Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
87
Favori
105.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştaki 2 ucuz oyunu iyi olduğu kadar kötü yorumlar olmasına rağmen aldım geçtim.

Sosyal deney gibi oldu aslında, açgözlü yapımcılar oyunları makul ücretten çıkarırlarsa düşünmeden alıyoruz böyle, sürüm mü dürüm mü ona karar vermeleri lazım  

Diğerlerini düşüneceğim ama onları da alabilirim  

Edit: Aldım hepsini. İstek listesine bir bahar temizliği çekmiş oldum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 17 Mart 2023; 10:45:15 >
  • Discord sunucumuz

https://discord.com/invite/YJu5CSkz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malum PM rica edebilir miyim? :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, discord çokmüş, malum pm den bende alabilirmiyim d:

• Discord için link gönderebilir misiniz rica etsem

• selam arkadaşlar benim aldığım questin yanında typce to typce kablo geldi, masaüstü bilgisayarımdaki typce akım zayıflığından sanırım bağlantı kuramadım, baeus diye kalite bir markanın typce to usb aparatını alıp usb 3 den bağlantı kurdum programda akım seviyesini yeşil gösterdi ama şarjım düşmeye devam etti yani kabloyla direk çalışmadı, acaba bilmediğim birşeymi var, kablo takılıyken şarj et gibi bir seçenek varmıdır diye menüleri kurcaladım ama birşey bulamadım, sizce kablodanmıdır, sizdeki 5 mt typce to usb olanlarda takınca direk şarj ediyor veya şarjı düşmeden (bilgisayardan beslenerek) kullanabiliyormusunuz..

• Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır fazla sık olmasa da kullandığım oculus quest 2 cihazım var. 1 ay önce spora başlama amaçlı beat saber ve benzeri oyunlar oynamıştım boks vs. Sonra ara verdim ve cihazımı şu an altyazılı film izlemek için taktığımda aşağı kısımlar blurlu gözüküyor. Ekranı silsem de geçmiyor blurluk sanki içerden bir ıslaklık var gibi. Bunun benzeri bir problem yaşadınız mı ne yapsam çözüm olur sizce?

• bende discord linki alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekin1992

bende discord linki alabilir miyim?

Buyrun

discord
    Join the VR Club Discord Server!
    https://discord.com/invite/k8RQCXHw

• Bende bugün itibariyle 128 gb versiyonu alarak aranıza katıldım. Makineyi detaylı kullanım hakkında öğreten bir video falan var mı? Yayın işiyle uğraştığım için malum durumlara pek giremeyeceğim. Birde bu kupon olayı varmış hala devam ediyor mu?

• Selamlar bir süredir başlığı kullanmıyordum şimdi başlığı çalıştırıyorum ne mağazada uygulama resimleri görünüyor ne de telefon uygulamasında. Her şey çalışıyor ancak resimler görünmüyor. Başlığı formatladım sonuç değişmedi. Aynı sorunu yaşayan var mıdır acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheDefiler kullanıcısına yanıt
    Olayı çözdüm bir yere kadar lakin burdan sonrasını halledemedim. Wi-Fi ile bağlandığım zaman oluyor bu hotspot açınca sorun yok. Nedir acaba olayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selam yardımcı olursanız sevinirim

outlet quest 2 aldım 2 gün önce gerçek görüntü yani passthrough kısmında simsiyah yani normalde etrafın siyah beyaz bir şekilde göstermesi gerekmiyormu?

yoksa sizdede öylemi yardımcı olursanız sevinirim.

• Discord sunucumuz

discord
    Join the VR Club Discord Server!
    https://discord.com/invite/9vPWm7fh

• Benim gözlüğü satıyorum beyler kutulu ve ekstradan orijinal elite strap ve amazondan aldığım 5+ mt kablosu var sorunsuz fiyat: 12.000 tl

• Üstadlar vpn kullanabiliyor muyuz bir yolu var mı rica etsem söyler misiniz

• Selamlar, discord çökmüş, malum pm den bende alabilirmiyim?

• V51 guncellemesinden sonra malum sistem ile yukledigim oyunlar calismiyor oyundan atiyor herkeste ayni mi

• Flooo kullanıcısına yanıt

Mesajınız üzerine eyvah engellemeye başladılar dedim ve denemek istedim.

Pinball FX açıldı mesela, 1-2 oyun daha denedim, açılmadılar.

Pinball açıldığına göre aslında tamamen korsan işini engellememişler gibi görünüyor. Tüm oyunları denemedim gerçi...

Bunun yerine birkaç gün sonra oyunları güncellemeyi denemek daha doğru olabilecek gibi.

Eğer yine olmazsa PC-Steam üzerinden alıp oynamaya çalışacağım artık ne yapalım  

• Amid Evil VR diye bir oyun eklemişim istek listesine, çıkmış

%10 indirimle 170 liraya satılıyor, henüz alıp almamaya karar vermedim.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.