İlk 20k mezunlarını tenzih ediyorum(veya ilk 500 öğrencileri var aramızda.) , kalan kişilerin Aralık-Ocak gibi konuları bitirmesi çok zor ve gereksiz bir uğraş değil mi? Bekir Avşar duyduğum kadarıyla veriyormuş da veriyormuş gazı Bekosistem öğrencilerine. Forumda 1K yapan arkadaşlarımız bile Ocak'ta konuları bitirmediğinden bahsetmişti, hele 12.sınıf isen bu kadar erken konu bitirmek imkansıza yakın. |
Ocakta konuları bitirmek çok ütopik değil mi?

-
-
Benimkiler temmuzun 1inde bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zor olmadı bitmemesi için konu çalışmayı gereksiz uzattığım bile oldu çevremde böyle çok kişi de var bence yks konuları aşırı abartılıyor milletin abarttığı konu yükünün 3 katını ünide 2 dersten alıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6218F594A -- 26 Aralık 2023; 14:28:34 >
ben 11. sınıfın 2. dönemi sınav odaklı çalışmaya başlamıştım 12. sınıfta ocak gibi tüm konular bitmişti, fizik hariç. zaten fiziğe de adam gibi çalışamadım, fullesem şuan odtü ceng veya ee'deydim
1k yapan tipleri dinleme, onlar abartıyor biraz. benim de bi arkadaş var son 2 ay çalıştım sadece dedi eleman 1500. lisesi de ankara fen, elemanın obp'si 90 küsür, bunu ankara fende yapmak çok zordur, ama sözde son 2 ay çalışmış. Yani yalan dolan hep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 26 Aralık 2023; 14:32:43 > -
Nisanda bitirdim, ilk 20k geldi
İyice anlayarak bitirin de gerisi önemli değil..
6 ay kala konuları bitirmek mi normal olan anlamadım şimdi.
@Shad22 Sınavdan sonradan bahsediyorsunuz dimi. :D
kişiye göre değişiyor. üstün zekalı değilsen ve ilk 5k istiyorsan erken bitirmen lazım. konular bitince de sürekli deneme.
-
:D 1 temmuz 2022de fizikte modern fizik falan kalmıştı geometride çember analitiği ama tyt sosyal konu bilgim hiç yoktu
Benim dershane ile birlikte Mart, Nisan o civarlarda bitmişti. Bir şey olmadı.
8 haziran gecesi forumda yazacagız 1 gecede integral 0dan yetişirmi diye az erkek olun da erken bitirmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mayısın ortasında bitti sehokam
-
Sınavdan önce 2dk (fazlası değil) sosyalden konu bakıp nokta atışı soru tutturmuştum. İntegral 10 dakikada halledilir, yeter ki yumurta doğru yere dayansın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hazıranda çember çalışanlara selam olsun
-
2022'de benim yakın arkadas mayısın sonlarına doğru bitirmisti bütün konuları. sayısalda 7k yapti.
En Beğenilen Yanıtlar

Sınavdan önce 2dk (fazlası değil) sosyalden konu bakıp nokta atışı soru tutturmuştum. İntegral 10 dakikada halledilir, yeter ki yumurta doğru yere dayansın
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X