Şimdi Ara

OBSERVER Yerelleştirme Çalışması ÇIKTI (TR GAME STUDİO) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
6
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    Gerçekten çok iyi anlamlı düşünmüşler yapımcı ekibi kutluyorum. Layers of Fear zaten yine Türkçe haliyle çok güzel bir oyundu Observer'ı da bu yüzden merak ediyordum istiyordum eh Türkçe yaması da varken almamak olmaz :)

Yalnız oyunun Steam Mağaza sayfasında değil de Library/Kütüphane kısmında dil seçimi menüsünde dikkatimi çekti "Türkçe" eklenmiş durumda bu ne demek? Her hangi bir oyunu Steam'den indirmeden önce mutlaka (Library oyun ismine sağ tık, Özellikler menüsü) dil seçimi ekranını kontrol ederim, Observer'da en alta Türkçe seçilebiliyor ne yani şimdi download yapsak Türkçe mi olacak anlayamadım?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

Gerçekten çok iyi anlamlı düşünmüşler yapımcı ekibi kutluyorum. Layers of Fear zaten yine Türkçe haliyle çok güzel bir oyundu Observer'ı da bu yüzden merak ediyordum istiyordum eh Türkçe yaması da varken almamak olmaz :)

Yalnız oyunun Steam Mağaza sayfasında değil de Library/Kütüphane kısmında dil seçimi menüsünde dikkatimi çekti "Türkçe" eklenmiş durumda bu ne demek? Her hangi bir oyunu Steam'den indirmeden önce mutlaka (Library oyun ismine sağ tık, Özellikler menüsü) dil seçimi ekranını kontrol ederim, Observer'da en alta Türkçe seçilebiliyor ne yani şimdi download yapsak Türkçe mi olacak anlayamadım?.

Alıntıları Göster
    Öyle yazıyorsa o zaman Steam'de resmi olarak Türkçe olmuş bu oyun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Oyunun launcher'ını kısmi olarak Türkçeleştirmişler, kendisi İngilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

Öyle yazıyorsa o zaman Steam'de resmi olarak Türkçe olmuş bu oyun ?

Alıntıları Göster
    Yok öyle değilmiş herhalde söylenenlere göre sadece launcher'ı kısmi olarak Türkçe yapmışlar o kadar, oyunu Türkçe yaptıkları yok yani. Oyunun kendi Mağaza sayfasında dillerde Türkçe yok ama oyun/özellikler/dil seçiminde Türkçe görünce böyle sandık bizde.

Bu arada @rewold'a ulaşmaya çalışıyorum da geri dönüş alamıyorum hayırdır işallah ödemeli yama olayını iptal mi etti ne oldu?. DH forumdan hem kendi sitelerinden ÖM ile yazdım cevap alamadım, şu bağışlı paralı Observer yamasını nasıl alıyoruz acaba? ödeme nasıl oluyor yamayı nasıl iletiyorsunuz nasıl yürüyor bu işlemler bilgi alsaydık iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

Yok öyle değilmiş herhalde söylenenlere göre sadece launcher'ı kısmi olarak Türkçe yapmışlar o kadar, oyunu Türkçe yaptıkları yok yani. Oyunun kendi Mağaza sayfasında dillerde Türkçe yok ama oyun/özellikler/dil seçiminde Türkçe görünce böyle sandık bizde.

Bu arada @rewold'a ulaşmaya çalışıyorum da geri dönüş alamıyorum hayırdır işallah ödemeli yama olayını iptal mi etti ne oldu?. DH forumdan hem kendi sitelerinden ÖM ile yazdım cevap alamadım, şu bağışlı paralı Observer yamasını nasıl alıyoruz acaba? ödeme nasıl oluyor yamayı nasıl iletiyorsunuz nasıl yürüyor bu işlemler bilgi alsaydık iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    Özel mesaj ile banka bilgilerini istiyorsun,o da sana bilgileri yolluyor.Mobil bankacılıktan eft yapıyorsun not olarak da observer yaması diyorsun.Sana mesaj ile link yolluyor.Bu arada yama kurulumu çok karışık ve zor.Setup şeklinde değil yama.Onbir adım da bitiyor.Ben yapamadım,bana benzer bir kurulum videosu yolladı ancak ona bakarak türkçeleştirebildim oyunu.Ayrıca belki fırsatı yoktur bakmaya,yoksa geri dönüş yapardı.

• Hala prey beklıyoruz trgame den unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewold

Bu mesaj silindi.
    beklemedeyiz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOLİC_FR

Özel mesaj ile banka bilgilerini istiyorsun,o da sana bilgileri yolluyor.Mobil bankacılıktan eft yapıyorsun not olarak da observer yaması diyorsun.Sana mesaj ile link yolluyor.Bu arada yama kurulumu çok karışık ve zor.Setup şeklinde değil yama.Onbir adım da bitiyor.Ben yapamadım,bana benzer bir kurulum videosu yolladı ancak ona bakarak türkçeleştirebildim oyunu.Ayrıca belki fırsatı yoktur bakmaya,yoksa geri dönüş yapardı.

Alıntıları Göster
    Ödeme olayı yamanın gönderimi böyleyse tamam hallederiz de o yama kurulumunun sıkıntılı zor olması düşündürttü beni, yamanın böyle anlattığın şekilde zar zor kurulduğu gibi şeylerden hiç bir yerde bahsedilmemiş sağolasın @ALPOLİC_FR öğrenmiş olduk iyi oldu. Neyse bakalım herhalde bize de o kurulum videosuyla yardımcı olur bari parasıyla aldığımız yamayı işallah kullanabiliriz.

• Site düşmüs girmiyo siteye
  • Yanlış anlamayında size pek güvenmiyorum, Güven sıkıntısı var bu yama taaa ne zaman çıkacaktı sonra konusunu açtınız anında kaldırdınız ve bize hakaret edilen mesajlardan dolayı link kaldırıldı dediniz sonra yayınlannmıcak dediniz uzun bi süre lafı edilmedi sonra birden tekrar konusu açıldı ve bağış isteniliyor bilmiyom ne kadar güvenilirsiniz
  • İyi güzelde, bağış alınarak yapılan bir işten,başkasının sitesinde yayınlanan bir haberden, kendi sitenize yönlendirilip orada üyelik sistemi ile indirme istemek nedir? Siteniz doğru dürüst çalışmıyorda 2 atak yapsam inecek biliyorum. Ben hem bağış yapıp hem sitene niye üye olayım.Valla kimse kusura bakmasında başka yerlerden üyeliksiz temin ederiz.
    Elinize sağlık emek vermişsiniz ama yaklaşımı sevmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 13 Ocak 2019; 15:25:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatistan

İyi güzelde, bağış alınarak yapılan bir işten,başkasının sitesinde yayınlanan bir haberden, kendi sitenize yönlendirilip orada üyelik sistemi ile indirme istemek nedir? Siteniz doğru dürüst çalışmıyorda 2 atak yapsam inecek biliyorum. Ben hem bağış yapıp hem sitene niye üye olayım.Valla kimse kusura bakmasında başka yerlerden üyeliksiz temin ederiz.
    Elinize sağlık emek vermişsiniz ama yaklaşımı sevmedim.
    Merhabalar

Gecemi gündüzüme katıp yemeden içmeden uğraşıyorum yeri geliyor sınav zamanlarımdan ayırıp site için uğraşıyorum. Hayatımın büyük bir kısmını bunun için ayırıyorum, kız arkadaşım ve ailem ile geçirdiğim vakitten buraya ayırıyorum ve sonuç "2 atak yapsam inecek biliyorum", yazmayayım diyorum fakat kendimi tutamıyorum.

Orada oluşturmaya çalıştığımız ortamın amaç ve gayesini öğrenememiş insanları almaya gerek duymuyoruz ki senin gibi onlarca mevcut. Her türlü eleştiriye açığım, site istersen leş gibi olmuş de hiç sevmedim de temadan ve ya şu özellikten dolayı hoşlanmadım de yine anlarım fakat "2 atak yapsam inecek biliyorum" gibi 0-6 yaş söylemlerde bulunmayın, kendinizi rezil ediyorsunuz.

Şurada bir emek mevcut, beğenirsin ya da beğenmezsin. Beğeniyorsan ne ala, beğenmiyor isen yine ala. İnsanlar fikirlerini özgürce paylaşsınlar diye memnuniyet anketleri bile oluşturup altına yorum düşüyoruz, her türlü fikir ve yorumlarınıza açığız diye. Yaparsın yorumunu söylersin fikrini anlayış ile karşılarız ki normal olan da budur ama böyle saçma cümleler ile hiçbir yere varılmaz.

Ayrıca şuan sitedeki yazılım tam sürümüdür ve tasarım ve eklenti hariç sadece site yazılımı 695€'dur. Host ve Domain ücretinin de unutulmaması gerekir.

Eğer halen bir sorun ve ya sıkıntı var ve ya yaşıyor ise sitedeki ismim "admin" nezaket seviyesi çerçevesinde konuşabiliriz.

Ayrıca konu adresi "OBSERVER YERELLEŞTİRME ÇALIŞMASI" olarak güncellenmiştir.

Saygılarımla

• Yama ücretli mi şimdi ?

Edit: Gerek kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 21 Mart 2019; 16:1:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.