Şimdi Ara

OCTAVİA 2013 FİYAT LİSTESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
17.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı fiyatlara Jetta varken bu arabayı kim alır merak ediyorum.
  • İki araçta aynı fabrikada üretiliyor zaten onun için görünüm dışında pek fark olacağını düşünmüyorum ama yine de iki araç arasında kalsam jetta derim.
  • Piyasada yeterince jetta furyası var zaten, nereye baksan jetta görüyosun ve bence bunda sürü psikolojisinin büyük etkisi var. Skoda arabaları VW arabaları ile aynı platform ve teknoloji ile üretiliyor.Tek sorun markanın yeterince iyi reklam yapamamasıdır. Yeni Octavia nın jettadan aşağı kalır yanı yok hatta artıları bile var. Çek Octavia nın meksikalı jettadan daha kötü olduğunu söylemek haksızlık olur.Özellikle iç bölümde kullanılan malzeme kalitesi açısından. Yeni Octavia, VW güvencesi altında araba kullanıp farklı olmak isteyenler için ideal bir seçim izlenimi veriyor. Otomobil dergilerinin testlerini merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bpnr16 -- 9 Nisan 2013; 16:20:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Aynı fiyatlara Jetta varken bu arabayı kim alır merak ediyorum.

Nasıl aynı fiyat.

Octavia Elegance 1.6TDI DSG --> 65.495

Jetta 1.6TDI Highline --> 72.700
    Jetta 1.6TDI Comfortline --> 69.000 (Octavia Elegance'a göre donanım baya az)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Nasıl aynı fiyat.

Skoda, güzel işler çıkarıyor sen 5-6 yıldır.. Bu araçta tam referanslık bir sedan olmuş. Ama ne yazık ki 80 ler ve 90 lardan kalma bir olumsuz referansı var ülkemizde.. Benim neslim için her şey olumlu, güzel ancak benden bir önceki nesil olan babamın jenerasyonu ki ne kadar eğitimli, vizyon sahibi de olsalar iş binlerce lira verip otomobil almaya gelince çok da riske girmek istemeyen bir nesil.. Skoda ülkemizde çok tercih edilmemesinin sebebinin fiyat ya da donanım durumdan değil de bunun yüzünden olduğunu düşünüyorum.. Skoda Octavia 25-35 yaş aralığından çok 35-50 yaş aralığının portföyüne giren bir model.. Ben 2008'de babama Honda Civic aldırana kadar canım çıkmıştı, düşünüyorum da bırak otomobili satın almayı Skoda bayisine gidip de aracı incelemez bile..

• Ben de aynı fikirdeyim, Skoda son yıllarda oldukça başarılı işlere imza atıyor.Özellikle son Superb ve Yeni Octavia ile çıtayı baya yükseltmiş durumda.Araçlarında sunduğu iç hacim genişliği ve donanım özelliklerinin çokluğu skodayı cazip hale getirebiliyor. Bakalım jettayla nasıl bir rekabet ivmesi gösterecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Nasıl aynı fiyat.

Aynen birde Jetta için bir çok bayi bekleme süresi veriyor.
    Geçen sene Jetta diye yola çıktım ama sonuçta Octavia aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste tanıtım fiyatı, Octavia Elegance 1.6TDI DSG --> 65.495

bu rakam üzerinden pazarlık eden, fiyat alan oldu mu ?
  • Valla hic birseye benzetemedim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada sitesindeki (http://www.octavia.com.tr/teknoloji-ve-cevre.html ) tanıtımda:

"Motor tipine bağlı olarak 6 veya 7 İleri DSG Şanzıman ,sürüş karakterinize uyum sağlayarak kesintisiz sürüş keyfi sağlar."

denmiş, motor özellikleri olarak 1.4 ve 1.6 var, bu 6 ileri olan sanırım ıslak tip, ama hangi motorda kullanıyorlar herhangi bir yerde yazmıyor...

bilen forumdaşımız var mı?
  • Dün Yüce Auto'yu aradığımda araçların ne zaman bayilere geleceğini sordum ve şu anda sevkiyetların devam ettiğini, 15 Nisan itibariyle de ülke genelinde bütün bayilerde Yeni Octavia'nın satışı başlayacakmış.Aynı zamanda sitelerindeki araç konfigürasyon seçeneği de 15 Nisan itibariyle hizmete sunulacakmış.

Sunrooflu ve 18'' jantlı 1.6 TDI Elegance DSG sıkı bir pazarlıkla 65-66bin liraya alınsabilirse baya bir satış grafiği yakalabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bpnr16 -- 11 Nisan 2013; 13:10:04 >
  • 1.6 TDI CR DPF/66kW motor, 1.2 TSI/77kW DSG, 1.4 TSI/103kW DSG yılın 3. çeyreğinden itibaren sunulacaktır.

Kaynak:Yüce Auto web sitesi >>Yeni Octavia>>E-Katalog
  • maşallah octavia başlangıç 45,500 tl.. jetta başlangıç 43.800 tl.. pek bir donanım farkıda göremedim, olsa nolacak, zaten pek tutulan bir marka değil bu fiyatlarla yine olmaz, insanların tercihi yine jetta olacak yada başka markalar.. burda çok övenlerde o paraları skodaya vermez, boşu boşuna skoda avukatlığı yapmasın kimse.
  • Ben araçı inceledim ve otomatik-dizel aracı test ettim. Ben skoda markası sevmem hele vw hic. Ancak yiğidi öldür ama hakkını ver derler. Araçın koppit tasarımı gayet bşarılı ve üstsınıf hissi veriyor. Motoruna diyecek yok, bana göre sınıfının en performanslı ve az yakan moturu. Hatta araçtan inip kendi dizel aracıma binince arabamın sanki arkasından birileri çekiyor hissine kapıldım. Yalıtım oldukca başarılı ve test sırasında bozuk yoldada denedik ve ses almadım. Ayrıca motor seside çok az duyuluyor. Test sürüşünden sonra içim araca ısındı. Eğer kronik bir hatası da yoksa alınabilecek bir araç. Jetta ile kıyaslarsak. Artıları: Daha yeni ve çekici bir araç, daha geniş ve yerden yüksek (yerden 14 cm yüksekliği var), daha az yakıyor çünkü bluemotion teknolojisi var, zenon far sistemi var. Daha atak ve daha ucuz. Eksisi: Direksiyon simidi resimlerdeği gibi degil 5 kollu hiç yakışmıyor, ikinci el daha düşük olur, parçalı deri koltuklar yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.