Şimdi Ara

Obudiga96 öl(dürül)müş...Bi fatiha okuyun hayrınıza.. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
20
Favori
38.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi bana geçen sene yardımcı üşenmeden kısa kesmeden ne sorduysam yardımcı olmuştu. tekrar Allah rahmet eylesin

• http://www.saglikaktuel.com/Ahmet%20Bedrettin%20%C5%9Eent%C3%BCrk-haberleri.htm ben en son bunu görmüştüm..Allah rahmet etsin, günahlarını affetsin..
  • Ya arkadaslar bunu yazıp yazmamak arasında kaldım daha önce gördünüz mü bilmiyorum

Ama o kadar çok merak eden arkadaş olmuş yazmasam içimde kalırdı

İnternette dolanırken şöyle bir şeye rastladım; http://www.gunaydintrakya.com/cinayetin-sebebi-yasak-iliski-h57241.html

http://www.hurfikir.com.tr/haber/8277/dunku-yazimizdan-dolayi-ilgililerinden-ozur-diliyoruz.html

Affınıza sığınıyorum.. Allah rahmet eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yitoo -- 25 Ocak 2015; 11:30:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yitoo

Ya arkadaslar bunu yazıp yazmamak arasında kaldım daha önce gördünüz mü bilmiyorum

Ama o kadar çok merak eden arkadaş olmuş yazmasam içimde kalırdı

İnternette dolanırken şöyle bir şeye rastladım; http://www.gunaydintrakya.com/cinayetin-sebebi-yasak-iliski-h57241.html

http://www.hurfikir.com.tr/haber/8277/dunku-yazimizdan-dolayi-ilgililerinden-ozur-diliyoruz.html

Affınıza sığınıyorum.. Allah rahmet eylesin

Babası mı yapmış şimdi?

• Ulan o kadar cocuga laf attilar, gunahini aldik

• Asıl çocuktan 2 kurşun çıktıktan sonra bile hala çocuğun yaptığını söyleyenlere yazıklar olsun. Baba sıfatını bile hakketmiyor.
  • seni de unutmadık usta

seneye kaldım vah benim başıma gelenler diye üzülmeyin saati kalmayanlar da geçmişti bu sıralardan...

yarın uyanırız diye bile söz verme
    gün gelir kalkamaz halde uyanır bedenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProofStriker

seni de unutmadık usta

seneye kaldım vah benim başıma gelenler diye üzülmeyin saati kalmayanlar da geçmişti bu sıralardan...

yarın uyanırız diye bile söz verme
    gün gelir kalkamaz halde uyanır bedenin

• Konuyu upladınız moralim bozuldu yapmayın be kardeşler

• quote:

Orijinalden alıntı: DD13

Kahroldum ya, boşa yaşıyoruz. 2-3 sene önce tıpı kazanmanın hayalini kuruyordu, başardı. Allah rahmet eylesin...

Gidemedi ama onun yerine başkası gitti oda sevinmistir öldüğüne en cok ona yaradı. Bana kalırsa onu öldüren ondan geride birisi ve tipi yazacağını biliyodu

• obudiga96 nickli Ahmet Bedrettin Şentürk ün abisi olarak ilk başta kardeşim hakkında yazdığınız güzel şeylerden dolayı size teşekkür ediyorum arkadaşlar. hepiniz benim birer kardeşimsiniz, her ne kadar benden 12 yaş küçük de olsa onu hep akranım olarak görmüş ve olgunluğuna ağır başlılığına yardımseverliğine gıpta etmişimdir. nur içinde yat benim güzel kardeşim. Az veya çok kendisiyle hukuku olan insanlar olduğunuz için gerçekleri bilmeye hakkınız olduğunu düşünüyorum. o yüzden buraya yazmaya gerek duydum. olayla alakalı olarak tutuklanan ve 8 ay boyunca haksız yere cezaevınde tutuklu olarak tutulan babamın olayla hiç bir alakası olmadığı anlaşılmış ve 4 ay önce serbest bırakılmıştır. o bir arkadaşın paylaştığı şerefsiz gazetenin yaptığı habere karşı hukuki hertülü başvuru yapılmış ve maddi manevi tazminat davası açılmıştır. olayla alakalı soruşturma devam etmekte olup henüz bir sonuca ulaşılamamıştır. yani bu olayı kardeşimi dünyadaki herseyden cok seven babamın yapmadığı kesindir. kimin yaptığı ise inşallah bulunacaktır. bizim asıl hesabımız ahırette bunu yapan kişi ile olacaktır. dünyada da bu yaptığı caniliğin cezasını çekmesi için yakalanması en büyük arzumuzdur. bu vesile ile sizlere hayatın bir anlık bir hayal gibi olduğunu ve hayatta bunu bilerek yaşamanın ve önemli olan ebedi ahiret hayatına yatırım yapmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlamak isterim. benim kardeşim bir doktor olarak hayatını devam ettirseydi dünyasını kurtarmış olacaktı. ama cuma günü cumaya gitmek için gusl abdestını alıp banyodan cıktıgı sırada bir zalım tarafından vurulmak suretı ıle şehit olarak inşallah ahıretini kurtarmıs oldu. sizlerden isteğim burada kardeşimi tanıya tanımayan tüm arkadaşları olarak onun ve rahmetlı annemın ruhuna bir fatiha okumanız. ve aklınıza her geldıgınde bunu tekrarlamanız. allaha emanet olun kardeşlerim.

• Unutma unutturma up

• Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
  • Hiç tanımadım. Hiç görmedim ve hiç konuşmadım (forum dahil) . Ama insan tanımasa da üzülüyor ve burkuluyor. Genç tertemiz bir insan. Allah mekanını cennet etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkangs381 -- 31 Ekim 2015; 22:49:11 >
  • ulan nerden uplattınız konuyu allah çarpsın ağlayasım geldi yaa ALLAH hepimizin günahını affetsin her şey o lanet sınav değil
  • Allah rahmet eylesin çok üzücü bir olay, umarım katiller yakalanır.
  • Abi böyle bir şey yok ya...2 hafta önce 37.bir arkadaşın yazısını okudum arkadaşının da yorumları vardı (obudiga) sonra bi baktım vefat etmiş arkadaş çok üzülmüştüm şimdi bu öldürüldü yazısını görünce şok oldum ya boğazım düğümlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustWriter -- 31 Ekim 2015; 23:33:21 >
  • Üye olmadan önce de buralarda gezinirdim, rastlamıştım baya, allah rahmet eylesin... uplamışsınız hatırladım tekrar üzüldüm, diyecek söz yok mekanı cennet olsun...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.