Şimdi Ara

Obudiga96 HAKKINDA!!!!!!!!!!!!!!! ONUN İÇİN ÇABALAYACAĞIM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 küsür temmuzda ''İLK 100 İÇİN SAVAŞICAM'' diye bir konu açmıştım. Orada benle görüşlerini paylaşmıştı. Sonra özelden bana yardım etti. Hatta yardım etmekle kalmadı google hesabını da bana vermişti. Benim yüklediğim dosyalara sen de ulaş diye. Hesabını verdikten sonra tembih etti bana ''şifreyi değiştirmezsen sevinirim'' diye. Ben öyle biri değilim sonuna kadar güvenebilirsin kardeşim dedim. Ve de tanımadıgı bir insana, yani bana güvenmişti. Konuşmalarımız hala duruyor. En son mesajlarımda ona ''sen iyi birisin insanlara yardım ediyorsun bu da senin doktor olacağının kanıtıdır'' demiştim. Şu günlerde halini hatrını sormak amacıyla mesaj yollamak istiyordum ama olmadı işte. İlk 100 e ailem için girmek istiyordum. Onları gururlandırmak istiyordum. Şimdi buna sevgili Ahmet kardeşimizi de eklemek istiyorum. Belki giremeyebilirim ilk 100 e ama en azından ailem ve Ahmet kardeşim için sonuna kadar çaba sarfedicem. İlk gün ki konuşmamızda da söylediğim gibi Ahmet ''bana güvenebilirsin kardeşim.'' Mekanın cennet olsun. Allah sana kendi katından en güzel rahmeti bahşetsin. Demek ki Allah seni seviyormuş ki çok geçmeden seni yanına almak istemiş değerli kardeşim. O yüzden yanındayız ve eğer şu an bizi izliyorsan sana selam olsun. Ölüm bizi yakaladıgında lütfen ahirette de yardım elini uzatmaktan çekinme güzel kardeşim. Rahmetle anıyoruz seni. Peygamberimiz de bize yardım ettiğin gibi sana yardım etsin kardeşim. BUNDAN SONRA SENİN İÇİN ÇALIŞACAĞIM VE SENEYE SENİN ANINI, BURADA PAYLAŞACAĞIM SONUCUMLA YAŞATACAĞIM. ALLAH'IM İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖSTERİR BANA. HERKESİN ÖNÜNDE SANA YALVARIYORUM ALLAH'IM SEN O GÜNÜ YAŞAMAYI BANA NASİP ET... GÜLE GÜLE SEVGİLİ DOSTUM İYİLER SAFINDAN BİR KİŞİ DAHA EKSİLDİ SENİN GİDİŞİNLE...

• Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin ya çok üzüldüm. Çok güzel yazmışsın duygusallığım tuttu gözlerim doldu vallahi ya. İnşallah ilk 100e girersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve38 kullanıcısına yanıt
    AMİN. Teşekkür ederim..
  • Michael Westen M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Sınavdı üniversiteydi derken bunları düşünmüyoruz hiç. Kazanmakta çare değil.Gidemedikten sonra. Babası oğlunu ve eşini o halde göreceğine keşke oğlum hiç bir yeri kazanmasaydı ama yaşasaydı demiştir. Babası öldürmüş dedikodusunu yok sayarak böyle düşünüyorum.

• Bende fizik için yardım istemiştim bana bütün dersler için yardım etti Allah mekanını cennet eylesin dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve38 kullanıcısına yanıt
    Evet babası da perişan haldedir. Allah onun da yardımcısı olsun. İnşallah tez zamanda yakalarlar suçluları. Aynen 5dk sonramız bile garanti değilken yıllar sonra için çalışmamız cidden çok garip. Bunları şimdi düşünmeye başladım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Martinez856 kullanıcısına yanıt
    Amin. Allah onun ve onun gibilerin yardımcısı olsun inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Westen

Amin. Allah onun ve onun gibilerin yardımcısı olsun inşallah...
    Hakikaten o kadar çabala çalış. Kör kurşuna kurban git. Allah kalanlara sabır versin. Aklıma Clint Eastwood filmindeki bir söz geldi;

''Eğer yaşamak için çalışıyorsan, neden çalışarak ölüyorsun?''
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Cevabını veremeyeceğimiz bir soru daha işte. Zaten bu hayatta emin oldugum tek şey ölümün bir gün bizi de alacağı. Gerisi boş. Önemli olan ölüm bizi yakaladıgında biz hazır olacak mıyız?
  • Adam ölmüş kardesim sen hala ilk 100 diyorsun.Yarına çıkabileceğinin garantisi mi var,gördük bugün işte.Senin ilk 100 e girmenin ona ne faydası dokunacak ya dua et Yasin oku ne bileyim.

• quote:

Cevabını veremeyeceğimiz bir soru daha işte. Zaten bu hayatta emin oldugum tek şey ölümün bir gün bizi de alacağı. Gerisi boş. Önemli olan ölüm bizi yakaladıgında biz hazır olacak mıyız?
    Diyecek laf bulamıyorum. Allah rahmet eylesin. Ağzım açık okudum konuyu. Tüylerim diken diken oldu. Allah arkadaşlarına ve ailesine sabır versin. Adaşım; mekanın cennet olsun.
  • Bana başarabilirsin neden olmasın demişti ilk 100 e giricem dediğimde. İnanmıştı yani. Millet ''he he anlıyoz biz seni'' tarzında cevaplar verirken o yaparsın demişti. Anladın mı şimdi derdimi? Yasin okumayı ve dua etmeyi zaten ona borç biliyorum. Mutlaka yapıcam. En son cümlemde ''bana işin düşmez ama yine de düşerse ben burdayım,iyilik yapana iyilik yapmak isterim'' demiştim. Şu an şaşkınım bu konuda da. Ona olan iyilik borcumu yasin okuyarak, dua ederek ve bana olan güvenini boşa çıkarmamakla ödemeyi düşünüyorum. Allah'ım inşallah kabul eder...
  • Bende ilk başta şok oldum boğazım düğümlendi. Ama olmuş işte olan. Bize de dua etmekten başka bir şey kalmıyor. AMİN kardeş...
  • Allah rahmet eylesin toprağı bol mekanı cennet olsun inşallah
  • amin kardeşim. sağol bu değerli yorumun için.
  • quote:

amin kardeşim. sağol bu değerli yorumun için.
    bana daha çok azmetmek için sebep bulmaya çalışmışsın gibi geldi.
  • Bu ne lan böyle

• Allah rahmet eylesin der konudan kaçarım.Amacını anlayamadım.

• Sebep mi bulmaya çalışmışım? Lan o çocuk bana inandı,güvendi kendi hesabını verip ordaki dosyalardan, videolardan çalışmamı ve gayret etmemi söyledi. En son olarak da tevekkül etmemi istedi. Gerekeni yaptıgımda emeğimin karşılıgını alıcagımı söyledi. Beni buna inandırdı. Ve bana bunları söyleyen kişi şu an yok gitti bir daha tavsiye veremicek, bize yardım edemicek. Bilmem anlatabildim mi? Haa sana güvenen bir insanın güvenini boşa çıkarmamaya çalışmak, onu şereflendirmek istemek kötü bişeyse evet ben kötüyüm hem de sonuna kadar. Ayrıca ben en başından beri ilk 100 ü istiyordum şimdi bu haberi duyunca bu hedefi bir borç olarak görmeye başladım. Tek fark bu.. Dediğim gibi girersem de onun adına sonucumla beraber konu açıcam burada. Bu arada Tony Stark akıllı adamdır. Benim anlamadıgımsa şu: Tony Stark gibi oldugun için mi bu ismi seçtin yoksa asla onun sahip oldugu beyne sahip olamayacagın için mi? Sadece merak ettim.. Hayırlı sabahlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.