Şimdi Ara

OBSERVER *PS4 ANAKONU* (CYBERPUNK HORROR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VideoAudioPhile

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.

Sevgili dante bu oyun benimde dikkatimi cekti.özellikle bir korku oyunu manyagi rahatsiz bir adam olarak soruyorum size outlast1 ve re7den sadece korku unsurlari anlaminda önde oldugunu dusunuyormusunuz gercekten.yoksa gerilim aksiyon tarzi bir oyunmu bu.yani silah varmi işin icinde.biraz acarmisiniz.ayrica oyundaki o mekanlar ve matrix havasida oldukca ilgimi cekti.

Bana gore bu iki oyundan da daha guzel Observer. Silah yok, bulmacalar arastirma ve cok kaliteli korku unsurlariyla dolu bir oyun. Evil Within 2 ile birlikte bu senenin en iyisi. Dediginiz Matrix tarzi futuristik konsepti ile de cok fark yaratiyor.

Daha guzelden kasıt korku anlamindami yoksa oyun olarakmi?ayrica benim icin silahsiz silahli farketmez.o atmosferi yasatsin yeterki.bulmacalar cokca varmi.ben acikcasi cokta bul yerine koy arastir vs tarzi oyunlari pek sevmiyorum.

Korku anlaminda daha iyi genel olarak da esitler ama sonucta outlast ve ozellikle RE7 buyuk oyunlar buyuk maliyetli reklami bol yapilan oyunlar. Observer daha kisitli halde bu oyunlara rahat kafa tutuyor genel anlamda. Zaten 30 dolarlik fiyatiyla 60 dolar olarak cikmis RE7'den genel anlamda (oyun suresi haricinde) daha korku dolu bir oyun olmasi bile buyuk basari. Bulmacalar cok bol degil genel olarak hikaye akisina kapilip gidiyorsunuz. Korku ogeleri ama muthis.

Tsk ederim.re7 ortalarindayim.bitirince buna gecicem karar verdimoyun her anlamda ilgimi cekti.oyunu az cok tahmin edebiliyorum artik.hayir isin ilginc yani ne biliyormusunuz.arama yapinca bile oyun hakkinda cok fazla sey yazilmamis cizilmemis.youtuberler bile cogu oynamamis.bu bana cok garip geldi

Oyun sektorunun ne cesit bir reklam bataginda oldugunu cok iyi anliyoruz. "Youtuber" denilen sacma sapan (ben oyun oynayan birini neden izleyeyim hicbir zaman anlamayacam) olgunun reklamdan ibaret oldugunu goruyoruz. Youtuber denilen sahislar aslinda reklamci acikcasi. Cogu sirket artik oyuna yatirim yapmasi gereken paradan kisip bunu reklama kullaniyor, oyunlar populer oliyor mu evet ama ici bombos oluyorlar. Bu neslin kronik pis bir huyu artik bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 16 Ekim 2017; 21:2:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunu bitirdim. Cok rahat soylebilirim ki bu yilin acik ara en iyi korku oyunu bu. Outlast ve RE7'nin cok rahat sekilde onune gecmis. Ani sicratmalari olsun genel korku ogeleri olsun konsepti cizimleri ses kalitesi ve ozellikle de grafikleri efsane. Beyninizi yakan sahneler kayniyor oyunda psikolojil bir manyaklik var bir cok sahnede. Bu yilin en buyuk surprizi bu oyun oldu benim icin. Enfes.

Sevgili dante bu oyun benimde dikkatimi cekti.özellikle bir korku oyunu manyagi rahatsiz bir adam olarak soruyorum size outlast1 ve re7den sadece korku unsurlari anlaminda önde oldugunu dusunuyormusunuz gercekten.yoksa gerilim aksiyon tarzi bir oyunmu bu.yani silah varmi işin icinde.biraz acarmisiniz.ayrica oyundaki o mekanlar ve matrix havasida oldukca ilgimi cekti.

Bana gore bu iki oyundan da daha guzel Observer. Silah yok, bulmacalar arastirma ve cok kaliteli korku unsurlariyla dolu bir oyun. Evil Within 2 ile birlikte bu senenin en iyisi. Dediginiz Matrix tarzi futuristik konsepti ile de cok fark yaratiyor.

Daha guzelden kasıt korku anlamindami yoksa oyun olarakmi?ayrica benim icin silahsiz silahli farketmez.o atmosferi yasatsin yeterki.bulmacalar cokca varmi.ben acikcasi cokta bul yerine koy arastir vs tarzi oyunlari pek sevmiyorum.

Observer sıradan bir korku oyunu değil,oyunda düşmanlar veya durumlar oyuncuyu germiyor,ortamın kendisi geriyor.Şöyle ki oyun Cyberpunk olduğundan çok ileri bir gelecekte geçiyor,ana karakter bir zihin dedektifi,şüphelilerin konuşmadığı yerde devreye girip şüphelilerin zihnine giriyor ve bilgiye erişmeye çalışıyor.Oyunun en gerici anları da genelde zihne girildiği anlar oluyor ama gerek distopik atmosferi gerek cyberpunk atmosferi gerilimi hiçbir zaman alt seviyeye düşürmüyor,sürekli tetikte geziyorsun.Oyunda genel olarak araştırma yapıyor,delil topluyor ve ilerliyorsun tabii dediğim gibi sürekli tetiktesin,Outlast ve Resident Evil'da olduğu gibi birkaç dakika nefes alamıyorsun.

• Evil Within 2 bittikten sonra almayı düşünüyorum oyunu bitirmiş arkadaşlar toplam da kaç saat sürüyor oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Evil Within 2 bittikten sonra almayı düşünüyorum oyunu bitirmiş arkadaşlar toplam da kaç saat sürüyor oyun?

7-8 saati var. Yan gorev tarzi ufak tefek baglantilarla az daha uzayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Evil Within 2 bittikten sonra almayı düşünüyorum oyunu bitirmiş arkadaşlar toplam da kaç saat sürüyor oyun?

10-12 saat arası değişir ama tek oturuşta bitiremezsin çünkü atmosfer gerçekten geriyor,ben 2 gecede bitirmiştim.
  • Eyvallah sağolun o zaman ben indirim bekleyim yarı fiyata düştü mü alırım kesin.

@Dante @CheKD
  • Outlast 1i kulaklikla gecenin bir vakti ilk oynadigimda aklimi kaybedecektim neredeyse.benim şu ana kadar oynadigim en iyi korku oyunudur.observer deki o garip atmosferi gercekten cok merak ediyorum..boyle psikolojik rahatsiz oyunlara bayiliyorum acikcasioutlast1de delilerin o karanlik koridorlarda ne yapabilecegini kestiremedigimizden atmosfer hayranlikla devam ediyordu..outlast2 de ise mekanlar acik alanlarda geciyor ve dusmanlar korkutucu degil..şunu bir turlu anlayamadilar..korku oyunlari KAPALI MEKANLARDA KARANLIK ORTAMLARDA GEÇMEYE MAHKUM net.re7 de kapali mekanlarda geciyor ve atmosferi hemen yakalayabiliyorsunuz.bu çok zor degil..burada akicilik ve hikaye devreye giriyor..bunu basarirsan mevzu biter..observer videolarini kesinlikle izlemedim izlememde..trailerlere baktim..bir cok yorum okudum (sizdende saolun)..oyun gercekten kaliteli duruyor.kapali karanlik mekanlar..psikolojik rahatsizlik veren ortamlar..hikaye akici..oyunu oynamadim ama nasil bisey oldugunu kestirebiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu oyunda türkçe olsaydı direkt atlardım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Korku anlaminda daha iyi genel olarak da esitler ama sonucta outlast ve ozellikle RE7 buyuk oyunlar buyuk maliyetli reklami bol yapilan oyunlar. Observer daha kisitli halde bu oyunlara rahat kafa tutuyor genel anlamda. Zaten 30 dolarlik fiyatiyla 60 dolar olarak cikmis RE7'den genel anlamda (oyun suresi haricinde) daha korku dolu bir oyun olmasi bile buyuk basari. Bulmacalar cok bol degil genel olarak hikaye akisina kapilip gidiyorsunuz. Korku ogeleri ama muthis.

Tsk ederim.re7 ortalarindayim.bitirince buna gecicem karar verdimoyun her anlamda ilgimi cekti.oyunu az cok tahmin edebiliyorum artik.hayir isin ilginc yani ne biliyormusunuz.arama yapinca bile oyun hakkinda cok fazla sey yazilmamis cizilmemis.youtuberler bile cogu oynamamis.bu bana cok garip geldi

Oyun sektorunun ne cesit bir reklam bataginda oldugunu cok iyi anliyoruz. "Youtuber" denilen sacma sapan (ben oyun oynayan birini neden izleyeyim hicbir zaman anlamayacam) olgunun reklamdan ibaret oldugunu goruyoruz. Youtuber denilen sahislar aslinda reklamci acikcasi. Cogu sirket artik oyuna yatirim yapmasi gereken paradan kisip bunu reklama kullaniyor, oyunlar populer oliyor mu evet ama ici bombos oluyorlar. Bu neslin kronik pis bir huyu artik bu.

ellerine sağlık çok güzel özetlemişsin bu şaklabanları popüler yapıp adamları oyun otoritesi olarak gösterenlerde var tamamen saçmalık firmalardan herşeyi beleşe alır bide ahkam keserler en son birine göz atayım dedim pintipandamıdır nedir canlı yayına girdim aman Allahım nasıl izliyorlar oturup bunları saatlerce aklım almıyor..

• Oyun %26 indirime girmiş,65 TL'nin karşılığı verebilecek bir oyun,almak isteyenler için güzel fırsat.
  • Oyun harikaymış. Blade Runner+Altered Carbon tarzında harikulade gece sağlam geriyor insanı, türü sevenlere tavsiye ederim. 3 gecede bitirdim 50 liraya değdi.

Başka bu tarz oyunlar varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerilim korku türünde ve atmosfer olarak harika bir oyun olmuş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.