Şimdi Ara

OCTAVİA 2013 FİYAT LİSTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
17.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında vw den kaliteli bencede ama vw kalitesi çok iyi değilki. hele son jetta.
  • Şu anki kasasıyla fiyatlar makul ancak yeni kasası oldukça güzel görünüyor özellikle iç mekanı çok lüks duruyor. Ancak yukarıdaki fiyatlarla geleceğini hiç zannetmiyorum. En az 3-4 bin üstüne koyarlar.
    Şu güzelliğe bakar mısınız

OCTAVİA 2013 FİYAT LİSTESİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: xserkanxyz

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Çevremde çok görüyorum Octavia, kullanıcı kesmi 40 yaş ve üzeri geneli kısa boylu, tıknaz adamlar.

Alınıp binilmeyecek araba değil ama yeni kasası çok çok daha güzel olmuş.

32 yaşındayım, uzun boyluyum. Vazgeçeyim mi?

Valla hocam sen bilirsin. Ben de 31 yaşındayım ve almayı düşündüm ama kısmet olmadı.

Kullanıcı profili ile ilgili kısmı art niyetle yazmadığımı da belirteyim bu arada. Sadece kendi gözlemim

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

2013 yili Tr'de skoda yili olacak

Yeni rapid yeni octavia ile cok satis yapacaklar bence

Yeti makyajlandigi zaman birse superb cok daha iyi olacak

Bu iki aracta bu yil makyaj gorecek

Cok rahat 15.000 adet arac satarlar bu yil bence

Genel olarak fabia haric araclarini basarili buluyorum

Vw alamayan (maddi acidan) skoda aliyor birde kendi musterisi var zaten adamlar satiyor yani

Son cümlen hariç hepsine katılıyorum. ww alamayan( maddi açıdan ) demişsin, ne yani skoda begenen yokmu . O zaman şu sonuç ta çıkar; seat alanlarda ww alamayanlardır( maddi açıdan) ,ama ne alaka...

• Skoda harika bir marka ama ülkemizde Skoda logosunu söküp VW logosu yapıştıran barzolar oldukça marka imajını zor toparlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKSPRESOSO

quote:

Vw alamayan (maddi acidan) skoda aliyor birde kendi musterisi var zaten adamlar satiyor yani

Son cümlen hariç hepsine katılıyorum. ww alamayan( maddi açıdan ) demişsin, ne yani skoda begenen yokmu . O zaman şu sonuç ta çıkar; seat alanlarda ww alamayanlardır( maddi açıdan) ,ama ne alaka...

Hocam bir jetta 70.000 tl octavia 60.000 tl bu fiyat farkını vermek istemeyen maddi durumu buna müsait olmayan SKODA alıyor demek istedim

Yanlış anlaşılma olmasın

Skodanın kendine has müşterisi var zaten

• elegance 1.4 tsidsgnin fiyatı gayet uygun bence
  • Yeni kasayla bu fiyat farklari birbirine yakin olur demedi deme ibrahim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tdi ambition manuel 49.000TL güzel rakam..
  • quote:

quote:

quote:

Çevremde çok görüyorum Octavia, kullanıcı kesmi 40 yaş ve üzeri geneli kısa boylu, tıknaz adamlar.

Alınıp binilmeyecek araba değil ama yeni kasası çok çok daha güzel olmuş.

32 yaşındayım, uzun boyluyum. Vazgeçeyim mi?

Valla hocam sen bilirsin. Ben de 31 yaşındayım ve almayı düşündüm ama kısmet olmadı.

Kullanıcı profili ile ilgili kısmı art niyetle yazmadığımı da belirteyim bu arada. Sadece kendi gözlemim

kardeş sanırım sende yeni astra var galiba. octavia ile karşılaştırır mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: D-Assault

Şu anki kasasıyla fiyatlar makul ancak yeni kasası oldukça güzel görünüyor özellikle iç mekanı çok lüks duruyor. Ancak yukarıdaki fiyatlarla geleceğini hiç zannetmiyorum. En az 3-4 bin üstüne koyarlar.

gerçekten harika

• quote:

Ben tiguandan fazla verdim yetiye müdür, son cümle olmamış
    2012 golfte var elimin altında; forever şkoda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Şu anki kasasıyla fiyatlar makul ancak yeni kasası oldukça güzel görünüyor özellikle iç mekanı çok lüks duruyor. Ancak yukarıdaki fiyatlarla geleceğini hiç zannetmiyorum. En az 3-4 bin üstüne koyarlar.

Ancak bu fiyatlar aralık ayına göre zaten 2000 daha az. Yani fiyat artarsa normal...

• Abilerim yeni kasanın fiyat tahmininiz ne kadar olur bizde düşünüyoruz yeni araba opel astrayı düşünüyoduk vazgeçtik daha doğrusu skodanın kalitesini keşfettik :D yeni kasa octavia 1.4 tsi elegance kaç binlira olur tr de çok fazla fark edermi fiyat
  • İç mekanı gerçekten çok şık . Ne yalan söyliyeyim imrendim .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Octavia'nın nedense benim gözümde Dacia Logan'dan bir farkı yok. Resimlerine baktığımda çirkin boş teneke gibi geliyor gözüme. Hiç binmedim, kullanmadığım için olabilir belki. Gerçekten bu parayı hakediyor mu bu araç ?

Skoda için söylenen bir söz var 'volkswagenden iyi arabaları daha ucuza satan firma' diye. Diğerlerini bilmem ama bence superb passattan, octavia da jettadan iyi.

Superb Passattan iyimi ?

Highline Passat Superbden her türlü daha konforlu ve kalitelidir

Comfortline Passatla Elegance Superbi karşılaştırınca tabi Superb dersiniz Highline daki ekstra donanımlar bence passatı bir adım daha öne çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Halen 2003-04 yıllarında çıkan eski kasa eski teknoloji halen kullanılıyor dingil mesafesi olarak sınıfının en kısası sınıfındaki rakiplerine göre bence geride.

uzunluk olarak 4.5 metre gayet ıdeal.ıc hacımde sınıfının en ıyısı.bagaj olarak da oyle.bana gore c sınıfında alınabılecek en ıyı 3 secenekden bırısı.sadece arka tasarımı cok basarılı degıl.benım ıcın eksı yanı bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

gerçekten harika

golf gibi olmuşne kadar güzel piano black de var

• Yeni Octavia güzele benziyor. Ben Skoda'yı beğeniyorum Fabia ve SuperB güzel araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 307 1.6xr

quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Halen 2003-04 yıllarında çıkan eski kasa eski teknoloji halen kullanılıyor dingil mesafesi olarak sınıfının en kısası sınıfındaki rakiplerine göre bence geride.

uzunluk olarak 4.5 metre gayet ıdeal.ıc hacımde sınıfının en ıyısı.bagaj olarak da oyle.bana gore c sınıfında alınabılecek en ıyı 3 secenekden bırısı.sadece arka tasarımı cok basarılı degıl.benım ıcın eksı yanı bu.

Eski kasasını kastetmiştim yeni kasa için konuşmak gerekirse gayet hoş görünüyor yakından incelemek lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.