Arkadaşlar bilgisayar açılırken bu hatayı verior... OC FAILED please setup bilmem ne falan... f1 e basınca pc açılıyor fakat bu durum beni uyuz ediyor... bunun bi çözümü var mı ? gigabyte 945p-s3 anakartımın modeli...
asus anakartta vardı sorun ben biostaki f1 ilgili bölümvar orayı disable yaptım çıkmıyor artık YADA BİOSU SIFIRLA LOAD DEFOULD yap yani
F1 basın biosa girin. Böylece oc sıfırlanmış olacak. Kaydedin ve çıkın veya tekrar oc aktif hale getirip ayarlarınızı yapın
f1 e basınca bilgisayar açılıyor hiç bir yere girmior... DEL e basıp bios a girince load defaults yapınca hiç bir ayar yapmadan çıkınca pc açılmıor.. çünkü first boot olarak Floppy i görüor o yüsden mecbur yine ayar yapmak zorunda kalıosun :( aynı hatayı yine verior :S
boot ta flooppy ayarını disable yapacaksın sende floopy olmadığı için bide f1 ayarı olacak biosta del yaparken girdiğin zaman o ayarıda disble yapınca çıkmayacak
acaba OC FSB1333 Core 2 CPU ayarını Enabled mi yapacağım bende Disabaled çnükü... Core 2 Duo 2.2 İşlemci Kullanıorum ve DDR2 667 2 GB Ram kullanııorum ?
ya bios pilini çıkarmak falan bana ters arkadaşlar... pc nin içini söküp uraşmak istemiorum.. bunun olayı bios ayarlarında bitior? bilen varsa lütfen cvp atsın
Bence bılgısayarın o hatayı kısın yapıo yanı hava soguk olunca? Anakart ısınmadıgı ıcın ılk acılısta oyle hata verıo aynısı bende de war.kısın f1 le gırıorum yasın normal:9
bios olarak hangi sürüm yüklü. pc ilk açılışta yazar ör: 945p-s3 f1 945p-s3 f2 .. . .
Psu nun marka ve modelini belirtmemişsiniz , PSU yetersiz geliyodur birde overclocktan anlayan bir arkadaşınızın yardımı ile cpu voltajını manuel olarak sabir bir değer veriniz
Aynı olay bende de var arkdaşlar. OC fail.. f1 e basmadan program başlamıyor. Ancak burada detaylı bilgi verilmemiş. Bilenler cevaplarsa setup ayarını yapayım. Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme