Valla gayet güzel görünüyor, normalde Q2'de çok rahatsızlık hissetmiyorum ama kenarlar falan daha bulanık kalıyordu, Pico işi çözmüş gibi. Q2'yi satıp Pico'ya mı geçsem şeklinde kaşıntı başladı Garanti vesaire durumları nasıl hocam peki? TR'de satılan Q2'leri de ne yapıyorlar mesela merak ediyorum, ben Amazon'dan almıştım mesela ama ithalatçı garantili şu bu olanlar ne yapılıyor acaba, hiç bir şey yapamazlar diye düşünüyorum, Tr faturalılar hikaye gibi geliyor Sahibinden'de 9 bin TL civarına Pico ilanları var. Q2 üzerine ufak bi ekleme ile alınabilir. Düşünebilirim. |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (68. sayfa)
-
-
EVet lensler sayesinde çok memnunum.
Ama bu gözlüklere neden OLED veya AMOLED gibi kontrastı yüksek güzel paneller koymuyorlar anlamıyorum. Ben PICO 4'te karanlık sahnelerde kontrasttan hiç memnun kalmadım.
Bir de 90Hz yerine 120 olsa daha iyi olurdu.
Anlaşılan bir sonraki çıkacak VR başlıklar sonunda olması gereken kaliteye ulaşacak gibi görünüyor.
Piyasadaki çok üst düzey profesyonel ürünleri saymazsak, ev kullanıcıları için üretilen bu fiyat performans VR başlıkları bence henüz başlangıç seviyesi teknolojisi olarak emeklemekte.
-
Garanti konusu bana da pek güven vermiyor. Ben N11 üzerinden almıştım.
Q3'ü beklemek de mantıklı olabilir. Ben bekleyemedim açıkçası...
-
Pico steam oyunlarıyla oynanıyor mu? Zaten amacım pc oyunları ile oynamak. Cihaz içindeki oyunlarla çokta işim yok açıkçası. steam uyumluluğu nasıl acaba sormamın nedeni oyun mağazasında htc vive ve oculust yazıyor.
-
Evet zaten ben de steam vr oyunları oynamak için aldım. Hiç sorun olmuyor.
Hatta 8k VR 180 SBS videolar izledim gayet tatmin edici.
-
Bende meta quest 2 yeni aldım bu haftaiçi gelir inşallah. Grubun discord bağlantı linkini iletebilir misiniz?
DC adım : titan#0372
-
quote:
Orijinalden alıntı: titan1762Bende meta quest 2 yeni aldım bu haftaiçi gelir inşallah. Grubun discord bağlantı linkini iletebilir misiniz?
DC adım : titan#0372
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim katıldım.
Bunun dışında birde PCVR için kablo alacağım. Araştırma yapıyorum kullanıp memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir kablo var mı link iletebilir misiniz? Macrobot'un kablosu sürekli karşıma çıkıyor fakat bağlantı kopması ve uç kısmı kırılarak sürekli sorun yaşayanlar varmış. Firma bu konuda iade veya değişimde kabul etmiyormuş. Sorun yaşamamak adına sizlerden tavsiye bekliyorum.
-
Aslında ben de USB 3.2 Gen 2 C to C 5 metre kablo arıyorum ama bulamıyorum
-
Macrobot'un kablosunu uzundur kullanıyorum. Hatta kabloyu aldıktan sonra bu uç kısmı kırılmasını okumuştum ancak başıma gelmedi. Ki kabloya hiç düzgün bakmıyorum, sökünce yerlerde falan geziniyor. Onun haricinde gözlük üzerindeki şarj yerinin etrafını da erittiği vs gibi şeyler de gördüm. Fakat o makinelerin anakart-usb çıkışları ile mi ilgili bir sorun, başka bir şey mi, yoksa bir partide falan mı böyle bir sıkıntı var anlamadım.
Kablo ile birlikte cırt da geliyor, kablonun hemen devamına gözlük kayışı ile birlikte onu da sarınca o bükülme işinden de kurtuluyorsunuz gibi.
-
Oğuzhan Abi Oculusu bana sattın Pico mu aldın :) Değiştirmeye değer mi
-
Ben Oculus'ü USB 3.0 olarak PC'ye bağlayamamıştım. Sen bağlayabildin mi?
Eğer memnunsan değmez.
Ben Pico 4'ün kontrastını hiç beğenmedim ama PC VR olarak oculus'e göre daha çok memnunum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OguzhanKeskinbaltaBen Oculus'ü USB 3.0 olarak PC'ye bağlayamamıştım. Sen bağlayabildin mi?
Eğer memnunsan değmez.
Ben Pico 4'ün kontrastını hiç beğenmedim ama PC VR olarak oculus'e göre daha çok memnunum.
Hiç kabloyla Pc ye bağlanmayı denemedim abi. Senden aldım aynı gün bir kaç oyun attım. Pcye bağlamak için kablo felan almadım Airlinkte sorunsuz çalışıyor o şekilde kullanıyorum. Sorunun kabloyla ilgili olabilir mi
-
Hocam selamlar;
Pico ya direkt Harici HDD baglayıp içeriğine erişilebiliyor mu mu? Quest2 de maalesef olmuyor ( uzun yollarla uğraştırıyor daha dogru)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denemedim ama olması mümkün sanırım. Çünkü ayarlar kısmında OTG'den bahsediyordu. PC VR için dandik bir USB 3.0 kablosu ile bile sorun yaşamıyorum.
-
Selamlar herkese
Cihaz içerisinden YouTube izlediğimizde görüntü inanılmaz kötü
Normal mi bu durum ?Yani cihazın kalitesi bu kadar mı Yoksa bi ayarı falan mı var ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durum cihazdan kaynaklanmıyor. Bu durum Youtube'ın VR videolara özenmemesinden kaynaklı.
Normalde '8K 180 fov SBS VR video' izleyebilirsen youtube'ın bu işi ne kadar az ciddiye aldığını anlarsınız.
Şu siteyi bir deneyin mesela:
-
Tşk ederim akşam mutlaka deneyeceğim
Cihaz 8k video oynatıyor yani yanlış anlamadıysam ?
Çok iyiymiş gerçekten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X