Merhaba arkadaşlar. Suan Playstation 5'in fiyatı ülkemizde 8300 TL. Bu rakam Ocak ayindan sonra kalkacak olan %50 konsol vergisinden sonra , sizce değişecek mi? Daha doğrusu; yeni getirilen bu konsol vergisi kalkacak mi veya yüzde olarak düşecek mi? Fikirlerimizi paylaşalim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ocak Ayından Sonra %50 Konsol Vergisi Hk.
-
-
kalıcı olur
-
Kesinlikle azalmaz, hatta artar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hidetaka MiyazakiKesinlikle azalmaz, hatta artar.
Çoğu Youtube yayincisi bu verginin kalkacağını söylüyor. Neye dayanarak acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergi tamamen kalkmayacak %20'ye düşecek ama düşermi bilemiyorum.
-
Burası Türkiye çıkar ama inmez .
quote:
Orijinalden alıntı: Emirhan TerziÇoğu Youtube yayincisi bu verginin kalkacağını söylüyor. Neye dayanarak acaba?
Alıntıları GösterDevlet öyle açıkladığı için kalkacak diyorlar ama devlet zamanında bu vergi kasımda %20'ye inecek diyordu. Yılbaşından sonra yine uzatırlar sonra da kalıcı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hidetaka MiyazakiDevlet öyle açıkladığı için kalkacak diyorlar ama devlet zamanında bu vergi kasımda %20'ye inecek diyordu. Yılbaşından sonra yine uzatırlar sonra da kalıcı olur.
Alıntıları GösterHocam biri kalkacak diyor biri %20'ye inecek diyor biri hic kalkmayacak diyor. Kesin bir kaynakta yok. Suan 8300 verip alinir mi acaba ocak'ta vergi indirimi gelirse cok düşer fiyatı.
quote:
Orijinalden alıntı: SourceVergi tamamen kalkmayacak %20'ye düşecek ama düşermi bilemiyorum.
Kesin bir bilgi hic bir yerde göremedim. Kimi kalkacağı görüşünde kimi kalkmaz diyor. Fiyatlar ne olur acaba 2021'de?
Devlet hiç bir zaman aldığı sıcak paradan vazgeçmez. Youtube’daki polyanna’lara takılmayınz.
Ben olsam bir %50 daha eklerim. Stok yok ülkede, müstehaktır...
Bireysel ithalat ve yolcu beraberinde getirmeye önlem de yakındır...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Devlet hiç bir zaman aldığı sıcak paradan vazgeçmez. Youtube’daki polyanna’lara takılmayınz.Resmi gazetede 31 Aralık'ta %20'ye düşecek diyor ama, bilemedim
Sözde Kasım'da düşüyordu 20 ye. Kalıcı olur bu da merak etmeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.
Sözde Kasım'da düşüyordu 20 ye. Kalıcı olur bu da merak etmeyinAma yeni bir yilda vergiler her zaman değişir. Düşer mi yükselir mi orasini kestiremiyorum.
Döviz kuruyla artan fiyatlar kur düşünce düşmüyorsa bu da düşmez veya kalkmaz gibime geliyor . -
31 aralıktan 2-3 gün önce bi güncelleme yaparlar şu tarihe kadar ertelenmiştir diye. Hep böyle olur.
-
Önümüzdeki sene birçok değişik ürümde vergi indirimleri olacaktır, temenni değil gözlemdir. Arabalara da şartlı ÖTV indirimi gelecek. Büyük ihtimal kalkar diye düşünüyorum. Neden derseniz erken seçim olasılığı yüksek, seçim yatırımı olarak düşünün.
Göğe direk, denize kapak olmaz -
Yapacaklarını söyleyeyim seçim vaadi verilecek “Beni seçin vergileri indireyim” diye
Seçim ne zaman 2023 de
O zaman a kadar kur ne olur bilinmez
Bana göre şimdi bu fiyata aldın aldın alamaz isen en az 10 bin tl olacak -
Ben bu ülkede 22 yıldır yaşıyorum öyle birşey olduğunu görmedim.
Devlet hiç bir zaman aldığı sıcak paradan vazgeçmez. Youtube’daki polyanna’lara takılmayınz.
|
kalıcı olur |
Kesinlikle azalmaz, hatta artar. |
Fransa'da insanlar kuruş benzin artışında sokağa döküldü. Bize herkes semer vuruyor. Kalkmaz o vergi. |
Ben olsam bir %50 daha eklerim. Stok yok ülkede, müstehaktır... Bireysel ithalat ve yolcu beraberinde getirmeye önlem de yakındır... |
Bir iki sefer daha vergiyi uzattık diye açıklama yaparlar. X zaman sonra kalkacak derler. Zamanla zaten kimse sormaz , unutulur gider. Neleri unutmadık ki millet olarak.
|
Ben bu ülkede 22 yıldır yaşıyorum öyle birşey olduğunu görmedim.
|
Sony fiyat düşmüyor anlayın şunu artık Sony’nin ve satıcı firmanın ps5 satışındaki karı hala aynı düşmedi devlet alacağı vergiden feragat etti buda 2000 lira demek ürün başına otomatikman yansıyacaktır hayal kurmayın düşmez diye ülke olarak en büyük sorun okuduğunu anlamamak kafayı çalıştırmak Sony firması ps5 8300 e satılırken 3000 lira kazanıyorsa bu vergi düşünce cihaz 6000 e düşüncede 3000 kazanacak onun için birşey değişmeyecek üstüne fiyat daha da indiği için satışları artar yani hayal aleminde yaşamayın ha 8300 den ps5 aldıysanız ondansa bu akılsız cümleleriniz bir bardak soğuk su içip geçiniz..
|
Çok haklısınız hocam %50 değil %150 gümrük vergisi getiririm ben olsam. Bu halka cidden müstehak. Sanat diye bir şey kalmasın ülkede kitaplara da bi %100 vergi çaksınlar. TV lere de %50 ek gümrük getirsinler millet boş boş 4 duvarı izlesin akşam. Sonuna kadar katılıyorum ne vergi gelirse gelsin acımam bu saatten sonra. |
Benzer içerikler
- ps4 klavye mouse destekleyen oyunlar
- ps5 hdmi sorunu
- ps4 ikinci kol ekleme
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- ps5 için kulaklık önerisi
- playstation 30. yıl
- ps plus fiyat
- direksiyon seti
- en iyi hayatta kalma oyunları
- ps5 kırıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X