Şimdi Ara

Observer System Redux - Translate Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Observer System Redux - Translate Türkçe Yama

İNDİR

VirusTotal

https://www.virustotal.com/gui/file/bb9789f2fb4a28e83c9eb5d354662fdd5616266e943de40329336852d1636ab0?nocache=1

Kurulum Şifresi:Observer_TR

Kurulum

"Observer System Redux" Klasörü içine atın kurulumu yapın.

Emeği Geçenler

@Sagee @servotxz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Observer System Redux Türkçe Yama Hakkında Ayrıntılı Bilgi

"Observer: System Redux" oyununun Türkçe dil desteği isteyen oyuncular için geliştirilmiş olan "Observer System Redux Türkçe Yama" ile oyunun tüm metinlerini Türkçe olarak deneyimleyebilirsiniz.

Yama, oyunun tüm ana ve yan görevlerinin, diyalogların, menülerin ve diğer tüm metinlerinin özenle Türkçe'ye çevrilmesini içerir. Böylece oyunu en iyi şekilde anlayarak keyifle oynayabilirsiniz.

Yamayı kurmak oldukça basittir. Yama dosyasını indirdikten sonra oyunun kurulu olduğu dizine kopyalamanız ve ardından yamayı çalıştırmanız yeterlidir. Yama, oyun dosyalarına otomatik olarak eklenecek ve Türkçe dilini seçebileceksiniz.

"Observer System Redux Türkçe Yama", oyunun atmosferini ve sürükleyici hikayesini tam olarak kavramanıza yardımcı olur. Oyunun gizemlerini çözmek ve Observer dünyasına dalmak için mükemmel bir fırsattır.

Önemli Notlar:

• Yama, oyunun en son sürümü için tasarlanmıştır.
    • Yamayı kullanmadan önce oyunun yedek bir kopyasını almanızı öneririz.
    • Yama, herhangi bir hata veya sorunla karşılaşırsanız geliştiricilerle iletişime geçebilirsiniz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • teşekkürler uzun zamandır bekliyordum

• Observer System Redux Türkçe Yama (trgamestudio.com)

Önce bir araştırsaydınız çevirisi yapıldı mı diye. Daha önce çevrilmemiş oyunlara zamanınızı harcasanız daha mantıklı olurdu.

• rewold R kullanıcısına yanıt

Verdiğiniz link ücretli bir yama. Ücretsiz ve halka açık gibi yorum yazmışsınız, garip.

Ücretsiz alternatifini yapmış paylaşmış arkadaş,. helal olsun;)

Epic hesabımda duruyordu oynamak için bende yamayı bekliyordum, harika . Emeğine teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 3 Kasım 2021; 2:57:2 >
  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Araştırdım ve yapmayı uygun gördüm. Daha önce ücretli çevirisi yapıldı diye alternatif ücretsiz yama olmasında sakınca görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagee -- 3 Kasım 2021; 3:23:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sitenizden oyun indirmek için 40 takla atmak lazım üye olacaksında kabul edilecekte birde paralıysa para vereceksin .geçenlerde bayonettanın yamasını indireyim dedim ne üye olabildim ne indirebildim .

olayı şimdi çaktım ücretli yamalara ayrı para verecekmişiz normal yamalara premium üyelik alacakmışız gerek yok yamatrde görmüştüm oradan indiririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 3 Kasım 2021; 13:0:56 >
  • chris92 C kullanıcısına yanıt

Kardeşim Takip edebilirsin yama için :)

https://gameolog.net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkürler

• epicte doğru klasöre atında çalışıyor. pak uzantılı benzer dosyanın yanına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nightwing -- 8 Haziran 2023; 3:12:44 >
  • setup dosyasını nasıl böyle şifreli şekilde yaptığınızı anlatırmısınız. ben de bir program için yama yapıyorum ama nasıl şifreli setup dosyası haline getireceğimi çözemedim. çok araştırdım ama yeterli kaynak yok?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.