Şimdi Ara

OCZ Agility 3 120 GB SATA III *300 TL* SATIŞ İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OCZ Agility 3 120 GB SATA III 4 aylık Vatan Bostancı faturalıdır. 20 ay garantisi devam etmektedir. 4 ay önce 420 TL ödeyip satın almıştım. Vatan indirimlerinde stok eritmek için 350 TL'ye kadar indirdiler.

SSD'mi değiştirmeyi, senkron bir SSD almayı düşünüyorum bundan dolayı satıyorum. Sadece 1 kez Secure Erase yapılmış, bir miktar bench alınmıştır fakat OCZ TOllbox Smart raporu %100 sağlıklı olduğunu göstermektedir. İstanbul Anadolu Yakasında belirlediğim yerde elden teslim edeceğim. Kutusu - faturası - jelatini mevcuttur, içinden normalde SATA 3 kablosu çıkmamaktadır fakat yanında bir adet hediye edeceğim.

SSD'yi ilk kurduğum zaman AS SSD Total skorunda ortalama 350 Puan alırken son secure erase sonrası ve ince ayarlar ile 430 puana çıktım ve sistem açılışı 22 saniye sürüyor.

FİYAT: PAZARLIKSIZ 300 TL

ARKADAŞLAR SSD'Yİ KULLANMAYA KARAR VERDİM. HEPİNİZE İYİ FORUMLAR DİLERİM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 29 Şubat 2012; 1:26:48 >

• OCZ Toolbox raporu ve raporun alındığı tarihi görebilirsiniz

• Win 7 derecelendirmesi

• Anvil's Storage Bu sonuç Asenkron için çok yüksek bir rakam

• hayırlı satışlar,pm attım.
  • Söylemeyi unuttum, pazarlık tekliflerini ne yazık ki cevaplamiyorum arkadaşlar... Iyi dilekleriniz için teşekkürler emrahay...

Bu arada ürünü satın alacak arkadaşa dilerse kurulumda ve maksimum performans için yardim edecegim.
  • Takas var midir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel soru:) Amacım senkron ve SATA III 120 GB bir SSD almak. Takas bana bunu sağlayacaksa elbette değerlendirebilirim.
  • hayırlı satışlar fena fiyat değil
    ama atto veya as ssd test bench görüntüleri ekleyebilirsin
  • Teşekkür ederim... Evet eklemek gerek:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.