Şimdi Ara

ocz iyimidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadsalar cok kafa karsıtırdı bazı arkadaslar bu ramlar ıyımı kotu mu twınmos yada kıngtona gore

• quote:

Orjinalden alıntı: can do

arkadsalar cok kafa karsıtırdı bazı arkadaslar bu ramlar ıyımı kotu mu twınmos yada kıngtona gore

Hangi modelinden bahsediyorsun? Eğer 2x1GB OCZ Platinum Rev.2 XTC DDR2-800MHz CL4'ten bahsediyorsan iyi ramlerdir. OC ile 1066MHz'e çıkabilmekte.
  • platınum ıle repear arasıdnakı fark nedır ben ınceledım 2 sınınde tımeları aynı fıtay farkı neden
  • quote:

platınum ıle repear arasıdnakı fark nedır ben ınceledım 2 sınınde tımeları aynı fıtay farkı neden

Doğrusu Repear değil Reaper olacak.

Platinum ile Reaper arasındaki fark üzerindeki soğutucu ve OC potansiyelidir.
  • ornegın paltınumda 1066 ya cıkarsın dedın pekı Reaper de kaca cıkabılırım bıde cıakrken tımınglerı de yukseltmek zorunda kalırmıyım
  • quote:

ornegın paltınumda 1066 ya cıkarsın dedın pekı Reaper de kaca cıkabılırım bıde cıakrken tımınglerı de yukseltmek zorunda kalırmıyım

Asıl bu soruyu kullananlara sormak gerekir ama benim söylemek istediğim başka bir fark ise OCZ Reaper DDR2-800MHz'lik modelin CL3 versiyonun bulunması.

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition
  • sonucta kaca kadar ocoluyor cl4 lerı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HKC marka nasıldır iyimidir
    13 yıl önce açıldı
    FSP EP Serisi Ups Hakkında???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.