Bildirim
Oc leyince pc kapanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhaba
gayet normal kapanması aşırı ısıdan kapanıyor. laptoplarda o.c yapmak gereksizdir ayrıca o.c sadece işlemci ram parametreleriyle oynamak değildir.
bu komplike bir olaydır ve çok bilgili kişiler yapmalıdır yakında laptopunu çöpe atarsın bu gidişle yazıktır yapma arkadaşım -
Laptopun zaten ömrü doldu atılıcak gittiği kadar gitsin istiyorum öte yandan ben de oc taraftarı değilim fakat pc kendi işlemci hızını normal değerinden düşürünce bende pcnin fabrika çıkışı değerine sabitlemek için oc yapmak zorunda kaldım normal ızı olan 1.5 ocleyince 10-20dk durup kapanıyor 1.3e ocleyince 30dk civarı kalıp kapanıyor ve 1.3e oclesem bile oyun prformansım iyi oluyor.. -
İşlemci aşırı sıcaklıktan kendini koruyama alıp sistemi kapatır. Ayrıca işlemcinin ghz değerini düşürmesi de aynı mantıktadır. Muhtemelen fanın sıcak havayı yeterince tahliye edememesinden kaynaklıdır. Laptopun temizliğini yapıp macun yenilemek bir miktar fayda sağlar. -
-
olabilir -
Izgaraların bulunduğu kısım ile kasa arasında bir miktar ayrılma var ki bu da fanın dışarı atması gereken havanın tam olarak ızgara deliklerine gelmeyip bir kısmının kasanın içinde kalmasına sebep olabilir. -
Peki benim bu konuda yapabileceğim birşey var mı?Tamire götürsem sizce düzeltirler mi bunu daha önce götürdüğümde güç kablosu kısmını silikon ile kaplamışlardı fakat ısıdan dolayı sanırım o silikonlar döküldü.Ayrıca orda görülen internet kablosu kısmı da çalışmıyor kabloları görmüyor giriş. -
Tabi servise yollayabilirsiniz. Burda önemlilik teşkil edecek olan konu tamirin maliyeti olacaktır. Orası size kalmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 2 Eylül 2014; 19:48:56 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X