Bildirim
OCZ FATAL1TY 550W Destek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence kaldırır sitede kulanalar var 6950 ekran kartı ile -
GTX570 ile sorunsuz kullanıyordum. -
Öncedende sordunuz söyledim, o sistem ile rahatlıkla kullanabilirsiniz fakat hem ekran kartını hemde işlemciyi voltajlı overclock yaparak kullanma durumunda tamamen risk altındasınız, daha öte bir cevapta yok. -
kullanabilirsiniz tabi standart ayarlarda lakin kafam rahat olsun diyosanız min 650W psu kullanabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Öncedende sordunuz söyledim, o sistem ile rahatlıkla kullanabilirsiniz fakat hem ekran kartını hemde işlemciyi voltajlı overclock yaparak kullanma durumunda tamamen risk altındasınız, daha öte bir cevapta yok.
Hocam konuda yazıldığı gibi GTX570le kullananlar var o zaman 6950yi ve işlemcimi overclocklu kaldırır mı acaba diye düşünüp konu açtım .. Sırf overclock yapacağım diye psu değiştirmek istemiyorum sonuçta :) -
gecenlerde anandtech te fink atarken herifin imzasinda nehalem i7 serisi bi islemci 4. kusurlu ocli ve ve shaderlari acik 6950 yani 6970 olmus halde ve ocli bi sekilde poweri corsair 520w duz 80+ yada gold olsun farketmez biz gercekten abartiyoruz power isini bunu anladim ben.forumdan bi arkadas gtx 480+2500k yarim saat boyunca ikisine yuklenmis testlerde, olcumlerinde en fazla toplam sistemin 390w gibi bir elektrik cektigini gormus hersey ortada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 10 Ocak 2012; 19:47:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser_q
gecenlerde anandtech te fink atarken herifin imzasinda nehalem i7 serisi bi islemci 4. kusurlu ocli ve ve shaderlari acik 6950 yani 6970 olmus halde ve ocli bi sekilde poweri corsair 520w duz 80+ yada gold olsun farketmez biz gercekten abartiyoruz power isini bunu anladim ben.forumdan bi arkadas gtx 480+2500k yarim saat boyunca ikisine yuklenmis testlerde, olcumlerinde en fazla toplam sistemin 390w gibi bir elektrik cektigini gormus hersey ortada
Hocam sende imzanda 550w kullanıyormuşsun zaten şuana kadar bir problemle karşılaştın mı ? -
hayir hic bir problem yok bu powerla daha once asus 5870 v2 yi hem islemci hem e.karti ocli halde kullandim.dedigim gibi biz abartiyoruz power olayini yukarida yazdigim 2 ornek en iyi kaniti bunun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser_q
hayir hic bir problem yok bu powerla daha once asus 5870 v2 yi hem islemci hem e.karti ocli halde kullandim.dedigim gibi biz abartiyoruz power olayini yukarida yazdigim 2 ornek en iyi kaniti bunun
Aynen dediğin gibi biz abartıyoruz
İmzadaki sistemle altta 7-8 uygulama açık fanlar full devir bf3 nfs run gıbı oyunlarda full hd ultra ayarlarda gordugum en max deger 350-375 Watt arası oluyor :)
750-850 Watt üstü psu'lar SLI CF işin içine girdiğinde yada profesyonel O.C. işlerinde lazım olur ancak
-
O psu ile Overlock'ta yapabilirsin, 6950 yada GTX 560ti de alabilirsin. İçin rahat olsun, hiçbir sıkıntı çıkmaz. -
Fatality550W ile; 2500K 4 ghz oc lu, GTX570 900/4200 oc lu kullandım hiç sorun yaşamadan. Başka söze gerek yok. Abartmış olmayım ama o psu ile hd6950cf bile yapılabilir. -
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X