Bu ram yeni geldi şu an hala eski bilgisayarı kullanıyorum haziran sonlarında toplayacağım ve ddr2 p35 düşündüğüm sistem için yine forumda takoz benzetmesi yapıldı okadar kötümü ya???
Bunun bende kiti var 2*1 gb ama bilseydim almazdım, oc ile en son 960 mhz de çalışıyor şuan, 1000mhz de mavi ekran hatası veriyor. Kısaca aynı yada yaklaşık fiyata daha iyileri var Takoz diyebiliriz bu durumda.
overclock yapmazsak!! yani normal performansı nasıl?
normal performansı normaldir, eğer oc ile hiç aranız yoksa ya da hiç girişmeyi düşünmüyorsanız, nitelikleri aynı olan ramlerden en ucuz olan modeli alınız. Cüzdanınız mutlu olur siz mutlu olursunuz.
verytec ve pq1 ramlerle 1000mhz yaptım, uzun süre 993mhz de kullandım bi sorun olmuyordu.
960MHZ den yukarısı sakatsa oc için takoz diyebiliriz. Ama oc yaapmayacaksan OCZ kaliteli markadır tavsiye edilir fazla kulak asmaya gerek yok
teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: pkart
takoz mu?önde gideni
Aynen bende ocz reaper kullanıyorm @800 4-3-3-15 olan modelini 4-4-4-15te 960 kullanıyorum.Bendede 960 o hızlar için son nokta..
ben son model ram alacam bu forumu ben my forumu ben yaptım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme