Hem oculus quest 2 için hem telefonum için kullanabileceğim çok hızlı data aktarımı yapabilen type c kablosu önerebilir misiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (75. sayfa)
-
-
Ankara'daki bir dostuma açılmamış kutu Quest 3 hediye etmek istiyorum. Ürün fiyatının 3 katını vermeye hazırım. Bunu yurtdışında ürünlere erişimi olup da en yakın zamanda ayarlayabilecek biri varsa bana özelden yazabilir.
-
Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. Discord linki gönderebilir misiniz acaba? Bir de malum yollarla oyun ve film izleyebilmek için yapılması gerekenlerin olduğu bir link var mı. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Discord için link alabilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Red Matter 2 oynayan var mı? 55 liraymış zamanında şimdi fiyatı yüksek ama indirim zamanı alırım belki diye istek listesine ekledim.
-
Portal 2 VR modu için fan çalışması varmış
Flat2VRyoutubeAfter a lot of blood, sweat & tears, Gistix has decided to release the initial version of his Portal 2 VR mod today! The entire game can be played in 6DOF VR with full motion controls! Join the Flat2VR.com Discord to get started, get help, etc. and download the mod here: https://github.com/Gistix/portal2vr/releaseshttps://www.youtube.com/watch?si=K1ROTw5p-qY1Rn9J&v=nQZ601kEDFI&feature=youtu.be -
https://www.sahibinden.com/s/mKUWK3Kk
arkadaşlar temiz kullanılmış olup, artık vakit ayırmadığım 128 GB Oculus quest 2 aksesuarları ile birlikte satıyorum. Yanında 1200 TL'lik BOBO VR M2 KONFORLU BAŞLIĞI ÜCRETSİZ VERECEĞİM. Garantisi devam ediyo.
Ürünün fiyatını daha önce olduğu gibi pazarlıkla vs. uğraşmamak için ortalamanın bir tık altında yazıyorum. Havale sonrası kaliteli bir şekilde kargolama ile ürün yollanır. Elazığ emniyetteyim, isteyen gelir elden alır test eder. Ürünün kutusu faturası duruyor.
Herhangi bir kusuru sorunu yoktur. Oynayıp bitirdiğim oyunlar aşağıdadır. Hepsinden de zevk alarak oynadım.
Beat Saber
Half-Life: Alyx
No Man’s Sky
Microsoft Flight Simulator
Star Wars: Squadrons
Falcon Age
Iron Man VR
Batman: Arkham VR
The Elder Scrolls V: Skyrim VR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mistakey_87 -- 6 Ekim 2023; 12:37:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oculus store için 30 dolar referral code çalışıyor mu? Nasıl kullanılıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxyyrekt -- 7 Ekim 2023; 12:53:11 > -
beyler şu oculus için kayış eklentilerinden elinde olupta satmak isteyen varmıdır acep. amazondan alıcam ay sonuna kargo diyor işime gelmedi.
-
Quest 3 çok iyi olmuş 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum. Korsan oyun yükleme konusunda fark olmaz değil mi quest 2 ile arasında? İstediğim oyunu kurabilirim yani?
-
Çalışıyor ama cihazı alalı en fazla 7 gün geçmiş olmalı
aynen aynı mantık şuan Quest 3 içinde çalışıyor
Discord sunucumuza bekleriz:
-
Selamlar
Quest 3 almayı düşünüyorum. Türkiye’de ne zaman e ticaret sitelerine düşer acaba? Kredi kartı ile alabileceğimiz güvenilir bir kaynak var mı?
Merhaba arkadaşlar bilmiyorum yapan oldu mu ama,Quest kullanan kayıt etmemiş arkadaşlar için iki tarafada 30$ verecek davet linki bırakıyorum.Kullanan olursa hem bana hem kullanan arkadaşa Quest Store da 30 Dolar hesap bakiyesi gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalsızSoda -- 15 Ekim 2023; 12:31:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eleven tennis'in yeni mixed reality güncellemesi harika olmuş. Etrafı görerek oynamak çok iyi hissettiriyor. Quest 2 nin siyah beyaz dandik kameraları ile bile süper çalışıyor. Sırf bu özellik için Quest 3 alasım var ama fiyatlar uçuk. Şimdiden 500 euroyu hazırlayıp yazın yurtdışından almayı düşünüyorum...
-
22-25 bin TL gibi bir fiyatla avm360'ta ön siparişe açıktı. Kasım ayı gibi teslim edileceği söyleniyor.
Bunun yanında Amazon ABD ve Almanya'da 15-17bin TL civarı.
Bi yurtdışı yaptığımda alabilirim gibi. 8-9'lara da bizimkini satsak, makul gibi.
-
Kaliteli bir DCS World deneyimi yasayabilmek icin Quest 2 onerir misiniz? yoksa butceyi arttirip baska modellere mi bakilmali? iyi forumlar.
-
DCS bilmiyorum ama ace combat alternatifi vardı adını unuttum güzel, star wars squadrons da güzel. Ama araba yarışı vs uzak nesne olaylarından dolayı benim için rezaletti. DCS denemedim ama.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X