Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasan2144
    ben hala inanamıyorum.. kim, neden yapar böyle bişeyi.. anne ile oğluna kıyar ://

Ben bunun kesinlikle kıskançlık eseri olduğunu düşünüyorum, bir insana; hele ki senin yapamadığını yapan, ülkeni ilerilere götürecek, bir nevi senin temsilcin olacak insana nasıl kıyarsın; ben de anlamıyorum doğrusu. Sadece ben, sen değil; kimseler anlamıyor bu durumu. Katil ya da katiller (her ne boksa işte!) (küfür de ettirdiler!!! ) Allah onların belalarını versin . Sabah kalkınca haberlerde gördüm, şimdi ise forumda takılırken DH'den olduğu haberini...

Yüzüm asıldı resmen! Ağlayasım geldi! Gözlerimden küçük yaşlar aktı! Bütün günü şen şakrak geçirdim ama...

Sanırım daha fazla konuşamayacağım. Çünkü yazdıkça ağlıyorum, içim titriyor, üşüyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah kimseye böyle bir ölüm vermesin...

Daha ne denebilir ki bu saatten sonra...

Hoşça kal güzel ve çalışkan kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPER-TANKS -- 5 Ağustos 2014; 1:29:10 >

• Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin.. Üzülerek okudum. Zaten şu sıra yüzümüzü güldüren bir haber bile yok.
  • Adam breaking bad hayranı,kapak fotoğrafını da ona göre yapmış,salağın biride breaking bad muhabbetlerini okuyup çocuğa iftira atmış başka bir şey değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin..
  • üzüldüm çok üzüldüm.. babasına sabır versin Allah annesi ile ikisinin mekanı cennet olsun..
  • arkadaşa bende üzüldüm açıkcası forumdan birisini kaybedince insan içinde bir boşluk hissediyor ama beyazla yazdığım yeri görmediniz galiba. hemen atlıyorsunuz. ama sizde haklısınız benim böyle bir konuda trollük yapmam hataydı. kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 5 Ağustos 2014; 3:19:04 >
  • Merhum ve merhumeye Allahtan rahmet dilerim. Mekanları cennet olsun. Allah taksiatlarını affetsin. Arkadaşı tanıyan çokmuş burda bilmezdim bende. Herkesin başı sağolsun. Geride kalanlara Allah sabır versin.

Olayın cinayet, intihar ne olduğu ilerleyen günlerde ortaya çıkar muhakkak. Benim vurgulamak istediğim nokta farklı.

Haberde DMT falan filan geçiyor. Son yıllarda maalesef bu tarz maddelere/halusinojenlere/uyuşturuculara vs ilgi artıyor gençlerimizde. Gerek medya (diziler, filmler) gerek arkadaş ortamı derken giderek yayılıyor bu kötülükler. Arkadaşlar gençler beyler bayanlar yapmayın etmeyin. Bir kereden birşey olmaz demeyin, hiç bulaşmayın. Bir ilkle başlıyor bu tarz lanetler.
    Çok canınız sıkkın, keyfiniz hiç yok, aileyle kavga ettiniz. Bir nefes çektiniz, o da ne.. Dünya ne güzel.. Herşeyi unuttunuz geçti gitti.. Ne kadar? 20 dakika mı, 1 saat mi, 6 saat mi??!! Ardından tekrar gerçek hayat. Bir sonraki can sıkıntısında yine çektiniz. Sonra yine sonra yine derken alıp başını gidiyor. Ne tertemiz arkadaşlar bu lanet icatların yüzünden yitip gittiler. Kaldı ki meth diye bonzai diye ex diye asit diye mantar diye bilmemne diye alınan ürünlerin hiçbiri gerçek değil. Alayı kimyasal merdiven altı şeyler. Hayat içinde boktanlıklar olsada gerçekliğiyle güzel. Çok mu halüsinasyon görmek istiyorsunuz, 3-4 gün uyumadan durun mesela. Rüya mı görmek istiyosunuz lucid rüya çalışın. Bunlar bile gereksiz ama o hayat yıkan maddeler yok en azından.

Baba nasihatı gibi oldu farkındayım. Burdaki arkadaşların çoğuda benden genç onunda farkındayım. Belki burası yeri de değil ama söylemeden geçemedim bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 5 Ağustos 2014; 3:43:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Merhum ve merhumeye Allahtan rahmet dilerim. Mekanları cennet olsun. Allah taksiatlarını affetsin. Arkadaşı tanıyan çokmuş burda bilmezdim bende. Herkesin başı sağolsun. Geride kalanlara Allah sabır versin.

Olayın cinayet, intihar ne olduğu ilerleyen günlerde ortaya çıkar muhakkak. Benim vurgulamak istediğim nokta farklı.

Haberde DMT falan filan geçiyor. Son yıllarda maalesef bu tarz maddelere/halusinojenlere/uyuşturuculara vs ilgi artıyor gençlerimizde. Gerek medya (diziler, filmler) gerek arkadaş ortamı derken giderek yayılıyor bu kötülükler. Arkadaşlar gençler beyler bayanlar yapmayın etmeyin. Bir kereden birşey olmaz demeyin, hiç bulaşmayın. Bir ilkle başlıyor bu tarz lanetler.
    Çok canınız sıkkın, keyfiniz hiç yok, aileyle kavga ettiniz. Bir nefes çektiniz, o da ne.. Dünya ne güzel.. Herşeyi unuttunuz geçti gitti.. Ne kadar? 20 dakika mı, 1 saat mi, 6 saat mi??!! Ardından tekrar gerçek hayat. Bir sonraki can sıkıntısında yine çektiniz. Sonra yine sonra yine derken alıp başını gidiyor. Ne tertemiz arkadaşlar bu lanet icatların yüzünden yitip gittiler. Kaldı ki meth diye bonzai diye ex diye asit diye mantar diye bilmemne diye alınan ürünlerin hiçbiri gerçek değil. Alayı kimyasal merdiven altı şeyler. Hayat içinde boktanlıklar olsada gerçekliğiyle güzel. Çok mu halüsinasyon görmek istiyorsunuz, 3-4 gün uyumadan durun mesela. Rüya mı görmek istiyosunuz lucid rüya çalışın. Bunlar bile gereksiz ama o hayat yıkan maddeler yok en azından.

Baba nasihatı gibi oldu farkındayım. Burdaki arkadaşların çoğuda benden genç onunda farkındayım. Belki burası yeri de değil ama söylemeden geçemedim bende.

güzel olmuş

• gelişme varmı?
  • mekanın cennet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Ulan Adamlar yazmış "Herşey sınav değil, biraz ahirete çalışmak lazım" en çok artı almış. Tamam bende düşük puan alıyorumda ne kompleks yapmışsınız arkadaş. Adamın dindar olmadığını nerden biliyorsunuz ki? Te allam ya, ne günlere kaldık. Kaldı ki dindar olması ya da olmaması kendini ilgilendirir, ölmüş birini eleştirmek hanginize düşer? Eksi vereceksiniz biliyorum ama yorumumu bi düşünün, hak vereceksiniz. Bu kadar acımasız olmanıza dayanamıyorum, kesinlikle size kızgın değilim; sizin adınıza gerçekten üzgünüm; size acıyorum ve sizden iğreniyorum.

Ulan adamı elestırdıgımız mı var Allah mekanını cennet bahcesı eylesın dedık. Dıger yazılanlar bızler ıcındı ıbret alması gereken bızlerız. Neyın trıbındesın sen tövbe Yarabbi ya

edıt: artıste bak bırde ustune bıze acımışmış bızden ıgrenmışmış. Ego tavan yapmıs tatlım alcaktan uç bıraz

Tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah Rahmet Eylesin.
    Mekanı Cennet Olsun.
  • junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    1 kişi ile cenneti kaçırırsan o gün görürüm seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

ailesi ve çevresindekiler, din felsefesi ile çocuğun içini çürütmüşler. işin içine bir dmt girince gençliğin verdiği cehaletle overdose yapmış olmalı. unutmadan, dmt islami çevrelerde sık kullanılan bir uyuşturucu. bu tip kimyasallarla ortadoğu'da birçok islami militan yetiştiriliyor.

çocuğum çok dindardır. çocuğum evde oturur, kendi halindedir dememek lazım. onunla ilgileneceksin. ailesi resmen çocuğu uçuruma sürüklemiş

Asıl sen çürümüşsün ama farkında değilsin.daha çoğu şey bilinmiyorken nasıl bu kadar net konuşuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun..
  • Burası islami foruma dönmüş yahu. Arkadaşlar tamam ölüm çok üzücü bir olay ama kendimizi kandırmayalım.

• Allah rhmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokenim

1 kişi ile cenneti kaçırırsan o gün görürüm seni.

Ben zaten cehennem istiyorum usta.Cehennemin cogu zeki,akilli insanlar ile kayniyor.Cennete girecegiz diye cikarci degiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junkieismylord- -- 5 Ağustos 2014; 10:58:37 >
  • değerli ve yardımsever bir kardeşimizin vefatı üzerine açılan bu konu git gide başka yerlere çekilmeye başlandı,
    birileri uyuşturucu diyor diğeri madde bağımlılığı diyor bi başkası meraklıydı bu tür şeylere diyor birisi babası katil diyor yeter arkadaşlar yeter.
    biraz saygınız olsun, resmi bir açıklama yapılana kadar her kafanıza eseni yazmayın, adamın ilkokul arkadaşı bile bu konuda hakkında birşey demezken size neoluyor ki ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.