Ben malum yolla oyun yüklemiştim uzun süredir cihazı kullanmıyordum, en son ocakta bi güncelleme yapıp cihazı kapatmıştım bu gün açtım yeni güncellemeleri yüklemedim fakat hiç bir oyun açılmıyor, oyunları silip yükledim cihazı resetledim fakat hiç bir şekilde çalıştıramadım. orjinal oyunları açıyor. bilen biri discord falan verebilir mi? |
Oculus Quest 2 Kullanıcı Kulübü [ANA KONU] (74. sayfa)
-
-
discord linki + malum yöntemler için link vs alabilirmiyim yardım lazım yeniyim teşekkür
-
Yeni kod alabilir miyim?
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar bir sorum var internette cevabını bulamadım. Quest 2 aldım ve Air Link üzerinden bağlantı yapmayı düşünüyorum ancak bilgisayarın bulunduğu odada yer olmadığı için farklı bir odada kurmayı düşündüm. Quest 2 ve modem aynı odada olacak bilgisayar farklı odada kablolu bağlantı olacak şekilde bağlantı kaybı vs. yaşar mıyım? Yoksa Quest 2 ve PC aynı odada mı olması gerekiyor.
-
pc ile ister aynı odada ol ister farklı, modem ile quest 2 yakın olduğu sürece bilgisayarın nerede olduğunun bir önemi yok.
-
2 gün önce hayatımın en acayip alışverişini yaptım ankamall avmde ilk defa görüp test etme şansım oldu ve bayıldım gittim akşamına ürünü 2.el olarak satın aldım..ben ürünü çok beğendim henüz oyun deneyimleme şansım olmadı yol yordamını öğreneceğiz artık ama özellikle eşim ve 8 yaşındaki kızım çok beğendiler bakalım bi heves mi olacak yoksa severek kullanmaya devam edecek miyiz...
-
Arkadaşlar selam
Oculus Quest 2 sahibiyim. 1 hafta öncesine kadar airlink bağlantısı kurabilirken son 1 haftadır kuramıyorum. Güvenlik duvarında uygulamay izin verdim ama yine de bağlantı kuramıyorum. VR da PC ismi çıkıyor basıyorum eşleştir diyorum ama PC ye bildirim gelmiyor. PC de oculus uygulamasını silip tekrar yükleme yaptım ama maalsef yinede çalışmadı. Başına gelen olduysa fikir verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
-
PC'de Oculus'a verilen izinleri de kontrol ettiniz mi, belki orada bir sıkıntı olabilir.
-
Evet kontrol ettim. Sıkıntı gözükmüyor. Ek olarak güvenlik duvarı içinde uygulamaya izin ver deyip ekleme yaptım
-
Discord linki alabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar herkese. Çiçeği burnunda bir quest 2 kullanıcısı olarak bende aranıza katılmış bulunmaktayım. Bu VR setini daha çok PCVR olarak yarış ve uçuş simulasyonlarında kullanıcak olsam da yine de arada evde beatsaber tadında oyunları standalone oynarım diye tercih ettim. Ancak aklımda bazı sorular var. Özellikle Assetto Corsa ve diğer yarış simulasyonlarını oynarken çok fazla pikselleşme görmekteyim. Ekranda her şey tertemiz akıyor ancak gözlükte ps1 yılları tadında bir görüntü ile karşılaşıyorum. GPU tarafında amd 5600xt kullanmamdan ötürü bir yetersizlik mi söz konusu yoksa link kablosu olarka oldukça dandik bir kablo kullanıyor olmamdan mı kaynaklı acaba? (yeni kiwi kablo söyledim kargo bekliyorum, umarı ondandır. :) ) Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Bu arada PCVR kısmında Automobilista 2 adlı simulasyonda arkadaşım ile beraber yaptığım yarış kaydını da şöyle bırakayım. Umarım izlerken eğlenirsiniz. İyi seyirler :)
Race PubyoutubeVR Racing with Oculus Quest 2 and Logitech G29 @Automobilista 2 GT3 Race @Barcelona Catalunya Track AI at %105 Skill and High Agressiveness Oculus (Meta) Quest 2 Logitech G29 PC Specs: AMD Ryzen 5600 at stock clock and voltage AMD RX 5600 XT (Stock) 16gb Ram (8x2 @3000 Mhz) #logitech #logitechg29 #vr #vrracing #simulator #simulation #simulationgames #automobilista2 #iracing #needforspeed #thrustmaster #fanatec #htc #htcvive #oculus #oculusquest2 #oculusquest #meta #facebook #barcelona #catalunya #yaris #virtualreality #sanalgerçeklikhttps://www.youtube.com/watch?si=WLnVcZP59KOAAFpY&v=K3oHUGJ1I94&feature=youtu.be
-
-
Anladım hocam çok teşekkürler. Kafama takılan şey görüntünün blurlu olmasından ziyade sanki antialiasing i kapatmışım ve 1080 p monitörde 640x480 görüntü açmışım gibi tırtıklı olması. İnternetten ''through the lens'' görüntülerine baktığımda çok net değil ama tırtıksız, blurlu görüntüler görürken gözlüğü kullandığımda yırtıklı, tırtıklı görüntüler görüyorum. Tabi bu through the lens görüntüler cihazın optiğine telefon dayayıp çekilen görüntüler olduğu için tam olarak doğru sonuçları göstermiyor olabilir.
Gpu kısmında AMD rx 5600xt (RTX 2060 rakibi gibi) kullanıyorum ama gtx 1060 la yada 1660 la bile gayet iyi kullanan insanlar olduğunu okudum.
Son tahminim de Link kablosu üzerine. Şu an logitech f710 un uzatma kablosu ile beraber bir telefon şarj kablosu ile bağlıyım. O da kasanın ön portuna usb 2.0 dan. KİWİ nin 3mlik link kablosunu sipariş ettim. Gelmesini beklemekteyim. Umarım tüm sorunlarım bu hamle ile düzelir :)
Tecrübeli kullanıcılar olarak sizlerin görüşlerine ihtiyacım var, teşekkürler.
-
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim öncelikle. Vr dükkanı işletmecisi olarak ilk aldığım 3 adet quest 2 cihazımda ses sorunu yaşıyorum, son aldığım cihazların sesleri çok yüksek çıkarken ilk aldıklarımın sesleri neredeyse yok diyecek kadar az çıkıyor. Sebebini bilen, yardımcı olabilecek olan varsa çok memnun olurum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
referans olayı hala geçerli mi. yeni kayıt olacağım
-
Pc oyunları ile kullanmayı düşünüyorum ama Oculus Quest 2 alırken yanında alınması elzem aksesuarlar nedir? Kablo vs gibi. (Ektra kafa minderi vs gerek yok)
Kabloyu şundan dolayı soruyorum, kullanırken aynı anda sarj oluyor sanırım kablo üzerinden, kablo takılıp düşme olayıda kafamı karıştırıyor ama 2-3 saatlik sarj süresi çok kısa. Kafam karışık bu konuda.
-
Cihazı alalı 1 ay olacak fakat ben satmaya karar verdim arkadaşlar tek sebebi ise felaket derecede baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor bende..bünyem kaldırmadığı için çok üzüldüm açıkcası çünkü keyif almaya başlamıştım fakat özellikle ilerleme gerektiren oyunlarda allak bullak oluyorum..
Cihazı almayı düşünen arkadaşlar için bu konuyu da dikkate alıp kendilerini test etmelerini tavsiye ederim.
-
İLERLEMEYİ KAYARAK YAPARSANIZ MİDE BULANTISI YAPIYOR GENELDE TRANSPORT ZIPLAYARA İLERLEMEDE MİDE BULANTISI OLMUYOR
-
Hocam WhatsApp grubuna hala alım var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vader002800 -- 14 Eylül 2023; 11:7:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X