Şimdi Ara

Obudiga96 HAKKINDA!!!!!!!!!!!!!!! ONUN İÇİN ÇABALAYACAĞIM!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun güzel kardeşimizin.
  • Ulan adam ölmüş sen burda gelmiş ilk yüze onun
    İçin gircem diyon gir kardeş girde niye adamın adını karıştırıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi bakim ama giremezsen merhumu ters döndürme mezarında
  • FreddyLinas F kullanıcısına yanıt
    Eğer girersem onu gururlandırmak, hatırlamak amaçlı konu açıcam diyorum. Tavsiyeleri ve verdiği kaynaklar sayesinde diyorum. Onun bana yaptıgı iyiliklere karşılık diyorum. Ben haşa Allah ya da peygamber değilim. Onu diriltme gücüm yok. Elimden ve içimden gelen onun arkasından yapabileceğim tek şey bu. Yani bu çocuk bana iyilik yaptı bende ona onun bana yaptıgı iyiliğin boşuna olmadıgını göstermek istiyorum diyorum. Sen hala adamın adını niye karıştırıyon diye soru soruyosun. Çok garip cidden..
  • Mekanı cennet olsun nasıl öldüğü gerçekler ortaya çıkar adli tıp raporundan sonra
    Sizede sınavda başarılar
  • Ben galiba anlatamıyorum size ya. Lan ben zaten hırslıydım temmuzun başında ilk 100 hedefim vardı. Hatta ilk 100 ü istediğimi daha önce açtıgım konuda da belirtmiştim. Ders çalışıyordum. Yani ben çoktan gaza gelmiştim. Şimdi bu haberi duyunca ve onun bana yaptıgı iyilikleri de düşününce ilk 100 başarımı ona armağan etmek istediğimi belirttim. İşte bu yüzden de ilk 100 e girmek benim için daha önemli bir hale geldi. Sen hala diyosun ki ''kendine malzeme yapıyosun.'' Bak birader demek ki senin etrafında senin dediğin tarzda insanlar var ki söylediklerimin altında bir şeyler arıyorsun. Ama daha beni tanımıyorsun bile. O yuzden çok biliyormuş gibi kendinden eminmiş gibi davranmayı bırak. Tekrar söylüyorum onun ölümü bende değişik duygular uyandırdı ve bu duygulardan birisi de hırs oldu. Ama tabi bu hırs ''lan öfkeleneyim de şunun olayını kendi çıkarıma kullanayım'' tarzında bir hırs değil. Onun ölümünü öğrenir öğrenmez aynen aklımdan şu kelimeler geçti: ''lan olm ilk 100 senin için farz oldu artık.. eskiden ailen için girmek istiyordun şimdi bu çocugu da şereflendirmek lazım yaptıgın yardımlar boşuna çıkmayacak rahat ol ahmet'' aynen bunlar geçti aklımdan. sen buna malzeme mi dersin ne dersen de umrumda değil ben günde 5 saat çalışıyosam bu çocuk için 8 saat çalışacam arkadaş hadi kal selametle

• Kusura bakma ama mesajların çok yapmacık geliyor.Basbayağı kendine malzeme yapıyorsun işte, hayır zaten ilk 100 e filanda giremeyeceksin ölmüş çocuğun adını karıştırma bari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanında olsaydım yüz yüze konuşsaydık yapmacık mı değil mi anlardın birader. ayrıca benim için, söylediklerimin sizin kulağınıza nasıl geldiği önemli değil. Benim için önemli olan sözümü tutmak. Ha o kadar istiyorsan da ver numaranı arayayım seni yapmacık mı değil mi anlatırım derdimi sana.
  • kardesım ben senı anladım actıgın konuda guzel fakat bır seyı merak ettım

Senın okul basarın suan nasıl mesela 3 senedır not ortalaman kac belkı bu cok onemlı olmayabılır ama buna bakarakta bır sey soylenebılır

eger suana kadar not ortalaman 95-100 arası ıse cok iyi bi,r calışma ve konsantre ile neden olmasın

Ama onemlısı sınav gununde gununde olmak bu sınava gıren herkez bılır

Mesela benden cok ama cok calısan tanıdıgım vardı benden hep yuksek alırdı ama sınavda tokezledi,

bu bıraz osym tarzını sınavda kavrayabılmeklede alakası var ayrıca

En son denemeden kac aldın ve sen sadece bu senemı UNIVERSITEYE HAZIRLANMAYA BASLADIN YOKSA 3 SENEDIR AKTIF OLARAK CALISIORMUSUN BU COK ONEMLI

CUNKU DERECEYE GIREN ARKADASLARIMIZIN COGU 9.SINIFTAN BERİ SUREKLI VE AZIMLE CALISIORLARDI AMA HINEDE INANCIN KAYBOLMASIN CALISIRSAN NEDEN OLMASIN
  • Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    Belki silahta zaten susturucu vardı? Bütün ihtimalleri düşüneceksin. Ayrıca uyuşturucu kullanan insan uyuşturucu krizinde daha zeki olur kafası iyiyken. Daha şeytani planlar kurar. Öyle "gel halay çekelim" havasına girmez. Kafasına bi şeytanlık geldiyse onu en temiz şekilde işletir
  • Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı allah sabır versin

• Dün gece ahmetin facesine bir akrabası bu yazıyı yazmış.

" anneye 3 kurşun sıkılmış biri sıyırmış, ahmete ise 2 kurşun.basında bir diye geçmesi 2.kurşun otopsi de orta çıkıyor.kurşunun biri sırtından diğeri boynuna yakın bir yerden girmiş ve omuriliğe kadar gitmiş...yüzünde boğuşma izleri var .sırtından vurulduğu için tabutun alt kısmını alamadık tabutla gömdük kan olabilir akar diye, hala intihar diyen varsa ...(manevi değerlerine bağlı dindar bir ailenin evladıydı intihar zaten etmezdi çünkü dini açıdan bilgiliydi intiharın insan öldürmekten daha günah olduğunu da biliyordu, intihar psikolojisine girecek sıkıntısı da yoktu...) şunuda belirteyim bir insan tek kurşunla intihar ederse kendini kafasından vurabilir,başka türlü çok zor göğsünden kurşun sıkmak kolay iş değildir silahı ters tutup atış yapmak?...silah geri teper o yüzden birazda mantık kullanın kadınlar neysede erkekler askerlikte görmediniz mi ?
    "

• yas3mn Y kullanıcısına yanıt
    Verdiginiz bilgiler icin tesekkürler. Bu bilgileri bilmeden önce bile intihar ettigini dusunmuyordum. Cunku her seyi bir kenara bırakalım, DMT maddesinin etkisinde olsa dahi annesine dokunmazdi. Kendini vururdu en fazla. Yani intihar edecek biri intihar ederken niye annesini de yaninda gotursun degil mi? Hem DMT kullandigina dair bir durum da yok. Sonucta DMT nin ne oldugunu arastırmasi ya da DMT den bahsetmesi onu kullandigi anlamina gelmez. Ayrica Ahmet zaten farmakoloji okumak istiyormuş. DMT yi arastirmasi cok normal. Su Kuran'ın ortada durması olayına gelirsek de bence bu durum tesaduf olabilir. Cunku olay cuma gunu olmus. Yani katil kim ise onları Kuran okurken yakalamış olmalı. Kuran da Ahmet'in veya annesinin elinden yere düşüp ortalarına gelmiştir. Ama tabi dini bir cinayet de olabilir bu durum. Neyse olayı açıklıga kavusturmak polislerin isi biz bol bol dua edelim. Allah mubarek gunde yanina almis onlari.
  • Nasıl gidiyor?

• Annesini öldüren biri icin cabaliyorsun helal olsun koç.Din alimini konuya cagiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 20 Ocak 2015; 22:53:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkie-

Annesini öldüren biri icin cabaliyorsun helal olsun koç.Din alimini konuya cagiriyorum.

Hiç caiz değil

• konuyu kim hortlattı
  • sodaog S kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama duygusal konu. Konu sahibi kim bilir nerelerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.