Şimdi Ara

OCZ Special Ops Edition 2 GB 800 MHz takozmu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ram yeni geldi şu an hala eski bilgisayarı kullanıyorum haziran sonlarında toplayacağım ve ddr2 p35 düşündüğüm sistem için yine forumda takoz benzetmesi yapıldı okadar kötümü ya???

• Bunun bende kiti var 2*1 gb ama bilseydim almazdım, oc ile en son 960 mhz de çalışıyor şuan, 1000mhz de mavi ekran hatası veriyor. Kısaca aynı yada yaklaşık fiyata daha iyileri var Takoz diyebiliriz bu durumda.
  • overclock yapmazsak!! yani normal performansı nasıl?
  • takoz mu?önde gideni
  • benim dandik veritech ler bile 1060 gördü zorlasam birazda soğutmayla 1100 bulurum
  • normal performansı iyidir, OCZ iyi marka
  • normal performansı normaldir, eğer oc ile hiç aranız yoksa ya da hiç girişmeyi düşünmüyorsanız, nitelikleri aynı olan ramlerden en ucuz olan modeli alınız. Cüzdanınız mutlu olur siz mutlu olursunuz.
  • verytec ve pq1 ramlerle 1000mhz yaptım, uzun süre 993mhz de kullandım bi sorun olmuyordu.

960MHZ den yukarısı sakatsa oc için takoz diyebiliriz. Ama oc yaapmayacaksan OCZ kaliteli markadır tavsiye edilir fazla kulak asmaya gerek yok
  • teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: pkart

takoz mu?önde gideni
  • Aynen bende ocz reaper kullanıyorm @800 4-3-3-15 olan modelini 4-4-4-15te 960 kullanıyorum.Bendede 960 o hızlar için son nokta..
  • ben son model ram alacam bu forumu ben my forumu ben yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.