Şimdi Ara

Oculus Rift 'crescent bay' Ölmeden önce mutlaka deneyin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
5.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknolojinin kilometre taşlarından biri de bu makine olacak herhalde

• Mesut abinin bi' GM Elite için heyecanlandığını görmüştüm ama Oculus Rift aklını başından almış :D Benim de büyük heyecanla beklediğim, almak için kenara para koyduğum bir cihaz.

• İşte bu incelemeyi bekliyordum. Şu an o kadar çok benim olsun istedimki şu meret, şimdiden kenara para koymaya başlıyorum. Kaça gelirse gelsin almam gerek.

Bu arada fiyat hakkında bi bilgisi olan var mı?
  • İleride filmlerdeki karakterlerden biri biz olacaz. Bruce Wills kulağımızıa birşeyler fısıldayacak, Cameron Diaz ile el ele tutuşup romantizm yaşayacaz :) Bu teknoloji bana bunu hayal ettiriyor. Gözükleri takıp bi köşeden filmi izliyor gibi değil de, direkt bir karakterin gözünden yaşayacaz filmi. Belki de karakterler arasında seçim bile yapbiliriz.. 3 boyut nasıl bi değişim ise bu alet de öyle olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barerkican -- 9 Ocak 2015; 0:06:35 >
  • Aga öyle anlatmışsın ki, forum olarak hepimize bundan sonra bir tesbih gerekecek gibi (99'luk olandan), zaten en çok beklediğim yenilikti diyebilirim...

• Mesut'un anlatımı Oculus'u heyecanla bekmeleyen biri olarak beni bile etkiledi. Şu andan itibaren Oculus ile ilgili gelişmeleri merakla beklemeye başladım.

• Hissetmeyi bırakın koku olayı tad alma olayları v.s olsa keşke o zaman matrix olur.

Bize 8K ekran gerekli çünkü yakından bakıyoruz 4k da bile dikkatli bakarsak pixelleri görebiliriz ama 8k da zor görünür.

• Eğlence sektörünü baştan aşağı değiştirecek bu cihaz. Facebook bunu iyi gördü, Oculus VR'ı alarak müthiş bir yatırım yaptı.

Bu arada Oculus VR'ın kurucusu Palmer Luckey 22 yaşında (1992 doğumlu). Şimdi John Carmack dahil büyük bir ekiple çalışıyor. İnovasyon dedikleri bu olsa gerek.

http://en.wikipedia.org/wiki/Palmer_Luckey

http://www.forbes.com/sites/davidewalt/2014/01/06/30-under-30-the-brightest-young-stars-in-video-games/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 9 Ocak 2015; 1:26:14 >

• 2015'te edineceğim aletlerden biri. :)

Assetto Corsa'nın VR desteği vermesi ise ayrı bir güzellik.
  • içerik olmadığı sürece almak mantıksız olacak. 1-2 yıl düzgün içerik olmayacağı için teknoloji merkezlerinde deneyip hevesimizi almak en iyisi olur. Yoksa yeni çıkan konsollar gibi oyun bekleriz ;)

• Keşke deneme şansımız olsa
  • bir yanda sony nin hmz t3 ü,bir yandada bu bakalım denemek nasip olacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tribal_dns

quote:

Orijinalden alıntı: fierro35

Yaş 35 çocukluk hayalimi yaşamaya az kaldı :) :)

dayıoğlumda senin yaşında büyük olasılıkla alır o bizde yancı olarak yerimizi alırız tabi

bende yancı çok 3 erkek yiğen 2 erkek evlat :)
  • 3D balonundan sonra Oculus Rift'e pek sıcak bakmıyordum açıkcası gelip geçici şuan pek kullanılabilir olduğunu düşünmüyordum fakat Mesut çevik'in heyecanı merak uyandırdı bende.

benimde merak ettiğim gözlük ile kullanımı ve uzun kullanımda ki sonuçları. sonuçta bugün gözlük bile 8-9 saat takılı kalınca bir iz bir baskı yapıyor buruna acaba böylesi bir cihaz neler yapar.
  • Fiyatı 300 ile 500 $ arasında olur heralde ama her türlü alıcam ilk gördüğümden beri heves ettim bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: zumber4428

Hissetmeyi bırakın koku olayı tad alma olayları v.s olsa keşke o zaman matrix olur.

Bize 8K ekran gerekli çünkü yakından bakıyoruz 4k da bile dikkatli bakarsak pixelleri görebiliriz ama 8k da zor görünür.

Haklısın.
    Birde 8K ekrana nasıl bir ekran kartı görüntü aktarabilir o meçhul.
    Bence piyasaya çıkması için bi 2-3 tıl daha süresi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses de sanal gerçeklik olayında çok önemli oculus gerçekten paiyasa kaymağının peşinde olsaydı çoktan yarım yamalak biçimde piyasaya çıkardı ama hala geliştiriyorlar kiti.
    4k yüksek yenileme hızı olan bir oled ekran birde doğa olaylarını taklit edebielcek çevresel bir sistemle (ısı rüzgar titreşim vb) ultra hafif bir oculus rift bizi bizden alır götürür başka diyarlara :D

• Millet iyice robotlaşıcak Suretler filmi gerçek olacak gibi.
  • Mesut reyiz 3 dk oculus rift anlatıp 4 dk heyecanını paylaşmışsın :D

• South park s18 e 07 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.