Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
87
Favori
105.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bobo vr+fan+taşıma çantası İle birlikte. 256GB.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç bir şey analmayarak oculust quest 2 128 gb dün aldım pc de kullanacağım. Bir kaç sorum var. Oculust 3 çıkıyor biliyorsunuz beklemeye değer mi ? Oculust 2 nin fiyatı 4 haziranda düşüyor. Türkiye yansır mı ve ne zaman yansır acaba iade mi edeyim. Kafam karıştı.

Diğer konu ise ben evime aimesh wifi 6 1.2gbit internet kurdum. Anakartada wifi 5 1.2gbit destekliyor. Nasıl bir kurulum yapmam lazım.

Oculust link kablosu 5 gbit yan sanayi video da gördüğüm kadarıyla 2.5gbit ile bağlanıyor. Oculust dan mı kaynaklı Orjinal kablo 5 gbit mi bağlanıyor.

Kablo önerileriniz var mı

Amacım pc oyunları oynamak vr içindeki oyunları yiğenim misafirler için kurarım. Kendim için değil. Bazen çok oturarak çalıştığım için akşamları yatarak dizi izlemek için kullanırım. 128gb yeterlimidir. 256 bir artısı var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 2 Haziran 2023; 17:52:30 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Bende davet alabilir miyim

• online olması şart mı

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

Bende davet alabilir miyim

discord
    Join the VR Club Discord Server!
    https://discord.com/invite/9shgVjMv

• REferans kodu alabilir miyim varsa

• Bende davet kodu alabilir miyim rica etsem?

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Giriş yapamıyorum. Davet linki alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyceyy

Giriş yapamıyorum. Davet linki alabilir miyim?

discord
    Join the VR Club Discord Server!
    https://discord.com/invite/9shgVjMv

• Arkadaşlar bir problemim var biraz karışık.

Bir VR Salonu işletiyorum.

İnternet Ana Modemden switche geliyor , switchten VR odalarındaki routerlara gidiyor.

Router bilgisayara bağlı, Oculus routera bağlı. Bu şekilde kablosuz olarak oynatabiliyorum.

Ubisoft firmasının premium vr oyunlarını aldık. Para ile satmıyorlar, vr salonu olarak başvurduk ve onaylandı.

Problem şu ki oyunları oynatabilmem için bilgisayarların aynı ağda yani LAN da oynatmam gerekiyor.

Teknik olarak internet tek bir hattan 4e bölünüyor yani aynı ağdan besleniyoruz ancak LAN'da gözükmüyoruz.

Hamachi ile bu problemi geçici olarak çözdüm ancak daha stabil bir çözüme ihtiyacım var. Virtual Desktop kullanan var mı acaba?

Virtual Desktopta router ile pc bağlamak gerekiyor mu yine de ? Yoksa farklı bir ağdan virtual desktop ile bağlanabilir miyim?

• Merhaba dostum,

Virtual Desktop'un sıklıkla sorulan sorular kısmının en altında şöyle bir şey var:

"Can I connect to my computer over the Internet?

Yes, make sure "Allow remote connections" is checked in the Streamer window. You'll also need to enable UPnP on your router and the Streamer App will forward the required ports automatically. If you want to manually configure your router, forward TCP ports 38810, 38820, 38830 and 38840. All traffic uses end-to-end encryption."

Ama aradığın stabil çözüm bu olur mu bilemedim, en başlarda da bir yerde "Eğer bilgisayara düzgün bağlanamıyorsanız (ve remote access kullanmıyorsanız)..." diye başlayan bir tavsiye kısmı var, remote access ile düzgün bağlantı olmazsa normaldir diye ima ediyor. Kendi sitesinden Discord'una girip sormanı öneririm yinede.  

• O halde şöyle bir çözüm olabilir ,

Tüm bilgisayarlar aynı modemden ethernet kablosu ile bağlanırsa LAN'da olmuş olur. Her routera da ayrıca internet çekerek gözlükleri kablosuz olarak internete bağlamış olurum ve internet üzerinden bilgisayara bağlanmış olurum.

İnternet hızında bir problem olmazsa bu çözüm olabilir

• zaen kullanıcısına yanıt

ewt virtual desktop ile pc ye bağlanman gerekiyor. Arada router olmalı. Vİrtual desktop senden kaskın ismini isteyecek. ikisi aynı olunca ağdan birbirini görecek ve bağlanacak.

• Bu cihaz yahut benzer bir cihazı film dizi izlemek için almak isteyenlere önerir misiniz?
    Film dizileri izlemek için steam platformlar mı kullanılıyor? Bigscreen diye bir uygulama duydum ama orada biz altyazısız film vs nasıl izleriz?

Disney netflix kodi vb şeyler yüklenip, büyük ekran yapıp izleniyor mu?

Bugün 65 75 inç televizyonlar 30 40 bin tl den başlıyor, bu onlar için alternatif olabilir mi? Şarjı az gidiyor diye biliyorum, 2 saat film için yeterli değil, o konuda nasıl bir çözüm üretiliyor?

• Bir aylik quest 2 cihazimi satiyorum kutu icerigi tam faturali garantili , sorunsuz kusursuz sifir ayarinda isteyen olursa istanbul veya ankara elden inceleyip satin alabilir

• zaen kullanıcısına yanıt

ubisoft'un premium vr oyunlari hangileri oluyor, merak ettim satmadiklari ne varmis  

• Merhaba arkadaşlar, oculus quest 2 almayı düşünüyorum. Ama iki farklı isimle karşıma çıkıyor. Quest 2 all in one ve quest 2 şeklinde. İkisi arasındaki fark nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar S.A. bugün nasipse bir tane meta quest2 gelecek kargoyu bekliyorum..malum bu olayda yeni olduğumdan.bu yaşca büyük abinize yardımlarınızı bekliyorum..discord davetiyesi istiyorum..birde şu "malum" dan..birde referans olayı var 30$ lık

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.