Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rietveld

Ben Lüleburgazlıyım.Olay bana intihar gibi geldi.O yaşadıkları Çağrı Kent sitesini biliyorum.Güvenlikçisi var kameralar var.Eve zorla girilme izi yok boğuşma izi yok.Komşular kimseyi görmemiş ve birşey duymamış.Babasının tabancasıyla vurulmuşlar.

Bu bulgulara göre bakıldığında intihar gibi duruyor.Annesinde 2 kurşun kendisinde de kafasından tek kurşun varmış.Otopsiden sonra çıkar ortaya eğer elinde barut izi varsa falan.

Arkadaşlarınada tıp fakültesini istemediğini ailesinin zoruyla yazdığını söylüyormuş.Cinnet getirip bir anda böyle birşey yapmış olabilir.

Cerrahpaşa ingilizce 2014 girişliler whatsapp grubumuz vardı grubu kendisi kurmuştu. Grupta hiç öyle bir şey yazmamıştı hatta şimdiden medikal ingilizceyle ilgileniyordu zorla giden adamın yapacağı şey değil bunlar. Bence fazla komplo teorisi kuruyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Kimseyi bu ülkede zorla tutmuyorlar..... İstediğin yere gitmekte özgürsün. Bende senin gibilerden nefret ediyorum ama yapacak birşey yok aynı çatı altında yaşamaya devam.

Bende senin gibilerden tiksiniyorum ama yapacak bişey yok para biriktirene kadar aynı çatı altında yaşayacağız . Ha yok şimdi defol git dersen atayım Iban noyu 50 bin dolar gönderiver ben senden kurtulayim sende bizim gibilerden..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelastairbender kullanıcısına yanıt
    Benim gitme yada gitmeme gibi bir düşüncem yok. Senin var ve 10. sınıf insan hayatı yaşasanız bile gidin demişsin. Zaten bunlara layık bir hayat yaşıyorsun ve yaşıyacaksın. O yüzden para biriktirme ve dediğin laflarda delikanlı ol. Millete öyle öğüt vereceğine sen defol git de bu ülke biraz uğruna feda olacaklarla dolsun da bir işe yarasın. Sonra millet senin samimiyetine inansın. Neyse bu konu altında böyle saçma bir konuşmaya girdiğim içinde ayrıca bir tuhaf hissettim kendimi. Diyorum ya keşke bir an önce gitseniz bu ülkeden ve bir daha geri dönmek asla nasip olmasa. Yoksa böyle konularda bilene böyle şeyleri yazacak senin gibiler çok daha çok olacak.
  • Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun bana cok tavsiye vermisti ygs lys ile ilgili simdi gordum dondum kaldim resmen bu haberi okumustum gazeteden ama bana yardimci olan tavsiye veren arkadasin oldugu aklimin ucundan gecmemisti

• Tanımıyorum kendisini ama çok üzüldüm. Baya iyi bir insanmış. Mekanı cennet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Benim gitme yada gitmeme gibi bir düşüncem yok. Senin var ve 10. sınıf insan hayatı yaşasanız bile gidin demişsin. Zaten bunlara layık bir hayat yaşıyorsun ve yaşıyacaksın. O yüzden para biriktirme ve dediğin laflarda delikanlı ol. Millete öyle öğüt vereceğine sen defol git de bu ülke biraz uğruna feda olacaklarla dolsun da bir işe yarasın. Sonra millet senin samimiyetine inansın. Neyse bu konu altında böyle saçma bir konuşmaya girdiğim içinde ayrıca bir tuhaf hissettim kendimi. Diyorum ya keşke bir an önce gitseniz bu ülkeden ve bir daha geri dönmek asla nasip olmasa. Yoksa böyle konularda bilene böyle şeyleri yazacak senin gibiler çok daha çok olacak.

Bir mesajında adliyede katip olarak çalıştığını yazmışsın ve tanımadığın bir kişiye şu cümleyi kuruyorsun "Zaten bunlara layık bir hayat yaşıyorsun ve yaşıyacaksın" lan neyse bişe demiyorum güldüm sadece sende haklısın

• Gazetelerden tanıdım Allah rahmet eylesin Hepimiz bir fatiha bağışlayalım Mekanı cennet olsun kendisininde annesininde çok yazık olmuş ama denecek söz yok
  • Allah Rahmet eylesin,mekanları cennet olur inşallah,,geride kalanlarada sabırlar diliyorum..Gencecik insanlar,gerçekten zor durum.umarım olay bir an önce aydınlanır.
  • Tanımazdık ama Allah rahmet eylesin
  • Üzüldüm Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin
  • Çok üzgünüm konuşmuşluğumuz bile vardı Allah rahmet eylesin :((

• Allah rahmet eylesin.
  • Forumda ne vicdansız insanlar varmış yazıklar olsun ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler arkadaşın aldığı maddeyi nerden alırız anlaşılan iyi kafa yapıyor
    ayrıca arkadaşın lys deki başarısının ardında kimyasallar mı var acaba günde 3 saat uyarmış bu eleman
    var böyle entersan kimyasallar özel servisler felan kullanıyor tabi sağlam insanda operasyonda olağanüstü şartlarda işe yarar sıradan insanları öldürebilir
  • Annesini öldurmus ve kendi vucuduna zarar vermis.Cehennem sicak olmali ahmet ?

• Okudum, yüreğim yandı...Allah rahmet eylesin...17 yaşında gençten kim ne ister ?....Babasına düşman birileri varmı ? Bu soru aklıma geldi....Doktorların düşmanı çok olur... Allah yardımcısı olsun..Bir aile dağılmış...Yok olmuş....
  • junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    belkide katil o :)
  • yine troller basmış forumu,ulan adamlar yeni üyeliklerle kendi çapında eğlendiğini sanıyor sizde alet oluyorsunuz,banlayın lan kendinizi modları falan uğraştırmayın
  • Ben konuyu, Ahmet'in facebook sayfasını twitter sayfasını baya yokladım ve Ahmet'in her yönden halisünojen etkisi gösteren sentetik maddelere ilgisi olduğu zaten belli. Özellikle Ömer Faruk Şentürk adlı akrabasıyla da bu konular hakkında baya konuştuğu facebooktaki kapak fotoğraflarındaki yorumlarından baya anlaşılıyor.

Meth: halisünasyon özelliği gösteren sentetik bir madde

Edit: sihirli mantarı araştırmanızı tavsiye ederim o da halisünojen etkiye sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikrasinagulunmeyen- -- 4 Ağustos 2014; 22:07:21 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.