Şimdi Ara

Obp için herkes e-devletten çimere şikayet etse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz 5 kişilik arkadaş ekibi hepimiz ettik
    En azindan ösym bu kadar şikayeti düşünür hepimiz taşın altına elimizi sokarsak diye düşünüyorum en azında yüzde 3 ile 4 arası obp etkisi çok iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yav anlamıyosunuz sadece özel okuldan ibaret de değil tamamen öğretmenin inisiyatifine bırakılmıs durum bi okulda gidersin adam zorun zoru sınav hazırlıyodur 100 e 70 net yapan adam yazılıdan 80 alıyodur 80 de sözlü veriyodur başka okula gidersin adam ortaokul düzeyi soru soruyodur tyt de toplamda 40 net yapan adam sınavdan 100 alıyodur sözlüsüne de 100 giriliyodur adalet mi bu sence
    Neden birader? Sen son sene calış başkası gitsin 4 sene çalışsın yazılılara gecesini gündüze katsın sonra lisede 4 sene yatan birisi gelsin desin ki "obp koldorolsonn." Yatmasaydın arkadaş ben salak mıyım veya diğerleri salak mı da çalıştı. Edit obpm 87 ama ben lise 1 2 3 de yattım diğerleriyle -obpsi 90 falan olanlarla- bir olmam gerek. Ha özel okullar not şişiriyor ona da düzenleme gelmeleri gerek
  • Her sene aynı umut :d

• İronBow34 kullanıcısına yanıt
    Daha önce cimeri deneyen olmadı kimse 5 dakika ayırmakla bir şey kaybetmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye benim obpm iyi :d

• Neden birader? Sen son sene calış başkası gitsin 4 sene çalışsın yazılılara gecesini gündüze katsın sonra lisede 4 sene yatan birisi gelsin desin ki "obp koldorolsonn." Yatmasaydın arkadaş ben salak mıyım veya diğerleri salak mı da çalıştı. Edit obpm 87 ama ben lise 1 2 3 de yattım diğerleriyle -obpsi 90 falan olanlarla- bir olmam gerek. Ha özel okullar not şişiriyor ona da düzenleme gelmeleri gerek

• Sınav zaten bütün yılları kapsıyor. Yazılılardan yüksek alan sınavda da yüksek yapar.

• Knk benim obp iyi ben 5dk ayırmam :d

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Alakasız.9. 10. Sınıf matematik yazılısı ile tyt matematik bir mi?

• İronBow34 kullanıcısına yanıt
    hocam emeğinle yaptıysan ayırma
  • fen lisesi çıkışlıyım (obp84) mattan 20 30 aldım 9-10da tyt matta 37 net yaptım. geçen gün özel okula giden kuzenime(şu anki obpsi 97) (10.sınıf) yazılı sorularını çözümleriyle vermişlerdi
  • yav anlamıyosunuz sadece özel okuldan ibaret de değil tamamen öğretmenin inisiyatifine bırakılmıs durum bi okulda gidersin adam zorun zoru sınav hazırlıyodur 100 e 70 net yapan adam yazılıdan 80 alıyodur 80 de sözlü veriyodur başka okula gidersin adam ortaokul düzeyi soru soruyodur tyt de toplamda 40 net yapan adam sınavdan 100 alıyodur sözlüsüne de 100 giriliyodur adalet mi bu sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 10 Kasım 2019; 20:42:57 >
  • sen 4 sene çalıştığın halde son sene çalışan adam seni geçiyorsa sorunu kendinizde arayın.ortalamanız 95 96 olmadığı sürece geri atıyor zaten.benim ortalamam 90 ben 4 sene çalıştım diyen insanın bundan haberi yok herhalde ama obp kalkmaz kalkarsa sınav daha zorlaşır yığılmalar olmasın diye yapacak bir şey yok artık

• Obp kalksa veya etkisi çok azaltılsa hazırlık/üni1lerin hepsi sınava hücüm edecek. Eldeki bulgurdan olma potansiyeli var burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 10 Kasım 2019; 21:28:3 >
  • Ne alaka yatmakla? Ben 0.50 lik dilim ile girilen bir fen lisesinde okuyorum okul birincimiz bile 96 ortalamayı zor yakalıyor çoğumuzun ortalaması 85-92 arasında. Bizim suçumuz özel okula gitmemek mi? Matematik sınavlarımızdan birini görseniz halimizden anlarsınız obp adaletsizliktir

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    9-10 da 60 dan yüksek matematik notum yok ama tyt matematikte 40 yaptığım oluyor şimdi bu yazılı notları benim 9-10 performansımı mı gösteriyor?

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ya okul 2.miz 94 obpsi vardı 110klık yere gitti ben 2018 de dönem sonuncusu olarak mezun oldum matta 05 notum vardı karnemde 2018: Tyt:38d 2y Ayt:37d 3y

• Bu forumda en dehşet obp mağduru olan benimdir. Yabancı lisede okuyorum ve sınavlar kol gibi oluyor. Bu arada sınavların zorluğunu söylemek için söylüyorum. Bazı dersleri Amerika'daki okullarda kredi olarak saydırabiliyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.