evet inşallah banlanırsınız aama ben koxp kullanırken banlanmadım clan kullanıyordu clan ban yedık halbuki ben partylerındede degıldım townda duruyordum onlar koxpla paramun kesıyorlardı bende luferde ıtem satıyordum bı baktım dc clan ban yemişiz Bidaha Koxpta kullanmayacam Koxp Kullanan clanada girmeyecem :)
açılcağını pek sanmıyorum.
bende ilk başta sanmıyordum ama duyduguma gorede manesın gm si yazmış herhalde
umarim acilmaz acilirsa cok kotu olur
quote:
Orjinalden alıntı: m4kroop
knightın forum sitesinde yazıyor HEMDE KENDİ SİTESİ eger bıraz aaraştırsaydınız bulurdunuz ama nerede..................
dostum bi tez koyuyosan ortaya bunu ispatlamasınıda yapman gerekir. biz niye araştıralım
tabi açılırsa benim için ii olur ama kaynak gormek istiyomm.
benim char da koxp tan gitti ama ben kullanmadım partydeki magede varmış
sexy devil bak eger forumu ıyı okusaydın bu konuyu boyle konusmazdın ben ne dedım googleye banlar acılacak mı yazacaksın sonra ılk gelen sayfaya tıklayacaksın orada yazıyor işte eger link koyunca göstermiyor anladıysan tabiki
İNŞALLAH AÇILMAZ
bu banlar acılacak kesinnn gorursunuz buraya yazıyorum
Herheze selamlar
ACILACAGINI ZANNETMEMEKLE BERABER DILEGIMDIRKI INSSALLAH ACILMAZ....... KASIN NP YI KASIN EXP I SONRADA BAN IŞŞALLAH MAŞŞALLAH ACILIR... YOK ÖLE... ZATI YETERINCE BIZ KOSP YAPMAYANLARIN HAKKI YENIYOR BÖYLE BİR OAY OLURSA BU DA HAKKIMIZIN YENDIĞININ ISPATLARINA BIR YENISI DAHA EKLENMIŞ OLUR..
Lvl im 64 lvl ben o lvl' e nisan/06 dan beri süre gelen cabalarımla kastım. imi seviyorum. Çünkü ben o char ı uykusuz gözler ve alınteri ile kastım....
KOSP'a KARSI omuzomuza....
Saygılar
kardes lwl 64 yazmıssın ımzanda lwl 62 yazıyor......... bırde ben koxp kullanmadım ve kullanmam benım hakkım yendı yani güm güme gittim eger koxp olsaydı ve koxp kullanırken ban yeseydim birsey demezdim bende koxpu sevmıyorum ben luferson townda merchant acmıs duruyordum clandakı adamlar paramunda koxp ıle kesıyorlardı hatta ben partyde bile degildim ban yedim diyeceksinizki düpe yamışındır pazara koydugum ıtemlerde +7 chıtınler birde 2 tane +7 md koydum....bunada artık bırsey demezsiniz sanırım
up up up upu up up up up up u
İmzam evet haklısın 62 dogru.. ama lvl im 64 dur.. Arkadaş olayı kişisel algılama... Yazdıklarım sana özel değil geneledir. Yineliyorumbu yazdıklarım sana özel değil ümitle kosp yapıp np ve exp kasıp banlanan ve banını acılmasını bekleyenleredir.. Sen yaptıysan sana da tabiki haa yapmadım diyorsun o ayrı ... Ayrıca günahsız yere banlandeım dersen ise tabiki üzüntüne ortak olurum bu da ayrı
kolay gele..
quote:
kardes lwl 64 yazmıssın ımzanda lwl 62 yazıyor......... bırde ben koxp kullanmadım ve kullanmam benım hakkım yendı yani güm güme gittim eger koxp olsaydı ve koxp kullanırken ban yeseydim birsey demezdim bende koxpu sevmıyorum ben luferson townda merchant acmıs duruyordum clandakı adamlar paramunda koxp ıle kesıyorlardı hatta ben partyde bile degildim ban yedim diyeceksinizki düpe yamışındır pazara koydugum ıtemlerde +7 chıtınler birde 2 tane +7 md koydum....bunada artık bırsey demezsiniz sanırım
Sana degil şahsına aman yanlış anlayıp kufur haket vs etme.. İşallah acılmaz banın Bakın bu yazı kişiye char a özeldir.. MAnes de EDENAdan aylarca sonra acılmıış char ve lvl i 69 yazmaya utanırım arkadaş yazmaya..
quote:
Orjinalden alıntı: theproblem
quote:
knightın forum sitesinde yazıyor HEMDE KENDİ SİTESİ eger bıraz aaraştırsaydınız bulurdunuz ama nerede..................
Ya ben araştırdım ama bulamadım link werir misin öle bişi warsa Logosda uğraşmayayım boşuna??
AÇILMASIN
bizim köyde bi laf vaardır no ss no güven die bilin mi
iiki bi laf öğrenmişsiniz "no ss no güven"tmm kaynak lazımda ne bu yaaa no ss no güzen yakında deyim olarak türk dil kurumu kitapların yer alırsa şaşmayın
mrsugar tesekkur ederım uzuntumu paylastıgın ıcın ama koxp kullanmadım ARKADASLAR 15 . YAZISIM GOOGLEYE BANLAR AÇILACAK MI yazın oradakı ılk sayfaya tıklayın orada yazıyor Ben Lınk Koydum Lınk Cıkmıyor **** cıkıyor Bunun Icınde Ozur Dılerım arsenicem sanada tesekkur ederım adamlar tukce kullanmıyor :D
quote:
Orjinalden alıntı: mrsugar
Sana degil şahsına aman yanlış anlayıp kufur haket vs etme.. İşallah acılmaz banın Bakın bu yazı kişiye char a özeldir.. MAnes de EDENAdan aylarca sonra acılmıış char ve lvl i 69 yazmaya utanırım arkadaş yazmaya..
quote:
Orjinalden alıntı: theproblem
quote:
Ya ben araştırdım ama bulamadım link werir misin öle bişi warsa Logosda uğraşmayayım boşuna??
Edana_??? Ex kasmak için kullandım koxpu yalan sölememde zaten kullanmadım diye koxpsuz paramun bile dönülmüyoduki nerdeyse, banım açılsa zaten bi daha exde kasmam oyuna ayıracak fazla waktim yok sadece afk olmam için işime yarıyodu yoqsa ondan alcağım exi her partyde bulurum