< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
OBS Oyun Yakalama ve Ekran Yakalama
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
yok mu bilen birisi ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
OBS sınavına girmen gerekiyor, iyi bir derece alırsan yapabiliyorsun.
-
tam sevindiydim bildirim gelince sğsösimsşsmsşsösşs
Yani tam olarak ne istediğini anlamadım ama nvidia panellerindeki güç ve performans şeyini just chat ve oyun oynarkenki oyun yakalama ve ekran yakalamada farklı olsun istiyorsan öyle bir şey yok dostum. Yani kendin özel bir kod yazıp bunu yaptırtabilirsen ne ala yoksa öyle bir özelliği yok.
-
hayır kanka şöyle anlatayım mesela ben obsyi açtım ve just chattin yapıcam ama ekran yok bunun için grafik ayarlarından güç tasarrufu yapmam gerekiyor. oyun yayını yapıcam bu sefer de yüksek performans yapmam gerekiyor ama diğer yayıncılarda bu problem yok
quote:
Orijinalden alıntı: AlroSs
hayır kanka şöyle anlatayım mesela ben obsyi açtım ve just chattin yapıcam ama ekran yok bunun için grafik ayarlarından güç tasarrufu yapmam gerekiyor. oyun yayını yapıcam bu sefer de yüksek performans yapmam gerekiyor ama diğer yayıncılarda bu problem yokŞimdi anladım. Donanım ne durumda? Yayınları kaldırabilecek bir şekildeyse yazılımsal bir sorun var gibi duruyor. Ben de yayın açıyorum ama dediğiniz tarzda bir şey asla yaşamadım kaç aydır yaptığım yayınlarda.
-
amd ryzen 5 işlemci 5000 series
ekran kartım ise gtx 1050 ti
16gb ram
1tb hdd 256 gb ssd var
quote:
Orijinalden alıntı: AlroSs
amd ryzen 5 işlemci 5000 series
ekran kartım ise gtx 1050 ti
16gb ram
1tb hdd 256 gb ssd varO işlemci o ekran kartına biraz fazla değil mi? Hadi darboğaz yapmadığını düşünelim yayını ekran kartından mı veriyorsunuz? Öyle ise ekran kartından değil de işlemciden vermeyi deneyin
-
laptop olduğu için bir sorun olduğunu sanmıyorum Aralık gibi masaüstüne geçiş yapıcam zaten yayını neyden vereceğimizi nereden görüyoruz bir de obs ayarlarınızı bana buradan veya isterseniz vereceğim ig hesabından atar mısınız
OBS de sol üstte "dosyadan" "ayarlara" basın. Sonra "çıkış" diye bir seçenek olacak. Ona bastığınızda yanda açılacak kısımda üst kısımlarda "Kodlayıcı" var. Orada x264 yazıyorsa işlemciden eğer ki NVIDIA NVENC vs yazıyorsa ekran kartından veriyorsunuzdur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X