kardeşim *** yerlere ne gelcekse yazarsan sewinirim
Alıntıları Göster
inşallah açılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: semihsunter
inşallah açılmaz
Alıntıları Göster
knightın forum sitesinde yazıyor HEMDE KENDİ SİTESİ eger bıraz aaraştırsaydınız bulurdunuz ama nerede..................
quote:
Orijinalden alıntı: m4kroop
knightın forum sitesinde yazıyor HEMDE KENDİ SİTESİ eger bıraz aaraştırsaydınız bulurdunuz ama nerede..................
Alıntıları Göster
acılsın bizene adama bak sende var galiba ne alakasızzca bir konu acmıssın admın banı acıldı diye biz de mi sevinecez sen sevin tek basına
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: m4kroop
Ya ben araştırdım ama bulamadım link werir misin öle bişi warsa Logosda uğraşmayayım boşuna??
quote:
Alıntıları Göster
buraya ne yazmamız gerekiyo.. İii o zaman kimin ne sorunu varsa kendi araştırsın bulsun. Forumlarada gerek yok o zaman.. Madem bilgi paylaşımı yapılmayacaksa ne gerek varki.. Bunu sadece bu oyun için demiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: XaMpS
buraya ne yazmamız gerekiyo.. İii o zaman kimin ne sorunu varsa kendi araştırsın bulsun. Forumlarada gerek yok o zaman.. Madem bilgi paylaşımı yapılmayacaksa ne gerek varki.. Bunu sadece bu oyun için demiyorum
Alıntıları Göster
bak anlamıyorsunuz arkadaslar bırısı dıyor kendın sevın bırısı baska sey dıyorumkı ben acılacagını soyluyorum google banlar açılacakmı yazın karşınıza gelen ilk sayfaya girin ora knight onlinenın kendi forumu orada yazıyor şimdi anlaşıldımı ;)
quote:
ARkadaslar Sonunda ACILIYOR banlar ya cok mutluyum ............ Vallaha acılsada .................
İnşallah ömür boyu banlanırsınız koxperlar
quote:
Orijinalden alıntı: ße®k
quote:
ARkadaslar Sonunda ACILIYOR banlar ya cok mutluyum ............ Vallaha acılsada .................