< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
insanların hala bu saçmalığı savunmasını anlamıyorum 90 obp bile düşük sayılıyo sınavda geriye atıyo 100 üzerinden 90 demek tyt de 120 soruda 108 nete denk geliyo ki 108 net yapan adam 2.5 milyon kişinin girdiği sınavda ilk bine giriyo.Adamın 120 soruda 40 neti var %30 larda başarı obp si 96 yani %96 başarı bu obp yi getiren adamlar görmüyo mu kardeşim anlamıyorum ki %96 dan %30 a nasıl düşer 110 net yapanın obp si nasıl 40 net yapandan düşük olur
|
Obp nin haksızlık olduğu kesin ama bunu değiştirmeyecekler. Bu saçmalık yüzünden ekmek yiyen büyük bir sektör var. Çocuğunun okul puanın yüksek mi olsun istiyorsun? O zaman parayı bastırıp çocuğunu özel okula göndereceksin. Obp nin kaldırılması özel okullara büyük darbe vurur. Siyasi iktidar bunu istemez.
|
Bu sorunu bir şekilde ösymye hissettirmeli bence yeteri kadar kamu oyu oluşturamadigimizdan devam ediyor bu haksizlik.
|
Ben yök atlasta 100 obp gördüm ya şok oldum haksızlığın bu kadarı yani..
|
OBP haksızlıktır ama ÖSYM'nin bunu değiştirmek istediğini sanmıyorum.
|
Cidden saçma ama yapacak bir şey yok böyle konuşacaz sinirlenecez gerilecez sonra 2 garip arkadaş çıkıp 2 ayt neti yap fark kapansın diyecek onu da bozmak istemiyorum ama ben kendim için değil ben obp mi sonuna kadar hak ettiğimi düşünüyorum (düşük çok değil de düşük) özel okulda okudum yarım dönem bebelerin çalışmadan 84 başarı puanı vardı okulun en düştüğü 82 mi ne ben devlette özelde verdiğim az bir eforla 78 ile bitirmiştim devlet kurumlarındaki hocalarda vicdanlarını 12. Sınıfların başarı puanını yüksek tutmaya çalışarak rahatlatmayı deniyor bence en iyisi merkezi sınav belki gene cevapları verirler ama azalır diye düşünüyorum şahsen benim aklıma başka da bir şey gelmiyor bu konuda obpsi düşük olan herkese 2 kat kolay gelsin
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QualityDommage -- 10 Kasım 2019; 23:15:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 10 Kasım 2019; 23:31:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC5F4DF30 -- 10 Kasım 2019; 23:39:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 11 Kasım 2019; 17:16:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 11 Kasım 2019; 18:40:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 11 Kasım 2019; 6:39:37 > |