Ben bağış yapmıştım yamayı aldım fakat formatta kaybettim beklemem mi gerekiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Emeğiniz ve ücretsiz yama için teşekkürler.
Merak ettiğim oyunlardan biriydi en kısa zamanda epicgame hesabımdaki oyunda deneyeceğim. Teşekkürler
türkçe yama için çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler...
yama için teşekkürler epic game versiyonunda denedim su an sorunsuz calısıyor...
teşekürler epic gamesi soracaktım bi arkadaş yazmış hrika bir haber kolay gelsin
linkte sıkıntı mı var?
Yama ile 2.defa tekrardan oynadım elinize emeğinize sağlık.
Yalnız sizin link verdiğiniz sitede ya sorun var yada kaldırılmış başka bir siteden indirdim yamanızı haberiniz olsun.
rewoldR
kullanıcısına yanıt
Paylaşan kişi direk mediafire linkini paylaşmış öyle başka sitelere yönlendirmiyordu ama dediğiniz doğru dikkat etmek lazım. Teşekkür ederim.
Yama için teşekkür ederim. Elinize sağlık.
Yama için çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: rewold
Bu mesaj silindi.
Merhaba; Oyunu epic games üzerinden satın alıp indirdim. Yamayı yükleme aşamasında otomatik bulamıyor. Manuel de ben bulamıyorum :))) Bana yükleme konusunda destek olabilme şansınız var mı acaba?
Emeğinize sağlık bu arada. İsterseniz google çeviriden çevirin bu iş zordur. Geçmişte hazır forumları türkçeleştirme çalışması (keşke o zamanlar google çeviri olsaydı) yaptığım için sizi iyi anlıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: rewold
Bu mesaj silindi.
Maalesef exe dosyasını göremiyor. aşağıdaki görselde görebilirsiniz. Masaüstünde yer alan oyunun ksa yolu üzerinden ilerleyeyim dedim o da olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatikforumcu -- 7 Haziran 2020; 16:55:17 >