2 adet kargo bedava geliyor fiyat en diplerde https://www.eczanemix.com/ocean-plus-1200-mg-50-kapsul-151 Ürünler orjinal geldi firma sağlam boş boş konuşanlar için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeCuTioN66 -- 1 Kasım 2023; 0:10:30 > |
Ocean Plus 1200 mg 50 Kapsül 167 TL 2 adet alana kargo bedava
-
-
Bi başlık atmasını bile beceremiyorsunuz. Okuyan, 2 adeti 167 liraya geliyor sanır!
-
Ne alaka senin algıda sıkıntı var sakin ol -
(2 adet alana kargo bedava) yazarsan doğru anlaşılır hocam. -
hakkaten 2 tane si bu fiyat gibi algı oluyor daha detaylı yazsanıza ?
sitede leş gibi bu arada
-
Sahte olabilir. Çok fazla sahtesi satiliyormus bu ürünlerin internetten -
Sen kafayı mı yedin ikisi o fiyata olur mu -
Hb mağazası var oncede aldığım ürünler vardı
-
Paylaşılan Sıcak Fırsat
Bağlantı Sayısı: 1
benim hatam...
-
Bu forumda kafayı yedirtecek ne fiyat paylaşımları yapıldı haberin var mı senin :D
-
Amatör abisi :))
-
Bu tür ürünleri gidin eczaneden alın. Gıda saklama ve nakil zinciri bozulduğunda çok az yararlanımı olur. Ucuz aldık sanırsınız faydası olmaz.
Sahtesi konusuna hiç girmiyorum bile. -
Hocam eczanede koyuyor vitrine güneşin altına. Kime güveneceğimizi şaşırdık. Ayrıca o tarz yerlerden ucuz görüp alan eczacılarda var. Yanlış anlamayın da çoğu eczacı en az bunlar kadar güvenilirdir yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8156ACF80 -- 30 Ekim 2023; 14:35:41 > -
Eczanelerde vitrinde ilaç ya da gıda takviyelerinin konulması zaten yasak. Ayrıca her eczanede ısı ve nemi otomatik takip eden ve kayıt altına alan cihazlar bulunur. Eczanelerden alınan ürünün sahte olması imkansızdır .
Balık yağlarında üretim zamanı ve tazeliği de önemlidir. Kaynağı belli olmayanları kullanmayınız
-
Nasıl imkansız?
-
Möller’s 60’lı 440₺ Vov ile 240₺ geliyor, eczanelerde. Carlson da olabilir fakat kapsülü gelmiyor. -
Yasaksa bile vitrinde bulundurmayan eczane görmedim bütün gün spot ışıkların altında bekleyen o ürünleri almaktansa bunu aldım. Teşekkürler paylaşana. 400 TL üzerine 50 TL indirimi de kullanabilmek keşke tanesi 150 TL'ye gelirdi -
sahte ihtmali cok fazla az fazla ödeyin eczaneden alın gerçi oraya da sahte gelebilir burası ortadoğu
-
Az fazla değil aşırı fazla aradaki fark:) internette 100 se eczanede 250.
-
İnternetten gıda takviye vs nasıl alabiliyorsunuz şaşırıyorum. Bir iki ay kullanacağın bir takviye için 100/200tl hesabı mı yapılır. Gidin eczaneden alın arkadaşlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bi başlık atmasını bile beceremiyorsunuz. Okuyan, 2 adeti 167 liraya geliyor sanır! |
Paylaşılan Sıcak Fırsat Bağlantı Sayısı: 1 benim hatam... |
Benzer içerikler
- unify parfüm erkek yorum
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- bim kokoreç fiyat
- bim parfüm erkek
- beşler nostalji sucuk
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X