Şimdi Ara

OC den sonraki GPU sıcaklıklarım nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat kadar ets 2 oynadım sıcaklıklar böyleymiş sizce nasıl ne kadar olmalı ?
    (MAX:65)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeeeer54 -- 29 Ocak 2017; 14:24:59 >

• Kart nedir ? Yapılan islemleride soylermisiniz.65 guzel bir rakam fakat oyundan ziyade gpu strees programları ile tam yük ile test edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

Kart nedir ? Yapılan islemleride soylermisiniz.65 guzel bir rakam fakat oyundan ziyade gpu strees programları ile tam yük ile test edilmeli.

oyunda high ayara aldım kasarak 1 saati geçik oynadım 76 dereceyi gördü. yeni bi rekor

hangi programla test etmeliyim mesela

• Furmark 1080p 8x msaa fullscreen

10-15 dakika test sonrası max. sıcaklık 80 derece ve altında olmalı, fazlası zarar.
  • Elektronik ürünlerde her zaman ne kadar soğuksa o kadar iyidir. Sıcaklık düşüşü ile iletkenlik arttığı için zaten performans artacaktır. Ayrıca yüksek sıcaklığa ne kadar maruz kalırsa kart o kadar ömrü kısalır (bu sizin kullanım ömrünüzü değiştirmeyebilir). R7 240 için çok fazla bir durum değiştirmeyebilir. Giriş seviye bir kart olduğu için fazla soğutma performansı beklememek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massacrer

Elektronik ürünlerde her zaman ne kadar soğuksa o kadar iyidir. Sıcaklık düşüşü ile iletkenlik arttığı için zaten performans artacaktır. Ayrıca yüksek sıcaklığa ne kadar maruz kalırsa kart o kadar ömrü kısalır (bu sizin kullanım ömrünüzü değiştirmeyebilir). R7 240 için çok fazla bir durum değiştirmeyebilir. Giriş seviye bir kart olduğu için fazla soğutma performansı beklememek lazım.

Oc yi geri çekmelimiyim bu durumda ? Görüşünüz nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Furmark 1080p 8x msaa fullscreen

10-15 dakika test sonrası max. sıcaklık 80 derece ve altında olmalı, fazlası zarar.

O ekran testlerine bastığımda fulscreen ..... gibi bi hata alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • omeeeer54 kullanıcısına yanıt
    Kartınız için varsa güncel BIOS kurun bence öncelikle. Eğer fanlı bir soğutucu var ise fan profilini sizi rahatsız etmeyecek en yüksek hıza alın. Kasanızın içerisinde güzel bir hava akışı olduğuna emin olun. Genellikle alttan ve önden soğuk hava alınıp üstten ve arkadan sıcak hava atılır. Eğer kasa tabanında hava girişi var ise ekran kartı bölgesine soğuk hava üflettirin.

Normal şartlarda fanluı ya da fansız R7 240 modelleri incelemelerde 57°C ile 63°C arasında çalışmış. Overclock ile benim öngörüm 70°C'yi geçmemesi gerektiği. Overclock'u geri çekmektense bence soğutmayı iyileştirin.
    http://www.overclockersclub.com/reviews/xfx_r7_240/14.htmhttp://www.eteknix.com/amd-xfx-r7-240-2gb-ddr3-core-edition-passive-graphics-card-review/19/https://www.bjorn3d.com/2014/04/sapphire-r7-240-dual-hdmi-graphics-card/4/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 31 Ocak 2017; 9:43:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.