Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kafasına dayayıp sıktıysa silah sesi duyulmaz diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chealin

quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

quote:

Orijinalden alıntı: chealin

Çok üzüldüm. Daha doğrusu bir garip oldum. Eğer ortalarında Kuran ve silah varsa intihar teorisi mantıklı geliyor. Ama neden annesini de öldürmüş olabileceğini çözemedim. Babasıyla arası nasıldı acaba? Bir diğer teori de babasının yapmış olması. O zaman anne kısmı mantıklı olabilir. Her neyse inşallah olay açığa kavuşur. Allah rahmet eylesin, bir yanlış yaptıysa da affetsin. Mekanları cennet olsun.

Buralarda anlatılanlara göre (dedidoku) arkadaşın annesi aşırı derecede dindarmış. Sokağa çıkmama derecesine gelmiş. Oğlunuda hep baskı altında tutmuş. Doktor olmasını annesi çok istiyormuş. Aslında uzay ile ilgilendiğini arkadaşlarına hep söylüyormuş. Yakın bi arkadaşına reenkarnasyon ile ilgili şeylerden bahsediyormuş hep. Birde babası ifadesinde annesi yüzünden olabileceğinden bahsetmiş.

Bunlar tabiki dedikodular fakat intihar olayı gerçekmiş bende öğrendiğimde çok şaşırdım.

Ben komşusuyla olan reportajı izlediğimde annesinin güneşe alerjisi olduğunu söyledi. Belki bu yüzden çık.ıyordur. Bir de Ahmet'in kafasının sağında kurşun yarası varmış. Genelde intihar eden insanlar bu şekilde öldürürler kendilerini. Fakat takıldığım bi nokta silah sesi niye duyulmamış?

Güneş alerjisi muhabbeti en çok kullanılan bahanedir. Zaten kadının insanlarla pek iletişim kurmadığı söyleniyor. Bu arada soruşturma sürüyordu fakat geçen günlerde tamamlanmış soruşturma ama daha haber sitelerine düşmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: musaalperen

http://www.yenisafak.com.tr/gundem-haber/intihar-degil-cinayet-16.08.2014-677300

Adli Tıp'a göre cinayet

İNTİHAR DEĞİL !

ya git Allah askina yeni safak'in uyduruk haberlerine inanmamizi bekleme bakalim guvenilir kaynaklar aciklayinca ancak anlariz olayin aslini.yeni safaktan deil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin , insan bi garip oluyo duyunca

Yeni gördüm ama soruşturmada bi gelişme var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 25 Ağustos 2014; 2:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkishhitler

quote:

Orijinalden alıntı: musaalperen

http://www.yenisafak.com.tr/gundem-haber/intihar-degil-cinayet-16.08.2014-677300

Adli Tıp'a göre cinayet

İNTİHAR DEĞİL !

ya git Allah askina yeni safak'in uyduruk haberlerine inanmamizi bekleme bakalim guvenilir kaynaklar aciklayinca ancak anlariz olayin aslini.yeni safaktan deil

Olay haberlerini ben çok önemsemiyorum forumda gayet olumlu yorumları olan genç bir arkadaşımızdı yardım sever ve eğitimine önem veren birinin intihar edeciğini düşünmüyorum.

Allah rahmet eylesin.

• Ana Sayfa» Basın Haberleri16.08.2014 14:45

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde evlerinde ölü bulunan ana-oğlun intihar etmediği, uzaktan ateş edilmesi sonucu öldürüldükleri ortaya çıktı.
    YUSUF DOĞAN

Lüleburgaz'da evlerinde ölü bulunan Ahmet Bedrettin Şentürk (17) ve annesi Şenay Şentürk(51)'ün ilk incelemelerde intihar ettikleri düşünülmüş, Jandarma ekipleri bu yönde çalışmalar yürütmüştü. İlk bulgularda annenin vücudundan 2, oğlunun vücudundan ise 1 kurşunun tespit edilmesi, çocuğun annesini vurduktan sonra kendisinin de intihar ettiği kuşkularını artırmıştı.

UZAKTAN ATIŞ

Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi'nin incelemelerin ardından hazırladığı otopsi raporu ise olayın seyrini değiştirdi. Hazırlanan rapora göre, annenin vücudunda bulunan 2 mermi çekirdeği tespiti doğrulanırken, oğlunun vücudunda ise ilk belirlemelerdeki gibi 1 değil 2 mermi çekirdeği bulundu. Çocuğun vücudunda bulunan 2 mermi çekirdeği, intihar olayıyla ilgili şüpheleri arttırdı. Aynı rapora göre 'mermilerin, çocuğun vücuduna uzaktan atışla isabet etmesi' ise, intihar seçeneğini ortadan kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk bulgulardaki bilgiler yanlış

İddiaya göre baba Ensar Şentürk eve geldiğinde 17 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk ile 51 yaşındaki eşi Şenay Şentürk'ün cesetleriyle karşılaştı. Babanın olayı Jandarma ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerinde yapılan incelemede, babaya ait ruhsatlı silah ve çok sayıda boş mermi kovanı bulundu. İlk belirlemeye göre annenin vücudunda 2, oğlunun vücudunda ise 1 mermi çekirdeği tespit edildi. Bu tespit, çocuğun annesini öldürdükten sonra intihar ettiği yorumlarına neden olmuştu.

Kaynak:
    Bu haber toplam 1682 defa okunmuştur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Olayla ilgili bi gelişme varmı
    Ve babası hala içeride mi tutuluyor
    Bilenler söylesin lütfen

• Çeşitli söylentiler var da Özel Derman Hastanesi'nde Ensar Şentürk'ün meslektaşı, aynı zamanda arkadaşı diye tahmin ettiğim bir doktor bir şiir yazmıştı, bu şiir duvarda asılıydı. Oradan ben olayın cinayet olabileceğini anladım. Umarım en kısa sürede çözülür olay.
  • üzüldüm cidden Allah rahmet eylesin
  • Yazık valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: s2000

Ülke komple cinnet geçiriyor, sebebi saçma sapan birşeydir muhtemelen. Yazık bu masum insanlara. Geçen hafta öldürülen motorculara da çok üzülmüştüm neden ya neden

Büyük ihtimal çocuk delirmiştir.At yarışı gibi düzenlenen bir sınav sisteminde birey 1.geliyorsa o çocuk ne hallere girmiştir sınava çalışırken.Bütün öğretmenlerin,eğitim sistemi çalışanlarının bahanesi olan birazcık kendinizi kasın ne kaybedersiniz ki lafına kapak gibi cevap olmuş.İnsanlık kaybedilebiliyormuş ygs'nizinde,lys'nizinde Allah belasını versin
  • Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin ne diyelim... Başından beri takip ediyorum konuyu. Hala bir gelişme yok ama :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Ülke komple cinnet geçiriyor, sebebi saçma sapan birşeydir muhtemelen. Yazık bu masum insanlara. Geçen hafta öldürülen motorculara da çok üzülmüştüm neden ya neden

Büyük ihtimal çocuk delirmiştir.At yarışı gibi düzenlenen bir sınav sisteminde birey 1.geliyorsa o çocuk ne hallere girmiştir sınava çalışırken.Bütün öğretmenlerin,eğitim sistemi çalışanlarının bahanesi olan birazcık kendinizi kasın ne kaybedersiniz ki lafına kapak gibi cevap olmuş.İnsanlık kaybedilebiliyormuş ygs'nizinde,lys'nizinde Allah belasını versin

nesine eksi veriyorsunuz bu mesajin. Iyice inciye dondu burasi.

Gercekler acidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

quote:

quote:

Gercekler acidir.

Ne gerçekler acıdır ya ? cinayet olduğu kesinleşti fakat öldüreni bulamadılar . Ölmüş bir arkadaşımızın arkasından böyle konuşmaya utanmıyormusunuz? Nasil bir vicdan vardır ? Artık diriler bitti ölüleremi iftira atıyorsunuz????

• Bi gelisme varsa bildirn arkadaslar.. bn bisey bulamadm.:/ her aklma geldignde dua ediyorm fakat ayni zamanda buyuk bi kayip oldugndan eminm.. ne kadar faydasi olacakti allah bilir.s

• quote:

Orijinalden alıntı: springminnak

quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

quote:

quote:

Gercekler acidir.

Ne gerçekler acıdır ya ? cinayet olduğu kesinleşti fakat öldüreni bulamadılar . Ölmüş bir arkadaşımızın arkasından böyle konuşmaya utanmıyormusunuz? Nasil bir vicdan vardır ? Artık diriler bitti ölüleremi iftira atıyorsunuz????

kardesim ben mesaja eksi verilmesinden bahsediyoruma senin anlattigin konuyla alakasi yok

• gelişme yokmu beyler ?
  • Aynen arkadaşlar gelişme varsa bildirin buradan tekrardan allah rahmet eylesin

• Aynen bir ilerleme var mi?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.