıyosunuz sadece özel okuldan ibaret de değil tamamen öğretmenin inisiyatifine bırakılmıs durum bi okulda gidersin adam zorun zoru sınav hazırlıyodur 100 e 70 net yapan adam yazılıdan 80 alıyodur 80 de sözlü veriyodur başka okula gidersin adam ortaokul düzeyi soru soruyodur tyt de toplamda 40 net yapan adam sınavdan 100 alıyodur sözlüsüne de 100 giriliyodur adalet mi bu sence
|
Neden birader? Sen son sene calış başkası gitsin 4 sene çalışsın yazılılara gecesini gündüze katsın sonra lisede 4 sene yatan birisi gelsin desin ki "obp koldorolsonn." Yatmasaydın arkadaş ben salak mıyım veya diğerleri salak mı da çalıştı. Edit obpm 87 ama ben lise 1 2 3 de yattım diğerleriyle -obpsi 90 falan olanlarla- bir olmam gerek. Ha özel okullar not şişiriyor ona da düzenleme gelmeleri gerek
|
Daha önce cimeri deneyen olmadı kimse 5 dakika ayırmakla bir şey kaybetmez
|
Her sene aynı umut :d
|
Niye benim obpm iyi :d
|
Bu forumda en dehşet obp mağduru olan benimdir. Yabancı lisede okuyorum ve sınavlar kol gibi oluyor. Bu arada sınavların zorluğunu söylemek için söylüyorum. Bazı dersleri Amerika'daki okullarda kredi olarak saydırabiliyorsunuz
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 10 Kasım 2019; 20:42:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 10 Kasım 2019; 21:28:3 > |