Şimdi Ara

OCR Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar... Taranmış belgeler var bunları okuyacak iyi bi ocr programı arıyorum , belge el yazısı değil bilgisayar yazısı ancak tarama kalitesi biraz düşük,, bir iki basit program denedim düzgün bir okuma yapamadılar.. yadımlarınızı bekliyorum

• Abbyy Fine Reader OCR var benim bildiğim
    Birçok testin birincisi olan Abbyy Fine Reader, gelişmiş bir OCR programı olup Türkçe desteği de sunmakta.
    Üstün doğruluk oranıyla dökümanlarınızı içindeki tablo ve resimlerle birlikte tanıyor, üzerinde işlem yapılacak metinler haline getiriyor ve PC'ye aktarıyor. Bu versiyonda daha da geliştirilen tanıma doğruluk oranı, kelime doğrulama, yeni kaydetme veya ilgili program ile açılması ve PDF dönüştürme özellikleri sunuyor. Ayrıca kendi el yazınızı tanıtarak kendi aldığınız notları da rahatlıkla PC ortamına aktarabiliyorsunuz. Toplam 122 adet dil desteği sunmakta ve aynı anda 3 değişik dil ile yazılan dökümanları tanımakta (ben türkçe, ingilizce, almancayı birarada denedim ve gayet başarılı).

İNDİR:
    http://fr7.abbyy.com/fr80/FR80PE_TB_E.exe

• Tarama kalitesi küçük ise bütün OCR programları zorlanabilir. İyi bir netice alabilmek için tarama kalitesi 300dpi olması gerekiyor.
    Abbyy Fine Reader bu alanda gerçekten namlıdır. Yine de denemenizi öneririm.
  • Geçekten Abby Fine Reader iyi program.
  • Abby'den daha iyisini bulamazsın en azından sivil olanlar arasında 50 den fazla kitap taramışımdır onunla tek kelimeyle nefis bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techcentre -- 16 Ocak 2008; 11:26:00 >
  • Teşekkürler şimdi indiriyorum
  • Güle güle kullan kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiff olarak kaydetme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.