Şimdi Ara

OCZ VECTOR 128 GB - Fırsat bitti, fiyat yükseldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasası 400 tl civarı bu SSD uygun bir fiyatla Gold Bilgisayarda satılıyor! İnternet şubesinde gözüküyor.

link:http://www.gold.com.tr/ocz-vtr1-25sat3-128g-ssd-disk_u

OCZ VECTOR 128 GB - Fırsat bitti, fiyat yükseldi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Turkcell cüzdan ile alınırsa fiyat 30 lira daha düşüyor ve 283 TL ye fiyat çok iyi bence.
    Yada paraf günü indirimi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 22 Mayıs 2013; 11:32:13 >
  • Havale ile 307.01 TL + Turkcell Cüzdan -30 TL = 277 TL ye denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KeremCelik-

Havale ile 307.01 TL + Turkcell Cüzdan -30 TL = 277 TL ye denk geliyor.

Öyle bir hesap yok yanlışın var
    Hem havale hem turkcell cüzdan olmaz.Turkcell cüzdana kredi kartı bilgini girerek ödeme yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 22 Mayıs 2013; 11:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Hem havale hem turkcell cüzdan olmaz.Turkcell cüzdana kredi kartı bilgini girerek ödeme yapabiliyorsun.

Alıntıları Göster
    128GB SSD'de 300 TL verilir mi arkadas.

• quote:

quote:

Tamam ama Turkcell Cüzdan bir Garanti veya Akbank kartını kullanıyor. İnternet bankacılığını açtırırsan eğer havale yapabilirsin. Yani bir tür Paracard.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Celik -- 22 Mayıs 2013; 11:52:53 >

• quote:

quote:

quote:

Tamam ama Turkcell Cüzdan bir Garanti veya Akbank kartını kullanıyor. İnternet bankacılığını açtırırsan eğer havale yapabilirsin. Yani bir tür Paracard.

Öyle olmuyor fiyat paracard şeklinde girdiğinde 313 üzerinden 30 lira düşüyor siteye girip sepete ekle dostum sende göreceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Öyle olmuyor fiyat paracard şeklinde girdiğinde 313 üzerinden 30 lira düşüyor siteye girip sepete ekle dostum sende göreceksin.

Alıntıları Göster
    Bu sitede işleyiş farklı olabilir. Ama genelde diğer sitelerde böyle almışlığım var. Yinede tavsiyeni deniyeceğim. Saol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Celik

Bu sitede işleyiş farklı olabilir. Ama genelde diğer sitelerde böyle almışlığım var. Yinede tavsiyeni deniyeceğim. Saol.
    Senin mantığın doğru ancak adamlar işi çözmüş
    Yani turkcell cüzdan olunca direk kredi kartı ödemesi oalrak fiyat çıkartıyor...
    Rica ederim.
  • quote:

Senin mantığın doğru ancak adamlar işi çözmüş
    Yani turkcell cüzdan olunca direk kredi kartı ödemesi oalrak fiyat çıkartıyor...
    Rica ederim.
    Düzeltme : Vector serisiymiş

Güzel fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segmentation_fault! -- 22 Mayıs 2013; 12:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: segmentation_fault!

Düzeltme : Vector serisiymiş

Güzel fiyat

Alıntıları Göster
    İşcep Parakod ile alırsanız 50 TL maxipuan veriyor ve çok uygun fiyata geliyor. Bu arada Temmuz'a kadar geçerli olarak içinden çıkan kodu kendi sitesinde belirtilen yere girerseniz Uplay üzerinden dijital olarak Farcry 3 veriyor. Bunu normalde 49 dolar olsa da 29 dolara kadar indirim olmuş şimdiye kadar. Eğer indirimden alınabileceğini varsayıp 50 TL dersek SSD ye 213 TL verilmiş oluyor ki böyle en üst seviye olan bir SSD'yi giriş seviye fiyatına almak çok makul.

EK: Parakod kampanyası Mayıs sonuna kadar geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkerden -- 22 Mayıs 2013; 14:14:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

İşcep Parakod ile alırsanız 50 TL maxipuan veriyor ve çok uygun fiyata geliyor. Bu arada Temmuz'a kadar geçerli olarak içinden çıkan kodu kendi sitesinde belirtilen yere girerseniz Uplay üzerinden dijital olarak Farcry 3 veriyor. Bunu normalde 49 dolar olsa da 29 dolara kadar indirim olmuş şimdiye kadar. Eğer indirimden alınabileceğini varsayıp 50 TL dersek SSD ye 213 TL verilmiş oluyor ki böyle en üst seviye olan bir SSD'yi giriş seviye fiyatına almak çok makul.

EK: Parakod kampanyası Mayıs sonuna kadar geçerli.

Alıntıları Göster
    Fiyat iyi hoş olabilir de ssd 128 gb az geliyor sonradan satıp 256 alma ihtiyacı hissedeceksiniz özellikle oyun oynuyorsanız...

• quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Fiyat iyi hoş olabilir de ssd 128 gb az geliyor sonradan satıp 256 alma ihtiyacı hissedeceksiniz özellikle oyun oynuyorsanız...

Sırf bu yüzden kararsızım vertex4 almıştım iki gün önce 128gb iade ettim yetmeyecek diye vector ü bu fiyata görünce bi daha düşünmeye başladım
  • quote:

quote:

Sırf bu yüzden kararsızım vertex4 almıştım iki gün önce 128gb iade ettim yetmeyecek diye vector ü bu fiyata görünce bi daha düşünmeye başladım

Yazın sonu gibi en geç fiyatlar inecek bayağı bi beklemek lazım ssd almak için sonbaharda 300 liraya aldığım aynı ssd aynı yerde şu an kampanya ile 360 lira :D

• quote:

quote:

quote:

Yazın sonu gibi en geç fiyatlar inecek bayağı bi beklemek lazım ssd almak için sonbaharda 300 liraya aldığım aynı ssd aynı yerde şu an kampanya ile 360 lira :D

Alıntıları Göster
    bence şimdiden idareten 60 gb olmayabilirde 120 gb-128 gb 200 tl lerde fiyatı olanlardan alın, tüm pc parçaları sonbaharda indirime giriyor heleki ramlerin
    en ucuz olduğu zamandır güz ayları, bu ayları bekleyebilirsiniz bence ssd lerde fiyat düşecektir lakin normal hdd ler doyuma ulaştı piyasada ihtiyaç kalmadı
    artık ben hdd ilanlarına bakmaz oldum.
    sonuçta bu daha hızlı bu daha performanslı dedikçe yenileri çıkıyor ve seçim yapmak güçleşiyor. aldığınız usb3 flash bellek için diğerlerinden yavaşmış farketmez
    neden siz usb2 den terfi etmişsiniz zaten bir sıçrama yapmışsınız bu sizi tatmin ediyor ssd lerdede aynı mantıkla hareket edin, ssd kullanmamış bir kullanıcı için
    sata3 olan herhangi bir ssd ye geçmek fazlasıyla tatminkar edecektir, ancak ssd kullanıyor olanlar bu uçuk fiyatlı ürünleri düşünebilir gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: VLCplayer

bence şimdiden idareten 60 gb olmayabilirde 120 gb-128 gb 200 tl lerde fiyatı olanlardan alın, tüm pc parçaları sonbaharda indirime giriyor heleki ramlerin
    en ucuz olduğu zamandır güz ayları, bu ayları bekleyebilirsiniz bence ssd lerde fiyat düşecektir lakin normal hdd ler doyuma ulaştı piyasada ihtiyaç kalmadı
    artık ben hdd ilanlarına bakmaz oldum.
    sonuçta bu daha hızlı bu daha performanslı dedikçe yenileri çıkıyor ve seçim yapmak güçleşiyor. aldığınız usb3 flash bellek için diğerlerinden yavaşmış farketmez
    neden siz usb2 den terfi etmişsiniz zaten bir sıçrama yapmışsınız bu sizi tatmin ediyor ssd lerdede aynı mantıkla hareket edin, ssd kullanmamış bir kullanıcı için
    sata3 olan herhangi bir ssd ye geçmek fazlasıyla tatminkar edecektir, ancak ssd kullanıyor olanlar bu uçuk fiyatlı ürünleri düşünebilir gibi.

Alıntıları Göster
    ben bu gold.com.tr sitesinden mağdurum paramı hala yatırmadılar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1790149/gold-teknoloji-marketleri-2-haftadir-para-iademi-yapm/10lgd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaracar -- 22 Mayıs 2013; 21:37:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

ben bu gold.com.tr sitesinden mağdurum paramı hala yatırmadılar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1790149/gold-teknoloji-marketleri-2-haftadir-para-iademi-yapm/10lgd

Alıntıları Göster
    hocam ben ocak ayında servise verdiğim h100ü onarım yapılmıyor üst modeliyle değişek dediler geldi gelecek derken nisanın 15ine kadar bekledim gelen giden yok,para iadesi yapın dedim hediye çeki veririz dediler onada hayır dediler,tüketici hakem heyetine başvurdum kararın çıkmasını bekliyorum.Bence sende fazla zaman kaybetmeden başvur

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikola Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-force-gs-cssd-f128gbgs-bk-25-128gb-sataiii-ssd-disk-cevirici-dahil-.aspx bundan iyi mi?

Evet

Team Xtreem S2 120GB 550-500MB/sn SSD 285 TL

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/team-xtreem-s2-120gb-550-500mb-sn-ssd-84229573

bundanda iyimidir ?

%5 indirim ve %10 maxi puan ile 250 TL ye geliyor...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.