Şimdi Ara

--Octavia 1.6 FSI Elegance--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Alfa nın çok yaktıını örenip vazgeçtim. Başlıktaki araç nasıldır VW nin kaliteyi aratır mı? Sorun çıkarır mı? Donanım da kuşkum yok mükemmel.Motor da ii fiyat da. Bu fiyata böyle araç yok-Bulamadım . Ben çok sevdim.Bir de optik ayar paketi alacağım. Sizce nasıl? Önerileriniz neler? Teşekkürler.

• Ben de düşünüyorum bu aracı.Çok güzel ama işte takıntı var önünde VW yerine Skoda yazcak yaa

• fiyat nedir? bildiğim kadarıyla elegance full olanı? optik pakette neler var? fiyat??
  • ya kusura bakmayın ama çok mal bir tipi var hani çocukken falan arkadaşlara yapardık, önce bi kız bakayım derdik, sonra alnını elle havaya kaldırırdık böyle mazlum ağlamaklı bi tip olurdu ya aynen öyle bakıyor, yani donanımı iyi ama dışarıdan hem bir Skoda hemde tipi biraz kötü bilmiyorum yani...

C4 alın Astra Focus alın bundan çok daha iyidir...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: antiochos

ya kusura bakmayın ama çok mal bir tipi var hani çocukken falan arkadaşlara yapardık, önce bi kız bakayım derdik, sonra alnını elle havaya kaldırırdık böyle mazlum ağlamaklı bi tip olurdu ya aynen öyle bakıyor, yani donanımı iyi ama dışarıdan hem bir Skoda hemde tipi biraz kötü bilmiyorum yani...

C4 alın Astra Focus alın bundan çok daha iyidir...

dostum nedir senın bu skodaya kıllığın?NErede skoda gorsen b.k atıyosunnn..Daha oncekı forumlardada gordum Sana opel ford citroen paramı verıyor?
    b.k attıgın araba yılın arabası secıldı
  • 38.440 fiyatı...Antiochos o kadar kötü mü tipi....Düzeltmeye çalışıoz optik ayarla....
    Optik ayar: Ön spoyler,bagaj spoiler,arka tampon rüzgarlık,egzost nikelajı... Peki VW aratır mı? Bi kötülüğü var mıdır? Tipi bana güzel gelio sorun diil......C4 astra küçük,vectra güçsüz ve makyaj yiyo,focus da dandik geldi bana kapılar patır kütür .....Ordan burdan malzeme çalarak mailet düşmüş vs....İlla 4-5 milyar daha verip boş passat mı alalım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2002 Octavia'yı 3 sene kullandım. Beni bir gün üzmedi. Fiyatını sonuna kadar hakeden bir araba. Ancak 1.6 FSI motorlar söylendiği gibi bir tork artışı ve yakıt tasarrufu sağlayamıyor.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: wolf_7

38.440 fiyatı...Antiochos o kadar kötü mü tipi....Düzeltmeye çalışıoz optik ayarla....
    Optik ayar: Ön spoyler,bagaj spoiler,arka tampon rüzgarlık,egzost nikelajı... Peki VW aratır mı? Bi kötülüğü var mıdır? Tipi bana güzel gelio sorun diil......C4 astra küçük,vectra güçsüz ve makyaj yiyo,focus da dandik geldi bana kapılar patır kütür .....Ordan burdan malzeme çalarak mailet düşmüş vs....İlla 4-5 milyar daha verip boş passat mı alalım....

ya şimdi Passat la bunu karşılaştırman hata kafadan, Passat üst sınıf...
    VW i aratır mı konusuna ise şunu söyleyeyim: VW grouptaki araçların kalitesi yüksek ama sonuçta o bir VW değil
    Üzerinde VW yazıyor mu? Bence yazmıyor... Astra nasıl küçük geldi sana anlamadım. HB olduğu için mi? Sedan istiyorsun galiba...
    Vallahi ben kişisel görüşümü söyledim. Focus ta iyi bir araç bence kötüleme...
    Yani şimdi o kadar para verip, aldıktan sonra aracının dünya kadar değer kaybetmesi hoşuna gider mi? BEnim gitmez....

Yerinde olsam 407Hdi alırım acayip uygun fiyatı... 1.6 110BG lik dizeli var ki bu iyi bir değer... 240NM lik torque iyi bir değer

Ya Skoda deyince benim ne aklıma geliyor biliyor musun? Hani Vestel in Regal marka tvsi, Beko nun falan Firstline mı ne TV leri varya aklıma aynen bunlar geliyor ...

VW teknolojisiyle üretiliyor falan olaylarını boşver. VW mesela Skodayı alınca ne yaptı biliyor musun? Skodaya yatırım yaptı ve modernize etti. Başına CEo koydu aynen Skoda devam. Mühendisi ayrı işçisi ayrı.
    AMa şu bir gerçekki VW grup un marka imajı yüksek, Skoda ve Seat dandiktir diyemeyiz... AMa VW=Skoda da diyemeyiz benim dediğim bu....

Ya benim görüşlerim genelde kişisel tip olarak biraz ofsayt araç. Onun dışında kalitesi hakkında birşey diyemem.

Ben derim ki nasılsa Skoda alınca 2.el olayı olmayacak bari 407 al ki karizması olsun, sen yoldayken herkes kafasını çevirsin. Skoda alınca ne olacak, ne aldın Skoda olacak bunu bir düşün derim ben
    Baksana görüyorsun, Skoda alan Kia mia alan aracının güzel olduğunu millete ispatlamak için iki takla atıyor amuda kalkıyor falan.
    Yani marka imajı çok önemli bence. İnsanoğlu sosyal varlık, ayağımı yerden kessin diyemezsin ki o kadar para veriyorsun biraz da forsu olacak...
    O zaman o kadar para vermeye değmez al tüplü Reno 9 kessin ayağını yerden haksız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 27 Ağustos 2005, 19:45:46 >

• Haklısın aslında başka araçlara yönelmeye çalışırım ama fu fiyata zor.......
    407 ilk başta ii geldi ama bir çok aptallık var araçta....O döşeme ne? Nie mp3 çalamıon bu çağda? Park sensörü ıvır zıvır ekletene kadar araba 46 yı geçcek nerdeese....
    Yalnız astra alsam da millet kafayı çevirmez,passat da..O düşünce yanlış....Bana gerekli olan:Bol donanım,biraz güzellik ve yeterli performans,güvenlik de Kafam karıştı iice
  • KAfan karıştıysa, gidecen bayiye ve bütün arabalarla test sürüşü yapacaksın. Sonra tip olarak falan iç dış sana en kral gelen arabayı seçeceksin. Tabii yakın arkadaşlarının da fikrini alacaksın.
    Ama 2. el ve servis-yedek parça sorununu sakın unutma.

Bakın birşey söyleyeceğim:

Bizim tanıdığımızın Ford Focus u var. Camını kırmışlar. Araç 4 gün serviste bekledi bir CAM için ya
    Oto sanayicilere sormuş hep yan sanayi demişler, malum rengi falan farklı olmasın diye beklemiş ama koskoca FORD un bayilerinde cam olmaz mı kardeşim bu ne işgüzarlıktır böyle şey mi olur.

İşte yani bu resmen arabanmı var derdinmi var dedirtecek cinsten bir sorun. BEn öyle birşey olsa kafayı yerdim heralde, adam dünyanın km. sini yapıp hergün işine gidip geliyor falan olacak iş değil hem de yani Honda falan olsa neyse koskoca FORD Türkiyede çatır çatır üretim yapan deli satan bir marka

• Skoda nın imajı kötü o nedenle de fiyatı hep düşük tutmak zorunda kalıyorlar bir de VW kendi arabalarının önüne bir çek üretimi arabanın geçmesini istemiyor hep bir adım geride bırakıyor ama octavia elegance defalarca inceledim, gösterge panelinin ışık rengi dışında acaip kaliteli malzeme kullanmış. Gidip incelemeden ahkam kesmeyin. Yanlız octavia Euroncap ta en kötü dereceye sahip oldu(4 yıldız).Gene de rahat, geniş bir aile arabası rahatlıkla olur . Bagaj hacmi yeter, kamyonetlerin ancak o kadar bagaj hacimleri vardır herhalde.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Umit

Skoda nın imajı kötü o nedenle de fiyatı hep düşük tutmak zorunda kalıyorlar bir de VW kendi arabalarının önüne bir çek üretimi arabanın geçmesini istemiyor hep bir adım geride bırakıyor ama octavia elegance defalarca inceledim, gösterge panelinin ışık rengi dışında acaip kaliteli malzeme kullanmış. Gidip incelemeden ahkam kesmeyin. Yanlız octavia Euroncap ta en kötü dereceye sahip oldu(4 yıldız).Gene de rahat, geniş bir aile arabası rahatlıkla olur . Bagaj hacmi yeter, kamyonetlerin ancak o kadar bagaj hacimleri vardır herhalde.

evet araba ii de SKODA..... ve Orta sınıf değil galiba...tabi biraz da karizma lazım.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.