Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamaninda oturdukları evi benim arkadaslar alacaklardı almadılar.Ev de cok ucuza gitmişti.Buyuk ihtimalle arazi davası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekanları cennet olsun her ikisininde
  • Çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin, mekanını cennet eylesin.
  • vay be burda olmuş olay
  • Allah rahmet eylesin. Giden bir can sonuçta. Saçma sapan yorum yapan arkadaşları kınıyorum.
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun , yazık vallahi sen okadar çalış ailen sevinsin doktor olacak diye yavşağın teki gelip öldürsün
  • Allah rahmet eylesin abim
  • Allah rahmet eylesin bizim bölümü kazanmıştı facebook ve whatsapp'tan tanışıyorduk gerçekten üzüldüm
  • Allah rahmet eylesin.
  • Mekanı cennet olsun. Allah babasına sabır versin. Katillerinin bir an önce bulunup en büyük cezayı almasını temenni ediyorum.
  • bu ülkede gün geçmiyor ki cinayet işlenmesin.

nedeni mutlaka paraya bağlı bir cinayettir. dünya nın en kötüleri türki cumhiyetlerinden çıkar...kötü bizde yok

ben bu ülkedeki insanların büyük bir kısmı kötü niyetli dediğim zaman bana demediğinizi bırakmıyorsunuz.

bugün onu öldürüler.yarın gelir seni beni öldürürler.

bu ülkede böyle insanlar olduğu sürece ülkeye barış da gelmez
  • en tiksindiğim şeylerden birisi de bu milletin dedikodu huyu. mahalle karısı gibi oturup senaryo yazıyorsunuz.
  • Allah rahmet eylesin. Arkadaşları ve akrabalarına da baş sağlığı diliyorum inşallah en yakın zamanda cinayet aydınlığa kavuşur
  • Ben Lüleburgazlıyım.Olay bana intihar gibi geldi.O yaşadıkları Çağrı Kent sitesini biliyorum.Güvenlikçisi var kameralar var.Eve zorla girilme izi yok boğuşma izi yok.Komşular kimseyi görmemiş ve birşey duymamış.Babasının tabancasıyla vurulmuşlar.

Bu bulgulara göre bakıldığında intihar gibi duruyor.Annesinde 2 kurşun kendisinde de kafasından tek kurşun varmış.Otopsiden sonra çıkar ortaya eğer elinde barut izi varsa falan.

Arkadaşlarınada tıp fakültesini istemediğini ailesinin zoruyla yazdığını söylüyormuş.Cinnet getirip bir anda böyle birşey yapmış olabilir.
  • Teori kurmanın anlamı yok allah rahmet eylesin ben kendisini tanımıyorum ama kendimi tuhaf hissettim lys 1. oluyorsun tercihlerden son annenle beraber ölüyorsun tuhaf bakalım polis ne gibi bir sonuça varacak ha bu arada ben babasının suçlu olduğunu düşünmüyorum.
  • Lan şöyle biraz bakayım dedim yine onun bunun evladı habercilerin gazına gelmiş bir millet gördüm yazık vallahi , bunca şerefsiz gazeteciye sesleniyorum adam belki yıllardır ailesiyle kavgalıydı biyerde tak etti artık çekti vurdu anasınıda kendinide ? Ama bu şerefsiz gazeteciler sanki ölmüş elemanı ot içmiş içmiş kafa yapmış sonra cinayet işlemiş gibi gösteriyor ya al sana bi tane daha ülkeden gitme isteği..Lan bu nasıl bir boktan ülkedirki baştan aşağı herkes şerefsiz rant peşinde.Lanet olsun kurtulamadık şu boktan ülkeden ne olursa olsun bu ülkede ölmeyin arkadaşlar gidin başka ülkelerde sürünün 10. sınıf vatandaş olun bu ülkede geberip gitmeyin ..
  • Başlığı görünce 96lı biri neden öldürülsün ya trolldür başlık ya da harbiden pis işlere bulaşan biridir herhalde yoksa kasıtlı öldürülmez diye düşündüm.

Okuyunca çok şaşırdım.Gayet temiz ve başarılı biriymiş.Allah rahmet eylesin.Yorumlara bakınca görüyorum çok da iyi niyetli ve yardımsever biriymiş aynı zamanda.
  • Adli Tıp raporunda çıkar sakin olun. Anlatılana göre intihar gibi duruyor yüksek ihtimalle.
  • Allah rahmet eylesin.Mekanını cennet eyleyip tahsiratını affetsin.Bizleride ibret alıp ölmeden uykudan uyananlardan eylesin.
  • thelastairbender kullanıcısına yanıt
    Kimseyi bu ülkede zorla tutmuyorlar..... İstediğin yere gitmekte özgürsün. Bende senin gibilerden nefret ediyorum ama yapacak birşey yok aynı çatı altında yaşamaya devam.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.