Şimdi Ara

FSP Hydro HD serisi ile FSP Hydro K serisi arasındaki farklar nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FSP Hydro HD 700W PSU satın almıştım ama firma bana FSP Hydro K 700W göndermiş. Bir önceki PSU'm FSP Hydro HD 700W'dı ve çok memnundum fakat firmanın yeni gönderdiği PSU hakkında hiçbir fikrim yok. Sizce iade etmeli miyim? Ayrıca kasam da yok kasa+PSU bundle şeklinde satılan (Corsair Spec-Delta gibi) kasalar daha mı mantıklı? Yorumlarınız değerlidir, teşekkürler. Saygılarımla!

• Ürettikleri güç aynı, temel de benzer yapıdalar, K olan da çıkışlar farklı;

FSP Hydro HD serisi ile FSP Hydro K serisi arasındaki farklar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Nisan 2020; 19:51:5 >
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Beni etkileyen kısım sadece 1 tane az sata olması. Diğerlerini kullanan kaldı mı zaten. 10 tane sata da fazlasıyla yaterli.

Peki ortalama 1000 liraya kasa + psu en mantıklı parçalar hangisi olur sizce? Fana sonradan para vermek istemiyorum. ATX Anakart aldım(MSI B450 TOMAHAWK MAX)

Aklımda yine eski kasam Corsair Spec Alpha var ama daha mantıklı kasa arayışı içerisindeyim. Psu cover ve daha sessiz vede güçlü fanları olan kasa varsa düşünüyorum.
  • Corsair Spec Alpha en ucuz Sanalmarketim'de buldum 650 TL civarında, kasa zevk işi olduğundan çok bir şey söylemek istemem, eksik bir yanı yok kasanın önde ve arkada fanları da mevcut.

www.sanalmarketim.com
    Corsair CC-9011085-WW Carbide Serisi SPEC-ALPHA Siyah/Kırmızı Gaming Mid-Tower PSUsuz Kasa
    https://www.sanalmarketim.com/Urun/Corsair-CC-9011085-WW-Carbide-Serisi-SPEC-ALPHA-Siyah-Kirmizi-Gaming-Mid-Tower-PSUsuz-Kasa/2059

Psu olarak ise; High Power 650/750W 80+ modelleri f/p olarak ideal gibiler,

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    High Power 750W 80+ Bronze Element Smart Mavi Ledli 56A@12V Güç Kaynağı (HP-EP-750S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-element-smart-750w-mavi-ledli-80plus-bronze-56aat12v-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 29 Nisan 2020; 21:35:54 >

Mevcut FSP PSU 'yu 520 liraya aldım kargo dahil, iade etmeye değer mi? High Power daha mı kaliteli olur acaba?

Yine sizin önerebileceğiniz kasa varsa tavsiyelerinize açığım. XPG Invader de hoşuma gitti ama emin değilim doğru tercih mi yapıyorum. Önceliğim sessiz ve iyi soğutması, cam yerine komple teneke yada plastik olsa bile sorun olmaz.
  • Kullanın gitsin bence sonuçta Fsp'de kaliteli markalar arasındadır, uğraşmaya değmez
    Umarım eski psum kadar verim alabilirim. Fazlasını istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O konuda için rahat olsun, içerik olarak önceki psu'n dan daha kötü bir ürün değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.