Şimdi Ara

Ocak ayında Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar belli oldu: PES 2021, Injustice 2 ve daha fazlası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başkalarının ne yapıp yapmıyacağına karışmadım,korsan kullanan kalitesiz bir oyuncunun herhangi bir yorumunun değeri olmadığını söyledim ve bu böyle.isterseniz birazda aldığınız kitaplardan vs bahsedin ama korsan oyun alıp buraya yazıyosunuz ve bunla gurur duyarcasına bahsediyorsunuz,sonra insanların saygı göstermesini filan bekliyorsunuz.aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: th9

başkalarının ne yapıp yapmıyacağına karışmadım,korsan kullanan kalitesiz bir oyuncunun herhangi bir yorumunun değeri olmadığını söyledim ve bu böyle.isterseniz birazda aldığınız kitaplardan vs bahsedin ama korsan oyun alıp buraya yazıyosunuz ve bunla gurur duyarcasına bahsediyorsunuz,sonra insanların saygı göstermesini filan bekliyorsunuz.aynen.

Benim kalitemin sizin gozunuzde ne derece oldugu sizce ne kadar umrumda? Insanlar hakkinda curetkarca yargilamaya giden birinin kalitesi zaten en dip seviye insan ornegidir benim icin de ama sizin de benim de umumuzda degil fikirlerimiz. Buna gore laf olsun torba dolsun olayisiniz yani baska bir sey degil. Tamamen bombos yorumlar, bombos insan belirtileri sizdeki.

Ben catir catir korsan kullanirken de size sormayacagim, catir catir orijnal kullanirken de. "Elalem ne der"deki bombos elalem olmaya devam edeceksiniz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Ocak 2021; 21:55:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dante kullanıcısına yanıt
    korsanı savunmak mı? daha acınası bir olay yok sanırım,he bide bunla övünmek. kalitesiz bir insan olarakda hayatanıza devam edebilsiniz nasıl olsa kimseyi umursamıyorsunuz.korsana özgürlük ayolll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 5 Ocak 2021; 22:19:52 >
  • Yağdır mevlam yağdır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Play'i bekliyorum, geldigi gibi alicam game pass

• quote:

Orijinalden alıntı: Sayko RGB

Korsani savunan eski sorunlu tip. Ciddiye almayin bunu. X360 Verbatim tayfasindan ne de olsa XD

Zamaninda ne tarafina sapladim igneleri acaba da kacip giden hangi bos belesin fake'isin kimbilir. Sahte sahte surtmeye devam forumda ha?  

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Zamaninda ne tarafina sapladim igneleri acaba da kacip giden hangi bos belesin fake'isin kimbilir. Sahte sahte surtmeye devam forumda ha?  

Alıntıları Göster

Bel altı vuracak kadar alçaksın işte. Ezik

🆎🅾️🅾️ kalitesiz insan kendini göstermeye başladı,biraz daha konuşursanız isminiz çizilicek dikkat edin

Aslında içten içe korsan kullandığı için suçlu hissediyor zaten bunu her yere yazması ben umursamıyorum demesi de bunun kanıtı kimse umursamadığı konuda bu kadar yazı yazmaz

Bu hissettiği suçluluk duygusundan kurtulmaya çalışıyor bunun için etrafa söyleyerek onay almak istiyor alamayınca da etrafa saldırmaya başlıyor

Yani aslında klasik bir vaka

• Bu Game Pass'e eklenen oyunlara bakıyorum çok da bir numarası yok. Bir de bu oyunları bir süre sonra kaldırmaları çok kötü oluyor. Xbox'ı sonradan alan adam Game Pass kullanmak istese bazı oyunları oynayamayacak. Ne anlamı kalıyor ki bu sistemin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Ocak 2021; 4:11:21 >
  • Pes21
    İnjustice 2
    Yakuza 3 4 5 Remastered
    The Medium
    Killer Quen Black
    Torchlight
    Cyber Shadow

Ocak ayı oldukça iyi.
    Allah bereket versin..

Dipnot: Korsan oynayan tabiki sadece gamepass değil tüm oyun dünyası ona açık. Bizde bilirdik pc toplayıp korsana kayalım ama bizlik değil işte. Ne PC bizlik nede korsan oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Ocak 2021; 9:20:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsanla mücadelenin bir yolu vardır. Bu yol korsan hırsızlıktır, değersiz, pis demekle olmaz. Bu sacmasapan duyar kasmaktan öte birşey değildir.

Eğer bir ülkede 800 liradan oyun satmaya kalkarsan orada korsan patlar çünkü kimse colugunun çocuğunun parasını oyuna yatıracak kadar aptal değildir. Firma oyuncuyu anlamaz, ülkenin şartlarını anlamaz, ceberrut bir biçimde davranırsa insanlar alternatiflere yönelir.

Fakat bu tutumdan vazgeçerler de. İnsanları zorlamak yerine onların gücüne uygun seçenekler sunulursa zaten korsan kendiliğinden ortadan kalkar. Gamepass olur, Netflix olur, Spotify olur, Steam indirimleri olur. Korsanla mücadele sadece ve sadece oyuncuyu ve insanları anlamakla yapılır.

Ayrıca bugün Türkiye'de adamakıllı bir oyun kültürü varsa, anime ve film kültürü varsa. Bu sanat dallarını benimseyen ve korumak isteyen insanlar varsa bu korsan sayesinde insanların bütün bu medyaya ulaşmasından kaynaklı. Korsan bir şekilde bu eserlere ulaşan kişiler zamanla o alanla ilgili duygusal bağ kurup zaten eğer firmalarda anlayışlı davranırsa o alanı sahipleniyorlar.

Firmaların hiçbiri bizi umursamazken. Çıkıp oyunları korsan bir biçimde biz Turkecelestirdik. Animelere filmlere Türkçe altyazıları korsan bir biçimde biz yaptık. Bu medyayı biz yaydik ve değerli hale getirdik . Kendi kendimizi hiç bir firma yapmazken biz İNSAN yerine koyduk. Bunları unutmayın arkadaşlar.

Son olarak oyunlarda , filmlerde veya animelerde sansür, yasaklama, fahiş fiyatlandırma, firmaların bazı ülkeleri görmezden gelmesi, ön sipariş adı altında oyuncuların kaziklaasi gibi pekcok tatsız duruma karşı da korsanın her zaman var olmasını arzuluyorum.

Örneğin Çin baskısı nedeniyle Detention adlı harika bir oyun Steam dahil tüm platformlardan kaldırıldı. Sırf Çin'de oyun satmak için çoğu dağıtıcı gönüllü olarak bu oyunu mağazadan kaldırdı. Alabileceğiniz ulasabileceginiz bir mecra yok . Sadece korsan var ve oda olmasa bir ülkenin başkanı sizinle alakasız bile olsa tüm dünyada bir oyunu tamamen silmiş olacaktı. Avustralya'da cahil sansür komitesi her yıl bir ton oyun yasaklıyor. Oradaki insanların yetişkin ( yetişkin derken cinselliği vb kastetmiyorum. Sanitarium olur, Masa Effect 2 olur) oyunları oynamasının tek yolu korsan.

Kısacası kendinizi hükümetlerin veya şirketlerin avuclarinin içine atmakta veya teslim olmakta bu kadar hevesli olmayın. Evet sevdiğiniz medyumu orijinal kullanın fakat her zaman bir kaçış noktası baskıya sansüre karşı bir nefes alma yolu ve özgürlüğün bir anlamda kalesi olan bu alanı da yoketmenin ve yoksaymayin. Çünkü birgün sizin de buna ihtiyacımız olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Ocak 2021; 8:38:18 >

• Tam pes 2021 almıştım baktım gamepass e gelmiş, neyseki indirip oynamadım, iade seçeneği çıktı iade ettim, onun yerine başka oyun almak mantıklı olacak

• Torchlight denemek istiyordum, geldiginde bi aylik cekebilirim. 90tl bayilmak istemiyorum ki o oyun basta f2p olarak cikicakti plan buydu ve zaten kalitesi de f2pim ben diye cigiriyor. Neymis, oyuncular parali olsun istemis yav he. Al ne oldu simdi, kimse yuzune bile bakmiyor. Muhtemelen f2p cevirmek istiyorlar ama o kadar kisi satin aldi, satin alanlar aglicak bu sefer.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

İnsana zorla series s aldirtir bu ms

Alın , aldırın :)

• Pc ye eklenmesi icin microsoft store a konmasi gerekir. Msstore a koymak icin ms in certification testlerinden gecmen gerekir. Steam e koydugun versiyonu alin buraya da koyun diyemezsin bazi optimizasyonlar yapman gerek. O yuzden bazi oyunlar gamepass pc ye gelemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: th9

hala söz hakkınız yok,sırf konuşuyorsunuz diye ciddiye alındığınızı sanıyorsunuz.

Cevap veren parmakların dert görmesin hocam 😀

Ne gereksiz biriymişsin ya  

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.