Şimdi Ara

OC forumu ve son zamanlardaki sorunlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma ilk girdiğim zamanlardı,ne yapıyor bu deliler dedim önce,sonra okudukça baktım işin içinde chiplere hükmetmek var,modifikasyon var,hız tutkusu var,yarış var,mücadele var,hırs var,azim var yani hayatta ne varsa var oğlu var.Hoşuma gitti,,,Önceki fikirlerimden dolayı eleştirildim hatta hakarete maruz kaldım,,,hımm dedim,şimdiki gençlik böyle,iyi yeri gelir oyunu kurallarına göre oynarız.Bir gün dikkatimi çekti,futuremark testlerinde herkes ilk 4 testi yapıyor sonrası NA,,,yav dedim bu delikanlılığa yakışmaz,koca futuremark test koymuş,bizim nihayetini getirmemiz lazım bunun,bunla ilgili bir topic açtım.Bu gün ahkam kesen eski overclockcular hiçte anlayışlı ve hoşgörülü değillerdi,yerden yere vurdular beni,,,iyi dedik,eksiğimiz var kapatmamız lazım.Ama yaklaşım ve davranış biçimleri örnek teşkil etmiyordu,,,önce kim kimdir ne yapar onu öğrenmeye çalışayım dedim,yılmadım.Çömezlik,yani usta çırak eğitimi içinden geldiğim için sebat ettim.Yavaş yavaş kişileri,yaptıkları işlerden,kurdukları cümlelerden analiz etmeye çalıştım.Baya bir emek verdim.O zaman anlayışa,saygıya.hitabet tarzına,hoşgörüye önem verilmesi gerektiğini ifade etmiştim,,,İnsani zaaflarım nedeniyle bir iki de ben öyle post atmış olabilirim.Sonra hop ne oluyoruz dedim kendime,,,,,Bu günde forumun geldiği nokta bu,,,Hayırlısı diyeceğiz.
    Netice itibarı ile saygı ve hoşgörünün olmadığı yerde hiç bir şey sağlıklı ve huzurlu olmaz.Benim de eski hevesim hala devam ediyor diyemem.Nereye mi varır,bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanDostum -- 13 Ocak 2005, 18:39:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Can açıkçası ben bu forum olmadan öncede oc yapıyordum ozaman kimseylede yarıştırmıyordum fakat daha çok zevk alıyodum olaydan.
    Yarışmakta sevkli gerçi amaartık pek vakit olmuyo

O zaman öyle yapmaya devam et abi daha çok zevk alıyosan.Burada bunu bile tartışmana gerek yok o zaman.Ben overclockla ilgili bildiklerimi bu forumda öğrendim.Bu forumdan önce yapmıyordum,yapamıyordum öyle ayıp şeyleri.

• biraz bizim üşengeçliğimiz var.bilmiyorum kaçyane 9550 tapici açıldı.bir ara şurada 2 tane 939 anakart tavsiyesi isteyenler oldu.sanki bitane daha açınca farklı yprumlar gelcek.ondan sonra kimse yardım etmiyor.insanın doğasında olan bişey vardır.iyi bildiği şeyi herkese defalarca anlatmak sıkar ve bir süre sonra post atmaz bu çok doğal.bu nedenle akla gelen ilk soru için hemen bi post açmamak lazuım
  • BEn burayı googledan tanıdım her aradığım konu ile ilgili bi incelme yorum vardı ben de dayanamıyıp üye oldum işte işallah bu topik sorunlarımıza bir çözüm sağlar

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut*TAF

BEn burayı googledan tanıdım her aradığım konu ile ilgili bi incelme yorum vardı ben de dayanamıyıp üye oldum işte işallah bu topik sorunlarımıza bir çözüm sağlar

saygılar

amin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ---CAN---

quote:

Orjinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Can açıkçası ben bu forum olmadan öncede oc yapıyordum ozaman kimseylede yarıştırmıyordum fakat daha çok zevk alıyodum olaydan.
    Yarışmakta zevkli gerçi amaartık pek vakit olmuyo

O zaman öyle yapmaya devam et abi daha çok zevk alıyosan.Burada bunu bile tartışmana gerek yok o zaman.Ben overclockla ilgili bildiklerimi bu forumda öğrendim.Bu forumdan önce yapmıyordum,yapamıyordum öyle ayıp şeyleri.

Artık biryerden sonrada mecbur öyle yapacaz can
    Şişt tartışma martışma deme aman sus

• quote:

Orjinalden alıntı: CanDostum

Benim de eski hevesim hala devam ediyor diyemem.Nereye mi varır,bekleyip göreceğiz.

Hocam daha dur bakalım FX leri kapıştıracaz daha.Bi iyi skor çıksında hevesin gelir
  • üye sayısı arttıkça geyik de artar
    her yeni gelen üye arbiter yada brandybuck yada diğer leri gibi deil ki
    bu iş de biraz cesaret işi olduğundan yapsam mı yapmasam mı??
    alsam mı almasamı mı die çok maubbet oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sebi_gokhan

üye sayısı arttıkça geyik de artar
    her yeni gelen üye arbiter yada brandybuck yada diğer leri gibi deil ki
    bu iş de biraz cesaret işi olduğundan yapsam mı yapmasam mı??
    alsam mı almasamı mı die çok maubbet oluyo

evet oc kesinlikle ceseret işi risk göze almak lazım vmod yaprken iyi bir kart yapmakta var kartı yakmakta
  • bence de o/c bir tutkudur insan yakalandımı vazgeçemiyor artık bütün cıkan parçalar o/c için dizayn ediliyor bu devirde oc yapmayan yokta zaten 7den 70 e herkes yapıyor bende işin içine hırs girmemeli yok ben seni geçtim yok sen beni geçtin gibi muhabbetleri hiç sevmem ama şunuda unutmamak lazım ki o/c yapmak için kaliteli parçalar kullanmak lazım kaliteli parçada cok para demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: QUALITY

bence de o/c bir tutkudur insan yakalandımı vazgeçemiyor artık bütün cıkan parçalar o/c için dizayn ediliyor bu devirde oc yapmayan yokta zaten 7den 70 e herkes yapıyor bende işin içine hırs girmemeli yok ben seni geçtim yok sen beni geçtin gibi muhabbetleri hiç sevmem ama şunuda unutmamak lazım ki o/c yapmak için kaliteli parçalar kullanmak lazım kaliteli parçada cok para demek

Senin sistemede amma para vermişsindir
  • merhaba bu formun yenisiyim en fazla 3 veya 4 aydır üyeyim bir topic e cevap yazarken 1 saat düşünüpte yazıyorum orb için topic açayım dedim kendini bilmezler tarafından lenmekten lanmaktan kortuğumdan açamadım 30 yaşında adam olduğumdan bu yaştan sonra muhalanmayı kaldıramıyacağım için açmaya korktum.fx 55 alacağım mobo tavsiyesi için candostuma pm atıyorum topic açmaya korkuyorum ya ters tepki almaktan satılık laptop ilanık veriyom fiatını yazıyom herif altına fiatı kaç para diye yazıyor ya gelde delirme ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: dardo

merhaba bu formun yenisiyim en fazla 3 veya 4 aydır üyeyim bir topic e cevap yazarken 1 saat düşünüpte yazıyorum orb için topic açayım dedim kendini bilmezler tarafından lenmekten lanmaktan kortuğumdan açamadım 30 yaşında adam olduğumdan bu yaştan sonra muhalanmayı kaldıramıyacağım için açmaya korktum.fx 55 alacağım mobo tavsiyesi için candostuma pm atıyorum topic açmaya korkuyorum ya ters tepki almaktan satılık laptop ilanık veriyom fiatını yazıyom herif altına fiatı kaç para diye yazıyor ya gelde delirme ya

Şu anki durumu çok güzel açıklayan bir olay...

• pardon oc yi artık herkes mi yapıyo???
    allah allah neden ben kimseys rastlamıyorum ya çevremde??
  • quote:

merhaba bu formun yenisiyim en fazla 3 veya 4 aydır üyeyim bir topic e cevap yazarken 1 saat düşünüpte yazıyorum orb için topic açayım dedim kendini bilmezler tarafından lenmekten lanmaktan kortuğumdan açamadım 30 yaşında adam olduğumdan bu yaştan sonra muhalanmayı kaldıramıyacağım için açmaya korktum.fx 55 alacağım mobo tavsiyesi için candostuma pm atıyorum topic açmaya korkuyorum ya ters tepki almaktan satılık laptop ilanık veriyom fiatını yazıyom herif altına fiatı kaç para diye yazıyor ya gelde delirme ya

Bence hiç korkma şu ana kadar bana hiç kimse ne ladı nede
    Mantıksız şeyler yazmadıkça gir ve konu ile sormak istediklerini sor
    Görüceksin ki kimse sana ters birşey yazmayacaktır

• valla banliyen benlesin tın ben açtım topic i sağolasın
  • quote:

vala yaşımız ve topic acma yaklaşımımız aynı ama ben yinede acıyorum ..benim yapamadığım "up" ..konuyu canlı tutmaktan kaçınıyorum hiç cevap almasam bile..mesaj sayısını hiç umursamıyorumda ödül mü var itibar mı kazandırıyor rütbe?sormam gereken bicok soruda var ama nede olsa zamanla ortaya cıkıyorlar ve bilgim hergün artıyor...hepinize teşekkürler...

• bazen çok saçma tartışmalar,sürtüşmeler,geyik vs.. olsada daha yeni olduğum forumdan çok şey öğrendim . o yüzden bu formu ve burdakileri çok seviyorum gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.