Şimdi Ara

Oculus Rift 'crescent bay' Ölmeden önce mutlaka deneyin! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
4
Favori
5.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuklar gibi sevinmiş ve heyecanlıydı mesut hocamı ilk defa böyle gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecegin teknolojisini bugünden yaşamak isteyenler için bir alet.Çok merak ettim bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba önceki prototipler baya ağırdı, ağırlığı düşürmeleri güzel olmuş.

Öğrenci halimle alabilirsem ben de bi almayı denerim bu videodan ve Mesut Çevik'in tweetlerinden sonra
  • valla ben de heyecanlandım. gözlük takanlar kullanabilecek mi bunu? hissiyat bi kötü şekilde etkilenir mi gözlükle?

• Bende heyecan yaptım niye yaptıysam

• Oculus VR projesini başından beri takip eden biri olarak geleceğin evlerde kullanabileceğimiz VR projelerinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Oculus bizlere bu pahalı deneyimi evimizde kullanma şansını vermek adına başlatılmış bir çalışma ve çok başarılı gidiyor.

Gençlerin Palmer Luckey'in hayatını, kariyerini okumasını tavsiye ederim. iPhone tamir ederek kazandığı paralarla evinin garajinda neler gerçekleştirmiş durumda.

Mesut Çeviğin "anlayamazsınız" kalıbını kullanması da çok güzel özetlemiş durumu. :D

• Abi öyle anlattınki ilk uçakla fuara gidiyorum denemeye... Yarının ne göstereceği belli olmaz.
  • Biri demişki 8k 120hz ile çıksın.la olm 8k da bir oyunu 120 fps de oynamaya evindeki hurda dayanırmı hiç...2k ekran bence yeterli olur tabi mesut abinin görüşü nasıl olur bilemiyorum.

• Bu ne heyecan böyle mesutcugum relax

• Cikip alsak bile icerikler onemli. Ve suan piyasada fazla yok en azindan 1-2 wene beklemek lazim.

• Sword Art Online animesini izleyin arkadaslar bu isin sonu oraya varir ..

• Adam gibi bişey olsa ceosu bırakıp gitmezdi.
    Morğheous projecti bekliyoruz yaşasın sanal gerçeklik:D
  • Oculus rift le cikacak olan filmleri düşünemiyorum.Hakkaten eylence sektöründe çağ açacak bir ürün.

• Şu üniversiteye geçtiğimde gerekirse arabayı satar buna uygun bi sistem dizerim.Yok böyle bir şey arkadaş! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

8k 120 hz lik oled bir panel ile sanırım artık nirvanaya ulaşırız.

Umarım son kullanıcı versiyonu ilk olarak 2k değil de 4k olarak çıkış yapar. 2k olursa bir sonraki yıl 4k ondan sonra yüksek hz ki daha sonra da 8k ya geçiş yaparlar tahminen , her sene kaymağını yemeye çalışacaklardır doğal olarak. Umarım panel özelliklerinden çok fazla kısmazlar. Her sene daha yenisini çıkaracağız diye.

2 tane 8k ekranda 120 fps de artık mario oynarız.

2 tane 2k da 60fps de cs go oynanır heralde en fazla.

• Sanrım bu seneki Ces 2015 fuarı fazla renkli değil gibi. Özellikle anlatımınızda büyük bir heyecan vardı bizide heyecanı teşvik etti diyebiliriz. Bu arada gözlükle kullanılamaz bu alet arkadaşlar ama büyük ihtimalle orda bir ayarı vardır bu sayede gözüne göre mercek ayarı yapılabilir bu şekilde kullanılabilir diye düşünüyorum.
  • Müzik klibi vardı bunla ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matrixe giriş :)

• Kendi adıma notebooktan 3d oyun film vb. şeyler çok kullandım.
    Cidden güzel bir teknolojiydi. Özellikle oyunlarda zevkinize ciddi
    bir katman daha ekliyordu. Ne varki;
    O güzelliğinin büyüklüğü kadarda bir eksisi vardı oda, bir birbuçuk
    saatlik kullanımdan sonra baş ağrısı yapmasıydı. Gün içerisinde belli
    sürelerle anca kafanız kaldırabiliyordu 3D teknolojiyi.
    Aynı sorun bu alettede devam erderse sınırlı kullanımdan dolayı kendi
    kendini imha eder.

• Daha cok gelistirilmesi gerekiyor.Ayrica her goze 120Hz gelecek sekilde yani toplamda 240Hz yapmalari gerekiyor.Bu sartlar altinda bas dinmesi ve migde bulantisindan baska birsey yapmaya yaramaz.Tabi sorun yasamayanlar icin 60hz olmasinda problem yok.Ama 3d gozluklerle sorun yasayanlar icin 240Hz sart.Aynisi tabi 3D gozlukler icin de gecerli.Heleki oyuncularin genelde saatlerce oyun oynadiklari dusunulurse oculus rift icin daha cok yol almasi gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.