Şimdi Ara

OBS Oyun Yakalama ve Ekran Yakalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben twitch yayınları açıyorum fakat anlamadığım bir şey var önce just chatting sonra oyun yapmak istiyorum fakat olmuyor. Örneğin Just chatting Chatting yapıcaksam grafik ayarlarında Güç Tasarrufu yapmam gerekiyor Oyun Yakalamada ise Yüksek Performans gibi olması gerekiyor ikisini aynı anda yapamıyor muyum?
    Konu Başlığına uygun başlık bulamadığım için Konu Dışı yaptım yanlışsa lütfen silmeyin ya da doğrusunu diyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yok mu bilen birisi ya

• OBS sınavına girmen gerekiyor, iyi bir derece alırsan yapabiliyorsun.

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    tam sevindiydim bildirim gelince sğsösimsşsmsşsösşs

• Yani tam olarak ne istediğini anlamadım ama nvidia panellerindeki güç ve performans şeyini just chat ve oyun oynarkenki oyun yakalama ve ekran yakalamada farklı olsun istiyorsan öyle bir şey yok dostum. Yani kendin özel bir kod yazıp bunu yaptırtabilirsen ne ala yoksa öyle bir özelliği yok.

• Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    hayır kanka şöyle anlatayım mesela ben obsyi açtım ve just chattin yapıcam ama ekran yok bunun için grafik ayarlarından güç tasarrufu yapmam gerekiyor. oyun yayını yapıcam bu sefer de yüksek performans yapmam gerekiyor ama diğer yayıncılarda bu problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AlroSs

hayır kanka şöyle anlatayım mesela ben obsyi açtım ve just chattin yapıcam ama ekran yok bunun için grafik ayarlarından güç tasarrufu yapmam gerekiyor. oyun yayını yapıcam bu sefer de yüksek performans yapmam gerekiyor ama diğer yayıncılarda bu problem yok

Şimdi anladım. Donanım ne durumda? Yayınları kaldırabilecek bir şekildeyse yazılımsal bir sorun var gibi duruyor. Ben de yayın açıyorum ama dediğiniz tarzda bir şey asla yaşamadım kaç aydır yaptığım yayınlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    amd ryzen 5 işlemci 5000 series
    ekran kartım ise gtx 1050 ti
    16gb ram
    1tb hdd 256 gb ssd var

• quote:

Orijinalden alıntı: AlroSs

amd ryzen 5 işlemci 5000 series
    ekran kartım ise gtx 1050 ti
    16gb ram
    1tb hdd 256 gb ssd var

O işlemci o ekran kartına biraz fazla değil mi? Hadi darboğaz yapmadığını düşünelim yayını ekran kartından mı veriyorsunuz? Öyle ise ekran kartından değil de işlemciden vermeyi deneyin

laptop olduğu için bir sorun olduğunu sanmıyorum Aralık gibi masaüstüne geçiş yapıcam zaten yayını neyden vereceğimizi nereden görüyoruz bir de obs ayarlarınızı bana buradan veya isterseniz vereceğim ig hesabından atar mısınız

• OBS de sol üstte "dosyadan" "ayarlara" basın. Sonra "çıkış" diye bir seçenek olacak. Ona bastığınızda yanda açılacak kısımda üst kısımlarda "Kodlayıcı" var. Orada x264 yazıyorsa işlemciden eğer ki NVIDIA NVENC vs yazıyorsa ekran kartından veriyorsunuzdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.