Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldığım kesin olmayan bilgilere göre önce kendisi sonra annesini vurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 5 Ağustos 2014; 20:58:26 >
  • Hocam çok gereksiz ama ayriyeten dipnot zaten Ahmet okul birinciliği kontenjanından kazandı.O yüzden okul birincisi de olması gerekli puanının taban puandan yüksek olmasının yanında bunları konuşmak bile yersiz allah rahmet eylesin , kalanların ve arkasından acı çekenlerin başı sağolsun çok zor bir durum.
  • hadi bakalım fatiha okumaya devam edelim üstte kalsın bu gören herkes okusunn

• Dün gece ahmetin facesine bir akrabası bu yazıyı yazmış.

" anneye 3 kurşun sıkılmış biri sıyırmış, ahmete ise 2 kurşun.basında bir diye geçmesi 2.kurşun otopsi de orta çıkıyor.kurşunun biri sırtından diğeri boynuna yakın bir yerden girmiş ve omuriliğe kadar gitmiş...yüzünde boğuşma izleri var .sırtından vurulduğu için tabutun alt kısmını alamadık tabutla gömdük kan olabilir akar diye, hala intihar diyen varsa ...(manevi değerlerine bağlı dindar bir ailenin evladıydı intihar zaten etmezdi çünkü dini açıdan bilgiliydi intiharın insan öldürmekten daha günah olduğunu da biliyordu, intihar psikolojisine girecek sıkıntısı da yoktu...) şunuda belirteyim bir insan tek kurşunla intihar ederse kendini kafasından vurabilir,başka türlü çok zor göğsünden kurşun sıkmak kolay iş değildir silahı ters tutup atış yapmak?...silah geri teper o yüzden birazda mantık kullanın kadınlar neysede erkekler askerlikte görmediniz mi ?
    "

• dedektif mode: on

büyük ihitmal aileye düşmanlığı kini olan biri yapmış. babasının evde olmamaısnı fırsat bilip girmiştir içeri. kapı pencere zorlaması da yok deniyor yani eve bilerek almışlar yapanı, tanıyor oalbilirler. ayrıca babası doktormuş, yani kendisine düşman bi hasta yakını vs de olabilir bunu yapan.

dedektif mode: off
  • bi uplayalım da üstte kalsın unutmayalım forumdaşımızı

• Allah rahmet eylesin
  • Şimdi elimizde iki önemli ipucu var. 1) Babasının silahının yeri biliniyor. 2) Kapı zorlanmamış. Diyelim ki katil tanıdıkları biri. O zaman senaryo şöyle: Katil gelir zili çalar kapı açılır katil eve girer. Musait bir zamanda silahı alır sonra olanlar olur. Ama bu senaryoda hata şurda: Benim bildiğim gelen misafir başı boş bırakılmaz. Yani mutlaka yanında biri olur misafirin. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gidip silahı alamaz. Diyelim ki katil bu sefer Şentürk ailesi hakkında çok şey bilen biri olsun.(yani kiralık katil demek istiyorum) Katil bahçeye girer dışarıdan evi izler musait oldugunu düşündüğü bir anda anahtarın yerini bildiği için gider anahtarı alır ve kapıyı açıp içeri girer. Sonra silahın yerini bulur silahı alır ve olanlar olur. Demek istediğim şu biz katil tanıdıkları biri olabilir diyoruz da illaki böyle olmaz ki durum. Tanıdıkları biri kiralık katil tutup yaptırmış da olabilir. Çünkü onları vuran her kim ise babasının silahını kullanıp suçu babasının üzerine atmak için silahı olay yerinde bırakmayı akıl edecek kadar sogukkanlı biri. Tabi durum böyle olmayadabilir. Panikleyip silahı atıvermiştir sonra kaçmıştır katil. Maalesef konuyla ilgili çoğu ipucunu bilmediğimiz için anca bu kadar tahmin edilebiliyor. Yani ipucu az oldugu için çok fazla olasılık geliyor insanın aklına. Umarım tez zamanda bulunur bunu yapan. Tekrardan başımız sağolsun..

• Ahmet için bi up.. Görmeyenler bi elini açsın Ahmet için. Bir de bir gelişme varsa bizimle de paylaşın..Ben bir şey bulamadım nette
  • kaç gün geçti olayın üzerinden hala etkisindeyim.
    inş. bu gizem bir an önce çözülür de ahmetin intıhar etmediğini anlaşılır
    Allah ailelerinin yardımcısı olsun
  • ya bir şey çıktı mı bu olaydan ya?

• Uzaylılar oldurmus.Kim oldurcek psikopat cocuk annesini babasinin silahiyla oldurmus.Hemde annesi kuran okurken.Ben sana doktor olamazsin demedim adam olamazsin dedim diye bir soz vardir akillara bu soz geliyor.

• junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan konuşma. Sağır sultan bile duydu intihar olmadığını hem de gerekçeleriyle birlikte. Sen burda egonu tatmin edip tanımadığın insana laf sokmaya çalışacağına olayla ilgili gelişmeleri takip etmeye vakit ayır

• quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Uzaylılar oldurmus.Kim oldurcek psikopat cocuk annesini babasinin silahiyla oldurmus.Hemde annesi kuran okurken.Ben sana doktor olamazsin demedim adam olamazsin dedim diye bir soz vardir akillara bu soz geliyor.

Allah ıslah etsin seni, ne diyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

quote:

Uzaylılar oldurmus.Kim oldurcek psikopat cocuk annesini babasinin silahiyla oldurmus.Hemde annesi kuran okurken.Ben sana doktor olamazsin demedim adam olamazsin dedim diye bir soz vardir akillara bu soz geliyor.

Allah beni mi islah etsin ? Kendi vucuduna zarar veren bir insandan bahsediyoruz.Ben mi suclu oluyorum.Dindarliktan bahsedip meth ile ilgili paylasimlar yapmak kisiliginin ne kadar oturdugunun bir gostergesi olsa gerek.Son attigi tweette hayatin bir cilvesi olsa gerek.

• EnesMahmud E kullanıcısına yanıt
    Soruşturma devam ediyıor mu ?
  • ÜZÜLDÜM
  • Gencecik, ve anladığım kadarıyla çok zeki, seviyeli, kaliteli bir insan, annesi ile birlikte bu dünyadan göçüp gitti.

Hayat çok ilginç. Bir o kadar da karmaşık gibi gözükmesine rağmen, belli bir bakış açısıyla olaylara yaklaştığınızda her şey berraklaşıyor.

Aşağıda yazdıklarım yargısız infaz yapanlara,

Unutmayın ki onlar artık canlı değiller ve gelip burada kendilerini savunamazlar, olayın nasıl olduğunu bize anlatamazlar. Ama bir gün anlatacaklar. Şimdi değil.

Rahmetlilerin arkasından, sanki olay anında ve öncesinde oradaymışçasına kesin yargılarla suçlayanlar, iftira atanlar oldu.
    Görüş, fikir bildirmenin bile çok yanlış olabileceği bir konuda hiç tanımadığı insanlar hakkında bunları söyleyebilmek için çok ciddi psikolojik sorunlar yaşamak, vicdansız olmak gerekir.
    Veya kafası karışık bir çocuk/ergen olmak gerekir.
    Her iki durumda da akıl tam olarak yerinde değildir. Bu yüzden çocukların cezai ehliyeti yoktur.

Bir gün bir doktora ihtiyacınız olur. O doktorun o anda orada olması hayatınızı kurtarır. Ama o doktorun orada olması takdir-i ilahidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

quote:

Allah beni mi islah etsin ? Kendi vucuduna zarar veren bir insandan bahsediyoruz.Ben mi suclu oluyorum.Dindarliktan bahsedip meth ile ilgili paylasimlar yapmak kisiliginin ne kadar oturdugunun bir gostergesi olsa gerek.Son attigi tweette hayatin bir cilvesi olsa gerek.

Tebrik ederim, polis olayı henüz kesin olarak çözememişken sen çözmeyi başarmışsın. Evet kusura bakma sen suçlusun, belki de yapmadığı bir şey için ölü arkadaşımın arkasından konuşuyorsun. İşte bu yüzden Allah ıslah etsin.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.