Ben de quest 2 siparişi verdim de önümüzdeki hafta gelir herhalde discord linki ölmüş gelince sorular sorabilirim bir an da gaza gelip aldım daha önce hiç kullanmadım :) |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (64. sayfa)
-
-
Buyrun hocam her zaman bekleriz emin olun hayatınız da verdiğiniz en doğru karar :)quote:
Orijinalden alıntı: Sentient6Ben de quest 2 siparişi verdim de önümüzdeki hafta gelir herhalde discord linki ölmüş gelince sorular sorabilirim bir an da gaza gelip aldım daha önce hiç kullanmadım :)
https://discord.com/invite/G4aSCfDQ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 1 Mart 2023; 6:41:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah. Hep istiyordum aklımdaydı da işte benim pc'de baya düşük özellikliydi geçen aylarda pc'yi yeniledim sıra VR'a geldi :)
-
bu cihaz güçlü bir pc mi istiyor yoksa az çok kendisi de halledebiliyor mu?
-
30 dolar için referans atabilcek var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesaj attim
-
kendisi android zaten
-
Quest 3 çalışmaları varmış. 2 kat daha performas ve biraz daha yüksek bir maaliyet ile gelicekmiş.
ıgnQuest 3 Reportedly Twice as Powerful and Slightly Pricier Than Quest 2 - IGNhttps://www.ign.com/articles/quest-3-reportedly-twice-as-powerful-and-slightly-pricier-than-quest-2 -
Merhaba half life alyx için bu gözlüğü almak istiyorum ancak elimde çoooook eski bir pc ve ps4 var sadece. Sadece gözlük ile half life alyx oynamam mümkün mü acaba. Ve ps4 ile çalışır mı acaba
Hayır ve hayır :) en azından ortalama bir oyuncu bilgisayarı lazım size.
şimdi anlamadığım bu cihaz kendi kendine yetiyor ama pc'ye bağlayınca daha mı iyi oluyor
-
Şöyle, piyasadaki diğer gözlüklere göre "mobil" bir cihaz.
PC ile entegre olan gözlüklerin hepsi PC olmadan çalışamıyor. Oculus ise telefon gibi, kendi işletim sistemi var, Android temelli idi yanılmıyorsam. Bu sayede kendi başına bir konsol gibi çalışabiliyor.
PSVR'ı düşünelim, o da PS olmadan çalışamıyor kendi başına. Bu anlamda Oculus rakipsiz. He burada dezavantaj şu, donanımlar henüz PC gibi güçlü olmadığından, kendisi de biraz telefonvari bir platform içerdiğinden, oyun grafikleri öyle müthiş manyak vesaire olamıyor, çok güzel örnekler var, ayrı... Ancak mesela aynı oyunu gözlükten çalıştırma ile PC'den oynamak farklı olabiliyor grafiksel anlamda.
PC'de iş ekran kartınıza düşüyor. Bu anlamda da yapımcılar eğer varsa PC-VR olan versiyonları daha düzgün yapıyorlar görsel olarak. Böyle bir fark var.
Tabi yalnızca Oculus platformunda olan veya yalnızca PC platformunda bulunan VR oyunlar da var. Bunları da ayrı ayrı deneyimleyebilirsiniz.
Örneğin Half-Life Alyx...
Kısaca tek alet ile aslında 2 platform imkanınız var. Ve evet, özetle söylediğinize geliyor bir nevi...
-
Half life alyx i9 10850k ve 3070 ti ile bile kasıyor bu arada 😂
12700K, 3080 rahat oynatıyor en yüksek ayarlarda. Oyunun başında elinizdeki sistemin kaldırabileceğinden daha yüksek ayar seçtiniz gibi bir uyarı verse de
Bilgi olarak yazıyorum bu arada. Belki 12 GB Vram fark yaratıyordur
-
Yav ben Alyx'i yanlış hatırlamıyorsam 2070 ve 3600x ile oynadım. Ki o da rahattı...
Kasma işi sanıyorum bi hata sonucu oluyordu. Kapatıp tekrar açınca düzeliyordu, ya da ilk yüklemede mi yavaş kalıyordu, öyle bir şeyler.
Kasmaması lazım, nasıl çözüldüğüne dair bir şeyler araştırın olmadı, vardır bir çözümü illa ki.
-
Beklerizz :)
https://discord.com/invite/G4aSCfDQ
Davet linkinin süresi geçmiş, yeni linl paylaşabilir misiniz.
Teşekkürler
-
Buyrun hocamquote:
Orijinalden alıntı: ilhan78Davet linkinin süresi geçmiş, yeni linl paylaşabilir misiniz.
Teşekkürler
https://discord.com/invite/vVjdbfXd
quest pro ile bu aynı cihaz mı?
-
değil hocam. quest pro n11 gibi sitelerde 40.000₺ civarında satışta. Bu cihaz daha çıkmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X