Şimdi Ara

OCTAVİA 2013 FİYAT LİSTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
17.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Active 1.6 TDI CR 105 HP 46.170
    Ambition Optimal 1.6 102 HP 41.870
    Ambition Optimal 1.4 TSI 122 HP 43.870
    Ambition 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 46.870
    Ambition 1.6 TDI CR 105 HP 49.870
    Ambition Optimal 1.6 TDI CR 105 HP 51.870
    Ambition 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 54.770
    Elegance 1.4 TSI 122 HP 48.370
    Elegance 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 53.370
    Elegance 1.6 TDI CR 105 HP 56.370
    Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 61.370

• Octavia'nın nedense benim gözümde Dacia Logan'dan bir farkı yok. Resimlerine baktığımda çirkin boş teneke gibi geliyor gözüme. Hiç binmedim, kullanmadığım için olabilir belki. Gerçekten bu parayı hakediyor mu bu araç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Octavia'nın nedense benim gözümde Dacia Logan'dan bir farkı yok. Resimlerine baktığımda çirkin boş teneke gibi geliyor gözüme. Hiç binmedim, kullanmadığım için olabilir belki. Gerçekten bu parayı hakediyor mu bu araç ?

AutoShow 2010'da Elegance modelini incelemiştim. Yanılıyor muyum bilmem ama yeni Jetta'dan daha kaliteli gelmişti malzemesi. Alınabilecek güzel bir aile aracı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

quote:

Octavia'nın nedense benim gözümde Dacia Logan'dan bir farkı yok. Resimlerine baktığımda çirkin boş teneke gibi geliyor gözüme. Hiç binmedim, kullanmadığım için olabilir belki. Gerçekten bu parayı hakediyor mu bu araç ?

AutoShow 2010'da Elegance modelini incelemiştim. Yanılıyor muyum bilmem ama yeni Jetta'dan daha kaliteli gelmişti malzemesi. Alınabilecek güzel bir aile aracı bence.

Alıntıları Göster
    Halen 2003-04 yıllarında çıkan eski kasa eski teknoloji halen kullanılıyor dingil mesafesi olarak sınıfının en kısası sınıfındaki rakiplerine göre bence geride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 9 Ocak 2013; 14:15:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Halen 2003-04 yıllarında çıkan eski kasa eski teknoloji halen kullanılıyor dingil mesafesi olarak sınıfının en kısası sınıfındaki rakiplerine göre bence geride.

Alıntıları Göster
    Jetta dan daha kaliteli bir model tek olumsuzluğu,dış tasarım çok eskidi ama yine de Jettaya tercih edilir aradaki fiyat ve kalite farkından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Alıntıları Göster
    Birkaç ay içinde yeni kasa geliyor. İlgili link:

http://new.skoda-auto.com/en/Pages/homepage.aspx

• quote:

İncelemenizi öneririm,kesinlikle fikriniz değişecektir...
  • quote:

Skoda için söylenen bir söz var 'volkswagenden iyi arabaları daha ucuza satan firma' diye. Diğerlerini bilmem ama bence superb passattan, octavia da jettadan iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xserkanxyz

quote:

Skoda için söylenen bir söz var 'volkswagenden iyi arabaları daha ucuza satan firma' diye. Diğerlerini bilmem ama bence superb passattan, octavia da jettadan iyi.

Kesinlikle ve de peşin hükümle katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gralcan -- 9 Ocak 2013; 15:06:35 >
  • quote:

Sadece bir inceleyin derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Sadece bir inceleyin derim...

Alıntıları Göster
    şu skoda çıksın yeni modeli.
    tüm araçları bitirir o ne güzel tasarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Alıntıları Göster
    Güzel araç. İnşallah! Dört kollu direksiyon dan vazgeçmişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xserkanxyz

Active 1.6 102 HP 37.270
    Active 1.6 TDI CR 105 HP 46.170
    Ambition Optimal 1.6 102 HP 41.870
    Ambition Optimal 1.4 TSI 122 HP 43.870
    Ambition 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 46.870
    Ambition 1.6 TDI CR 105 HP 49.870
    Ambition Optimal 1.6 TDI CR 105 HP 51.870
    Ambition 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 54.770
    Elegance 1.4 TSI 122 HP 48.370
    Elegance 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 53.370
    Elegance 1.6 TDI CR 105 HP 56.370
    Elegance 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 61.370

hitler motor bu arabanin en mantikli tarafi olur, tecrubeyle sabit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Alıntıları Göster
    Fiyat olarak jetta'ya oranla Dsg li olanı bir hayli ucuz ya da Jetta çok pahalı bize öyle geliyor
  • 2013 yili Tr'de skoda yili olacak

Yeni rapid yeni octavia ile cok satis yapacaklar bence

Yeti makyajlandigi zaman birse superb cok daha iyi olacak

Bu iki aracta bu yil makyaj gorecek

Cok rahat 15.000 adet arac satarlar bu yil bence

Genel olarak fabia haric araclarini basarili buluyorum

Vw alamayan (maddi acidan) skoda aliyor birde kendi musterisi var zaten adamlar satiyor yani
  • quote:

vosvogenden sağlam desem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

2013 yili Tr'de skoda yili olacak

Yeni rapid yeni octavia ile cok satis yapacaklar bence

Yeti makyajlandigi zaman birse superb cok daha iyi olacak

Bu iki aracta bu yil makyaj gorecek

Cok rahat 15.000 adet arac satarlar bu yil bence

Genel olarak fabia haric araclarini basarili buluyorum

Vw alamayan (maddi acidan) skoda aliyor birde kendi musterisi var zaten adamlar satiyor yani
    Ağustos ve Eylül ayında almayı düşündüğüm bir araçtı. Ne var ki Skoda yetkili satıcılarının aracı satmak istememesi nedeniyle vazgeçtim.

1.6 102 PS Ambition Optimal takas indirimiyle 41-41.500 TL'ye satıldı ve aracımı takasa vermeden almak istediğimde bana bu fiyatı vermediler.

Tenezzül edip sonradan aramadılar bile, LPG uyumlu motor sever halkım zaten hitler motora tav olduğu için satma kaygıları yok adamların.

Şimdi bakıyorum 41.000 TL'ye rahatça alınabilir. Çevremde çok görüyorum Octavia, kullanıcı kesmi 40 yaş ve üzeri geneli kısa boylu, tıknaz adamlar.

Alınıp binilmeyecek araba değil ama yeni kasası çok çok daha güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChemtraiLs

Ağustos ve Eylül ayında almayı düşündüğüm bir araçtı. Ne var ki Skoda yetkili satıcılarının aracı satmak istememesi nedeniyle vazgeçtim.

1.6 102 PS Ambition Optimal takas indirimiyle 41-41.500 TL'ye satıldı ve aracımı takasa vermeden almak istediğimde bana bu fiyatı vermediler.

Tenezzül edip sonradan aramadılar bile, LPG uyumlu motor sever halkım zaten hitler motora tav olduğu için satma kaygıları yok adamların.

Şimdi bakıyorum 41.000 TL'ye rahatça alınabilir. Çevremde çok görüyorum Octavia, kullanıcı kesmi 40 yaş ve üzeri geneli kısa boylu, tıknaz adamlar.

Alıntıları Göster
    Parasını haketmeyen bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

32 yaşındayım, uzun boyluyum. Vazgeçeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThingBlue

Parasını haketmeyen bir araç

Alıntıları Göster
    yeni kasa Octavia şiir gibi olmuş...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.