< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathtricks -- 7 Mayıs 2023; 10:38:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (69. sayfa)
-
-
Insanlar bir hevesle alip pisman oluyor , gozlugu oyun icin satin aliyorsan tam kapasite kullanmak icin guclu bir bilgisayara ihtiyac var , ama onun disinda film izlemek icin de mukemmel bir cihaz simemada film izliyormus gibi tecrube veriyor ben oyunda oynuyorum ama cok film izleyen biriyim sirf film izlemek icin bile satin alirdim ihtiyac meselesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım benim rtx 3070li pcm var onun için alacağım inşallah pişman olmam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PC VR için Pico 4'ü de araştırın isterseniz.
Pico 4'ten lcd panel olması sebebiyle karanlık sahnelerdeki kontrast düşüklüğü dışında memnunum.
-
Yukardaki yorumlara bakıp araştırdım ama satan yer bulamadım yurtdışından getirmek gerekir sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trendyol ve 360avm'de var sanırım
-
oculus quest 2 discord kanali icin davetiye alabilir miyim.oyunlarla ilgili problemim var giremiyorum da.reset atmadan çözülebilir mi sormak istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çözüm bulabildiniz mi hocam
Sideloader'de neredeyse bütün oyunlar güncellendi. Tekrar indirip atabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBlackJack -- 8 Mayıs 2023; 0:13:8 > -
Discord sunucumuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
çok teşekkürler
Selam arkadaşlar...önceden hepsi çalışan oyunlar şu an çalışmıyor nedir sebebi??
-
selam millet! SKYBOX kullanan var mı ?? satın almadınız giriş yapamazsınız artık diyor. çözümü bulan var mı ?
-
Bu şekilde çözülebiliyor mu peki?
-
Aynn yeni sürümler sıkıntısız çalışıyor
-
Hmm eyvallah teşekkürler hocam.
-
yüklediğim oyunlar bendede çalışmıyor. format attım tekrar yükledim nafile. yukarıda bir arkadaş sideloader ile yaptığını yazmış , nasıl yapılıyor bilgi verirmisiniz
-
Cihaza güncelleme geldi ve APK oyunlarım artık çalışmıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X