Şimdi Ara

Ocak 1 OPEN BANNED (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m4kroop

bende clan ban yedık :D bızde koxpla kasıyorduk
    birdaha tovbe bende koxp kullanmam kullanırsam namertım ya

arkadaşım burada diyosun ki bizde koxpla kasıyoduk bir daha kasmıcam tövbe. daha sonra yadıklarındada ben koxp kullanmıyodum koxpla kasmıyoduk clan ban yedik clandakiler kasıyodu ben satış yapıyodum diyosun.
    1) senin bir dediğin bir dediğini tutmuyo
    2) tamam belki ban yeiğin sırada gerçektende o koxp party de olmamış olabilirsin ama bu senin masum olduğunu göstermez. sende bir şekilde koxpla kasmışsın
    3) o dediğin siteye girdim ve orada kesinlikle banlı charların açılacağına diar bir bilgi yok sadece biri burada açıldığı gibi yılbaşında koxp açılacak mı die topic açmış. ve resmi sitede böyle bi duyurunun olmadığını söylerek konuyu kitleöişler.
    4) kısacası kendini ve insanları kandırma ne açılacağına dair kesin bir kanıdın var ne de koxp kullanmadığını veya koxp party lerde clanınla bereaber kasılmadığını iddaa edemezsin.

• _DigitalMan_ tesekkur ederımde benım msn adresımı eklersen sevınırım senınle konusacaklarım varda
    m4kroop@hotmail.com
    birde ben zamanında koxpla kastım lwl 59dan 60 a kasmak ıcın ama bundan sonra hıc kasmadım ;) buda bı ayrıcalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m4kroop -- 5 Aralık 2006; 17:47:29 >
  • neye teşekkür edion adam senin aptalca tezini çürüttü :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonjovi_rocker

neye teşekkür edion adam senin aptalca tezini çürüttü :S

+1903
  • ÇOK SAÇMA GM SAKIN
    HEM DUPE KOSP YAPARLAR SONRA BANLAR AÇILSIN DİYE YALVARIRLAR
    AMA SUÇSUZ YERE BANLANANLARA LAF YOK
    GENE KOSP YÜZÜNDEN KOSPERLARA
    OH KARDEŞİM O ZAMAN YILBAŞINA KADAR KOSP YAPAR MİLLET
    GM KANDIRCAK AÇÇAM DİCEK AÇMICAK ASLINDA
  • belge lazım
  • ya bırakın nasıl keklio sizi

EN BUYUK AÇIGINI YAKALIYIM MI SENİN

amerika nın yılbaşısı yani onların noel kabul ettigi bize gore 26 ağustos yani 26 agustosda açılırsa açılır işte sallıo post kasmak için

DAHA KONUSMASSINIZ HERALDE KİMSEDE BU UFAK AYRINTIYA BAKMAMIS

NE BİÇİM SALLIOSUNUZ YA

ha salladıgı tutar mı bilmem ama açılırsa 26 ağustosda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::bLaCk_PearL:: -- 5 Aralık 2006; 18:21:06 >
  • Sallamasyoooon
  • quote:

ARkadaslar Sonunda ACILIYOR banlar ya cok mutluyum ............
    Vallaha acılsada .................

imkansız bişey adamlar banları açarsa koxptan banlananlar yine koxp kullanırlar etrafta koxper çoğalır
  • saçmalık farkında deil misiniz tam bir link veremior o kadar kişinin linki ver demesine rağmen o yazıları okumamış gibi davranıyor
  • açıLsada sen dewam edersin koxpa merak etme..
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

ya bırakın nasıl keklio sizi

EN BUYUK AÇIGINI YAKALIYIM MI SENİN

amerika nın yılbaşısı yani onların noel kabul ettigi bize gore 26 ağustos yani 26 agustosda açılırsa açılır işte sallıo post kasmak için

DAHA KONUSMASSINIZ HERALDE KİMSEDE BU UFAK AYRINTIYA BAKMAMIS

NE BİÇİM SALLIOSUNUZ YA

ha salladıgı tutar mı bilmem ama açılırsa 26 ağustosda olur

Hoca sen naptın ya? Ne ağustosu? ARALIK 26 ARALIK. Yanlış yazdın heralde bi bak düzelt. Hz. İsa'nın doğumu yani Christmas 26 ARALIK yılbaşı Hristiyan aleminde.

• konu dagıldı :Dzuhaha:)
  • 26 agustosmu yuhhhhhhhhhhhhhhh
    sacmaladın haaa
    takvimsel acıdan
    miladi takvim kullanan her ülke için yılbaşı 1 ocak tır
    geleneksel acıdan
    Hristiyanlar için ise Hz. İsa'nın doğumu yani Christmas 26 ARALIK yılbaşıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DigitalMan_ -- 6 Aralık 2006; 10:50:37 >
  • quote:

bende ilk başta sanmıyordum ama duyduguma gorede manesın gm si yazmış herhalde

bende duydum ki logosda ocak 1 de herkese +7 shell set ve uniqe takılar werceklermiş logosun ciemi söledi
  • charlar açılsa bile yine aynı haltları yiiceksiniz işte neden açıyolar anlamıyorum
  • eweeet, açılacak... innlerinde 1 m coins, +5 bir adet low class silah , 30 lvl olarak hepsi, tüm takıları +5 üstleri half plate +5 ve 10 2 de skill puanı eksik olarak.... alsınlar charlarını içlerine soksunlar, ya da onlar girsinler o charlarının içine....:))

NE GÜZEL OLUR DEĞİL Mİ ? VE AYNI CHARLARI 2 GÜNDE 1 5 LVL GERİYE TAAAAKİ KENDİLERİ CHARLARI BIRAKANA VE 10 LVL A DÜŞENE KADAR...:ddddDDDxDxDxDXD

BAK BU DA İMZAAM : canleecanly Dies ; En_Babba_Ally2 Dies , AllyBabbaGeldii Edena,

başka mı, en az 20 char var +45 lvl her severda orc ve human...:xD 1.5 yıllık haklı emek hepsi de...
  • tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.