Şimdi Ara

Obudiga96 HAKKINDA!!!!!!!!!!!!!!! ONUN İÇİN ÇABALAYACAĞIM!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael Westen

Sebep mi bulmaya çalışmışım? Lan o çocuk bana inandı,güvendi kendi hesabını verip ordaki dosyalardan, videolardan çalışmamı ve gayret etmemi söyledi. En son olarak da tevekkül etmemi istedi. Gerekeni yaptıgımda emeğimin karşılıgını alıcagımı söyledi. Beni buna inandırdı. Ve bana bunları söyleyen kişi şu an yok gitti bir daha tavsiye veremicek, bize yardım edemicek. Bilmem anlatabildim mi? Haa sana güvenen bir insanın güvenini boşa çıkarmamaya çalışmak, onu şereflendirmek istemek kötü bişeyse evet ben kötüyüm hem de sonuna kadar. Ayrıca ben en başından beri ilk 100 ü istiyordum şimdi bu haberi duyunca bu hedefi bir borç olarak görmeye başladım. Tek fark bu.. Dediğim gibi girersem de onun adına sonucumla beraber konu açıcam burada. Bu arada Tony Stark akıllı adamdır. Benim anlamadıgımsa şu: Tony Stark gibi oldugun için mi bu ismi seçtin yoksa asla onun sahip oldugu beyne sahip olamayacagın için mi? Sadece merak ettim.. Hayırlı sabahlar.

evet şuanda daha hırslı olduğunu hissediyorsun ve ilk 100ü zorlamayı düşünüyorsun.

"Ve bana bunları söyleyen kişi şu an yok gitti bir daha tavsiye veremicek, bize yardım edemicek" burda bile hala tavsiyeyi düşünüyorsun, bence hayatta daha önemli şeylerin olduğunu göstermiş olmalıydı bu kardeşimiz sana.

TonyStark'a yakın bi beyne sahip olduğum için bunları anlayabildim.

• "Ve bana bunları söyleyen kişi şu an yok gitti bir daha tavsiye veremicek, bize yardım edemicek" ben bu cümleyi ''hala tavsiyeyi'' düşündüğüm için değil onun ne kadar yardımsever biri ve benim için ne kadar önemli biri oldugunu vurgulamak için söyledim. Yani ben durup dururken hırslanmadım. Bu güzel kardeşimizin bana yaptıgı iyilikleri onurlandırmak için hırslandım. Anladın mı? Yani onun yardımseverliğinin boşuna olmadıgını göstermek için hırslandım anladın? Tony Stark lafını söylemedim farz et.
  • fiko07 kullanıcısına yanıt
    amin diyelim. boşver günün birinde anlarsın.
  • derken?
  • bu arkadaşa allahtan rahmet diliyorum.

ahirette kimsenin kimseye yardım şansı olmayacak. öz babasından öz evladından bile uzak duracak insan kendi hesabını görmek için. peygamber de kimseye şefaat etmeyecek.

De ki: "Şefaat, tümden ve sadece Allah'ındır. Göklerin ve yerin mülkü/yönetimi O'nundur. Sonunda O'na döndürüleceksiniz."39/ZUMER-44
  • Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    allah mekanını cennet etsin diyiyoorum ve nasıl öldü kim öldürdü
  • Amin. Teşekkürler bu güzel bilgiler için de..
  • Silahla vurularak öldürülmüş. 2 tane kurşun yarası varmış. Annesi ile beraber vurulmuşlar ortalarında da kuran duruyormuş. İntihar etti diyen var ki bu ihtimal çok çok saçma, babasının silahı kullanıldıgı için babası vurmuş diyen var. Ahmet Allah'a inanan insanlara yardım eden ve okul hayatı mukemmel parlak bir genç. Neden intihar etsin? Ya da bu çocugu babası neden vursun? Benim kanaatimce ya babasının düşmanları ya da Ahmet'i kıskanan birileri vurdu onları. Ortalarında Kur'an ın durması ise bence tesadüf olamaz. Neyse olay böyle işte.
    ne zaman oldu olay.ve dediğğin ahmet kaçıncı oldu ygs-lys de
    haberlerde geçiyor mu
  • Sana verdigi dosyalari sende paylas bence forumda hic olmazsa baska kardeslerimizde faydalanir ve ölen kardesimize sevap olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burst_one -- 4 Ağustos 2014; 8:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah haberlerde okuduğumda annesinde 2 kendisinde 1 kurşun varmış olayın olduğu saatlerde babası dışarıdaymış ve bu çocuk biraz inception tarzı takılırmış DST denilen bi maddeden falan bahsediliyor haberin yalancısıyım haberde bu

http://www.acunn.com/haber/villada-olum-deneyimi-iddiasi/161085
  • Allah rahmet eylesin hocam. Ozelden bana durumu anlatirsan sevinirim hocam. Arkadasimizin vefat ettigini gormemistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 4 Ağustos 2014; 9:17:54 >
  • Ilk 100 e girmezsen sende intihar et.

• Eğer ilacın etkisine girmişse o zaman her şeyi yapmış olabilir. Ama normal ilacı falan düşünmezsek asla intihar edecek biri değil. Ayrıca hiç kimse silah sesi duymamış bu nasıl olabilir ki? Silah sesi yüksek desibele sahiptir. Yüz metrelerce hatta kilometrelerce uzaklıktan duyulabilir. Yan komşular nasıl duymadı o silah seslerini hayret. Hadi 1 tane atış olsa tamam duymazsın da 3 atış olmuş. Mutlaka duyulması lazımdı. Ne yaptı bu çocuk silaha susturucu takıp öyle mi intihar etti? Ya da yastık tarzı bir şeyi silaha bastırıp sesi mi azalttı? İlacın etkisinde ne yaptıgını bile bilmeyen insan silahın sesini azaltmayı mı planladı? Anlamadım, açıkçası garip bir olay.. Bizim buralarda 5 vakit namazını kılan çok okuyan bir adam vardı. Allah'a kavuşucam ben diye intihar etmişti. Dinine çok bağlı biriydi. Ama o bile kendini öldürmeden önce mektup bırakmıştı. Neyse ya inşallah tez zamanda gerçek açığa çıkar.
  • junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    Allah beni öyle bir gaflete düşürmesin..
  • Allah rahmet eylesin

• Vay be doktor bey nerelere gittin
     Obudiga96 HAKKINDA!!!!!!!!!!!!!!! ONUN İÇİN ÇABALAYACAĞIM!!!!!!
    Banada o linkleri vermişti kardeşim sadece sana değil yani bu linklerimi diyon
     Obudiga96 HAKKINDA!!!!!!!!!!!!!!! ONUN İÇİN ÇABALAYACAĞIM!!!!!!
  • ya zaten sadece bana verdi demedim. herkese yardım eden biriydi dedim. konuyu açarken benle konuştuklarını paylaştıklarını söyleyerek, onu hatırlamak için yazdım bunları..
    Aynen iyiydi bayaa google linki attı doktor bey yazdıydım bide
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.