Şimdi Ara

Obradovic'in Yüzüne Ayran Gelmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senin salonunda daha beteri oldu anons bile gelmedi. Kaan Kural Fener'in de ceza alması lazımdı dedi, yöneticin bir daha basketbol anlatamayacaksın diye tehdit etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Boş adam olabilirim ama başkalarına iftira adacak kadar şerefsiz, göz göre göre yalan söyleyecek kadar, karaktesiz değilim.

Ülker Arena'da Göksenin'in anasına hatim indirildi, Aziz Yıldırım Ergin Ataman'a küfür etti, ne oldu sonra?

Yav ben ne dedim yukarıda nerenden okuyorsun ? Ben de fenerbahçeliyim bizimkilerin yaptıkları da salakça diyorum sanki biz suçsusuz birader iki tarafta problemli bunu anlamak zor değil.Ülke olarak ne futbol ne basketbol izleyebiliyoruz izlemeyi bilmiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • balgam yazmış 12numara. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Onlar Eboue'ye gösterilen muz için "taraftarın midesi ağrıdı için stata sokup gösterdi" diye savunan bi kulüp fazla şapmamak lazım.
    Başkanlarının durumu da malum, fazla üstlerine gitmeyin yazıktır

üstelik taraftarın doktordan raporu vardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: Tadeon

Onlar Eboue'ye gösterilen muz için "taraftarın midesi ağrıdı için stata sokup gösterdi" diye savunan bi kulüp fazla şapmamak lazım.
    Başkanlarının durumu da malum, fazla üstlerine gitmeyin yazıktır

üstelik taraftarın doktordan raporu vardı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabıkalı gs taraftarı ne yapsa şaşırtmaz. cinayet de işlemediler mi zamanında ?
  • delikanlıysa onun tükürük olmadığını söyler o şahsiyet çünkü başkasına gelse o, o bile onun tükürük olmadığı çok rahat söyler ama işte adam fb arması altında olunca anında karakter değişimi yaşıyor..
  • Adam öldürenlerin olduğu bir platform

İşin garibi Aziz bunların karşısına

Bana tek laf söyeleyenin annesinin ellerinden öperim dedi.

Bunlarda

Tamam bışkınım bi daha olmaz bışkınım diye yıkama yağlama yaptılar.

Obradovicin suratına tükürebilecek bir erkek olduğunu sanmıyorum aralarında Obradovicin yanında bunların en adamının seviyesi Kerimcan Durmaz filan kalır
  • katillerden her şey beklenir. ayran dediler balgam bildiğin.

• ayran mıymış?
  • Utanmaz katiller Ayranmıymış?

Bu adamlar Eurolige alınmamalı

zaten 4 takımın katılması bir saçmalık Lokomotif Kuban filan katılsın bunlar adam bıçaklayabilir yine
  • Ayrancı namussuz haysiyetsizler nerdesiniz? Hemen kafanızı gömmüşsünüz toprağa

• Ne oldu bik bik konuşan ayrancılar nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Şaka zannettiğim için cevaplamadım. Ayran olsa ceketine vs. de sıçrar mantıken..https://t.co/pMHO8SObqg

Bu rezilligi savunan taraftar varsa zaten tüküren yaratıkdan bir farkı yoktur

Metro turizm şakasıni yapan kişilere de o kadının yaşadığını bir yakınınız anneniz ablaniz da yaşayabilirdi dalga geçeceğim diye insanlıktan çıkmayın

Aynı şeyleri yazmaya gelmiştim.Metro turizm olayını komik görenlerin bu olayı yapanlardan bi farkı yoktur.
  • Burda metro turizm esprisi yapıp kendini akilli zanneden gerizekali arkadaşlar inşallah böyle bir olay sevdiklerinizin başına gelir siz aptalmisiniz kardeşim

Ayrıca ne ayranı en son görüntülerden tukuruk olduğu ispatlandi siz ozur dilemek yerine uste calistiniz Allah belanizi versin serefsizler

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adRenaliN57 -- 25 Ocak 2021; 19:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenıx39

https://twitter.com/ZeljkObradovic2/status/737204928230215685

ayran dimi canım reziller.

Hak geldi Batıl Zail Oldu...
  • Şimdi gs bi açıklama yapar Melih tribüne çıkıp balgam attı der rezil herifler bide AA ajansına ne kadar para yedirdilerse algı yapmaya çalıştılar dün serefsizler

• Ulan gerçekten tükürükmüş, nerede o karaktersizler ? Ne diyecekler şimdi ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.