Şimdi Ara

Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.661
Cevap
87
Favori
105.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay önce quest 2 aldım. Ama hem airlink hemde kablo da kasma oluyor. Half life yada blade and sorcery farketmiyor. Oyunlar kasıyor etrafa bakarken etraf tam yüklenmiyor gibi siyah oluyor. Lütfen biri yardımcı olsun bütün hevesim kursağımda kaldı yav

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cmhrcn06 C kullanıcısına yanıt

quest 2 yi zor bela satanlardanım. bence çöp hem ekran kötü hem genel hissiyat berbat sıcaklarda oynayınca camlar terden görünmüyor. pico 4 aldım severek kullanıyorum ekranda soğutucu fan var sürekli göz kısmına üflüyor. göz ayarı motorlu sistemli ekran güzel. hobi olarak oyun tasarlıyorum fakat öyle sahneden sahneye geçen savaş oyunları değil sandbox tarzı. forumu okuyan kim varsa quest 2 almayı bırakmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armaagn -- 23 Temmuz 2023; 14:17:43 >
  • Tam takım bir yıllık quest 2 setimi satıyorum. İlgilenen PM atabilir.

• Discord linki alabilirmiyim? Bide malum yoları anlatabilicek biri yazabilirse sevirinirm...

• quote:

Orijinalden alıntı: cmhrcn06

Discord linki alabilirmiyim? Bide malum yoları anlatabilicek biri yazabilirse sevirinirm...

discord
    Join the VR Club Discord Server!
    https://discord.com/invite/kqUmQMP5

• 3 aylık Quest 2 satılık.Fatura kutu mevcut.0 ayarında ucuz

• cmhrcn06 C kullanıcısına yanıt

öncelikle airlink üzerinden giriyorsan ve internetin 30 40 mbpslerdeyse tam bahsettiklerini yapar. yada pc in vr kaldıracak donanımı yetersiz ise veya son olarak kendi airlink kablosu yerine normal bir type c kablo ile bağladıysan ondan olabilir. bunların dışında genede bahsettiğin olay oluyorsa cihazda sorun var demektir ama büyük ihtimal bahsettiklerimden birisidir sorun.

• arkadaşlar merhaba bu malum olayla oyun yükleme işi bitti sanırım yüklediğin ünlü oyunlar beat saber the climb v.s açıldığı sırada geri kapanıyorlar mağaza da olmayan oyunlarda sorun yok ama onlar açılıyor. bu işe bir çözümü olanınız var mı ? gönül ister ki alalım rahat rahat oynayalım lakin oyunlar dolar ile tl ye vurunca çok büyük rakamlar çıkıyor. bilemiyorum bu işe bir çözüm bulamazsam bende satmayı düşünüyorum.

• Arkadaslar bilgisayarim ekran karti intel hd graphics 620 ben bu cihazi quest link ile baglayamaz miyim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende davet kodu ve nasıl yapıldığı ile ilgili bir PM ve malum yollar hakkında PM istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karamel554 K kullanıcısına yanıt

Yok, bir ara öyle bi panik yaşattı bize ama düzeldi.

Ya başlık tarafında güncelleme ile bir şeyleri değiştirdiler, ya da "ilaçlı" oyunlar cephesinde yöntemi çözüp oyunları güncellediler. İki türlü de deneyin, oluyor.

Örneğin bende bazı oyunlar çalışıyor, bazıları çalışmıyorken, en son bazılarını tamamen kaldırıp tekrar yükledim, o arada da başlığa 2-3 defa güncelleme geldi. Hiç bir ayarla oynamadım. Mesela Climb2 açılıp kapanıyordu, açtım gayet oynadım kapattım.

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Bağlarsınız da, görüntü hareket etmez herhalde, tablo gibi bakarsınız öyle  

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Baglanmadi zaten 😀 Sadece masaustunu kullanmak istiyordum

• Beyler oyun yükleme ile ilgili klavuz varmı?

• İkinci elden Meta Quest 2 almayı planlıyorum ancak kafama takılan en büyük sorun "malum" yollarla yüklenen oyunların kaldırılacağı/engelleneceği söylentisi. Son güncellemeyle birlikte sanırım bazı oyunların açılmadığı söyleniyor. Güncel olarak kullanan birisi açıklayabilir mi?.

• bt5214 B kullanıcısına yanıt
    su an cihazımda 49 ya da 48 sürümü var güncellemeleri kapatmıştım, ama 50 üstü sürümü olan arkadaşlarla da iletişim halindeyim sıkıntı olan oyunları yeniden yükleyince sorun kalmadığını söylüyorlar

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    VR Gamingyoutube
    Quest 2 Geliştirici Ayarları Nasıl Açılır? Apk Nasıl Yüklenir? Sidequest Nasıl Kullanılır?
    https://www.youtube.com/watch?v=qSChxSkHQHE&feature=youtu.be
    şu bağlantıdaki adımlarla geliştirici modu açın, daha sonra Rookie sideloader ile oyun yükleyebilirsiniz

• Karamel554 K kullanıcısına yanıt
    yeniden yükleyince problemin çözüldüğünü söylemişti çoğu arkadaş

• hakanademir H kullanıcısına yanıt
    Daha önce yüklenenleri nasıl silebiliriz?

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    ayarlar da var kaldırma seçeneği, android telefon gibi düşünün

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.